Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021823 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

bu gün divan kurulunda bir konuşmacı ,rakiplerimizin kapısında sponsor kuyruğu olduğunu ve bizim sponsorlar bulmamız lazım geldiğini söyledi .bilmiyorum dikkatinizi çektimi .  yani pes doğrusu ,adamlar çırıl çıplak forma ile sahaya çıkıyor ,biz izin verseler tozluğa bile sponsor alacağız adamın haberi yok . ve bu adam divan kurulu üyesi ,hayret etmemek mümkün değil ........

Akın Işık
1 dk. ·
Vodafone Arena inşaatında çatı çökmesi sonucu yaralanan işçimiz Soner Dündar için çok acil kana ihtiyaca vardır!
Şişli Etfal Hastanesine çok acil ulaşabilir misiniz?
İletişim: 0537 889 2361

Akın abi yazmış

Çevrimdışı anilsevim

Arkadaşlar konustum yardımcı olmak adına
Kan verildi. Soner kardeşimiz 2. ameliyatını olmuş. Hayati bi sıkıntı yok çok şükür.
Acil bir durum olursa bilgilendirecekler.