Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı melih

Kapalı eski açık köşeden devam edilemez mi çatı çalışmalarına ?
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Efe

Kapalı eski açık köşeden devam edilemez mi çatı çalışmalarına ?
halatlara bakilmadan hic bisey yapilamaz ilk halatlarda sıkıntı yok karari cikmali devam icin eger sıkıntı varsa zaten komple sokulecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

İnce işer hızlansa bari Loca camlarımı takılıyor?

Çevrimdışı Mustij1903

[/img]
olay budur :icool:
Kimse kusura bakmasın. Oha diyorum Yuh diyorum. Bu ne muhteşem bir fikir diyorum. Yavru kartala gerçeğinde nice şampiyonluklar diliyorum. Tamamdır diyorum. İşte diyorum. anladık saçmalamaya başladık ama gözüm yaşardı bee.. ÖÖÖÖÖÖÖFFFFFFFFFF :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 12:32:19 Mustij1903 ]
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Factatum

Istanbulda Ndt işleri yapan o kadar çok firma var. Neden bu kadar bekletiliyor onu anlamıyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halat işlerinde uzmanlaşmış, bunun için uygun ekipman ve uzman personele sahip bir NDT firmasının bu işi yapması gerek.

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı CUBUKLU

yoğun bakımda yatan ana baba evlat gibi acil haber bekliyoruz ne bir ses ne bir haber
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı ahmetemre

fener maçına kadar belli olmaz demiş başkan.
2 aydan fazla mı bekleyecez yani...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

fener maçına kadar belli olmaz demiş başkan.
2 aydan fazla mı bekleyecez yani...

Sanırım fb maçına açılıp açılmayacağı belli olmaz demek istemiştir. Bu hafta halatların test işleminin bitmesi lazım. Eğer hasar çıkmazsa kaldığımız yerden devam edebiliriz sanıyorum ve umuyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Sanırım fb maçına açılıp açılmayacağı belli olmaz demek istemiştir. Bu hafta halatların test işleminin bitmesi lazım. Eğer hasar çıkmazsa kaldığımız yerden devam edebiliriz sanıyorum ve umuyorum
bence en az 1 ay daha bi gelisme olmaz abi gelecek ekip ne kadar zamanda bunu yapacak belli degil ne zaman gelecekleride belli degil o yuzden gecikme daha fazla olacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bence en az 1 ay daha bi gelisme olmaz abi gelecek ekip ne kadar zamanda bunu yapacak belli degil ne zaman gelecekleride belli degil o yuzden gecikme daha fazla olacak gibi gorunuyor
5 transferimizi tanıtım toplantısında bu hafta belli olur dememişmiydi .Bu konuda 1 aylık bir gecikme çok fazla olur. Tabii bunlar benim kanaatim. Her durumda hayırlısı ne ise o olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Easthanbool

Bu hafta içi kontrol edilecek deniyordu ya bakalım hayırlısı.
Mabet abide balayında onun haricinde stattan bilgi verecek kimsede kalmadı herhalde
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu hafta içi kontrol edilecek deniyordu ya bakalım hayırlısı.
Mabet abide balayında onun haricinde stattan bilgi verecek kimsede kalmadı herhalde

@rubi_tobin  ve @keremfrat1  var bilebildiğim kadarı ile
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Beyler herkese merhaba.

Stadın Fener derbisine yetişemeyeceğini herkes tahmin ediyordur herhalde.Bu üzücü kaza olmasaydı da pek yetişeceğini tahmin etmiyordum açıkcası.O yüzden olimpiyattan yana hep bir korkum var.Derbileri içerde yenmemiz şart artık güçlenmemiz için sarı kız kardeşleri yenmemiz gerek.Bunlara sadece 3 puan olarak bakmamak gerke neticede güçlü olan biz olmalı bunu da göstermeliyiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eskiden buralar hep yeşillik idi, çayır idi, çimen idi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı happy_

yeni inönü twitter hesabının bugünkü fotosu

Çevrimdışı Efe

yeni inönü twitter hesabının bugünkü fotosu
paletli kisa halatlarin ortasina biseyler yerlestiriyor suan yeni inonunun fotosunda belli uzun halatlar icin olabilir yada uzun halatlar olabilir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

paletli kisa halatlarin ortasina biseyler yerlestiriyor suan yeni inonunun fotosunda belli uzun halatlar icin olabilir yada uzun halatlar olabilir :icool:

Efe abi eski açığa halatlar için iskeleler kurulmamış gözüküyor bir sıkıntı yoktur değil mi  :duman:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Efe abi eski açığa halatlar için iskeleler kurulmamış gözüküyor bir sıkıntı yoktur değil mi  :duman:
bu iş çıkınca bir çok iş durdu ona bakarsan strand jackleride koymuyorlar bekletiyorlar iskele kurulumu 1 gün çok takılmayın ilk şu halatların ne olacağını öğrenmeliyiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Forzada millet kazanın kurgu olduğunu falan yazıyo,burdan biri yazmaya kalksaydı aynı şeyi olacakları düşünemiyorum :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Forzada millet kazanın kurgu olduğunu falan yazıyo,burdan biri yazmaya kalksaydı aynı şeyi olacakları düşünemiyorum :D :D
Belli de olmaz Entrikalarla dolu ülkeyiz sonuçta var olan birşey var KAZA oldu Yaralanan İnsanlar oldu Daha kötüsü olmasımı gerek bazı kurgularda...!

Çevrimdışı Kemal

Kazığa oturtup Siste çevirip suyunada çorba yaparlar burda :)

Belli de olmaz Entrikalarla dolu ülkeyiz sonuçta var olan birşey var KAZA oldu Yaralanan İnsanlar oldu Daha kötüsü olmasımı gerek bazı kurgularda...!

Bir Cana kıyacak kadar Zalim olduklarını sanmıyorum. Böyle bir şeye de inanmak istemiyorum.

Çevrimdışı quentine83

bence sayfa kilitlensin bir süreliğine.böyle görünce daha kötü oluyor insan.harabe gibi.günde 1 sayfa falan.halatlarda sorun yok devam dediklerinde açılır kaldıgı yerden ihtişamıyla .sayfaya yakısır sekilde.not :sahsi fikrimdir.
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Vardır belki böyle düşünen insanlar ama gerçekten başka niyetleri vardır diyebilirim. Akla uygun açıklaması yok bunun. Fazla kurtlar vadisi izlemiş olmak gerekir. Tutarlılığı da o hayal kahramanları ölünce cenaze namazını kılanlar kadardır.

Onun da ötesinde; eğer bir kaza tertip edilirse birilerinin ölebileceği hesaba katılır. Şöyle şöyle yapalım da ama kimse ölmesin ha 2 kişi yaralansın o kadar diyemezsin. Yani birilerini kasten adam öldürmeye teşebbüsle suçlarsın. Kim olur bu kişiler? Hadi diyelim ki kulübü bu derece gaddar ve zalim adamlar yönetiyor. Bu işi soruşturan sadece savcılık değil. Sigorta şirketleri de araştırıyor. Zannetmiyorum ki bu işi sigorta eden bir türk sigorta şirketi olsun. Dışarıdan sigortalamak daha makuldür. Öyle olmasa bile reasüre eden firma yabancıdır ve onun müfettişleri incelemiştir. Emin ol o adamlar bir kazayla suikastı bir birinden çok net ayırabilirler. Şöyle izah edeyim o detayı; 18 yaşından küçüklere sigorta yapılmaz. Çünkü çocuklarını sigortalayıp sonra onları öldürerek tazminat talep eden insanlar olmuş ve bu yasaklanmış. Yani bu adamlar bir ebeveynin çocuğunu öldüreceğini bile hesaplar ve soruşturmalarını o şüphecilikle yapar. Kaza olmadığını da bulurlarsa sigortadan süpürge sapı bile alamazsın. Kim ödeyecek o kadar zararı?
Yani; bu kazayı düzenleyecek adam birilerinin ölmesini umursamayacak; bunun ortaya çıkacağını hesaplamayacak, ortaya çıkması durumunda da bunu umursamayacak. Şimdi eğer bütün bunları yapabilecek birini tanıyorsanız ve eylemin "zaten yetişmeyecekti bahane oldu" ya da "Vodafone inşaatın sürmesinden memnun" dışında bir faydasını görüyorsanız buna inanabilirsiniz tabi. Bence bir sakınca yok.

Tabi birde bu işe tersten bakmak lazım. Mesela neden eski bir yönetici olarak Divan Kurulu Üyesi olmasına rağmen insanlar Divan'a ya da Genel Kurula gitmeyip bu kurul toplantılarından hemen sonra internet sitelerinde beyanatlar verir? Yüz yüze gelemeyen insanlar neden yönetimi böyle söylentilerle yıpratmaya çalışır? Neden internet ortamında aslı astarı olmayan iddialar ortaya atılır?
Mesela artık bedava bilet olmaması bunda etken midir? Avanta biletleri satarak yaşamlarını sürdüren adamlar gerçekten var mıdır? Varlarsa hangi siteleri, haber portallarını kullanırlar? 

Biz burada açık olmaya çalışıyoruz. Herkes fikrini söylesin istiyoruz. Kimseyi de linç etmedik. Ancak şöyle bir durum da var ki akıl yürütme ya da çıkarımda bulunma denen yeteneklerini insanların kullanması lazım. Yukarıda ben dilim döndüğüne değindim. İki tane varsayım var. Hangisi insanlara mantıklı geliyorsa buyursun ona inansın. Varsa başka çıkarımlarda elbette dinleriz. Ancak kimse de insanları bu kadar mesnetsiz iddialarla muhatap edemez. Kaza tertip etmek demek cinayete teşebbüs etmek demek. Orada en hafif parça yüz kilodan az değildir. Bunu da öyle işkembeden atarak söyletmeyiz, söyletmeyin, söyletmem.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2015, 23:31:20 Yunus ]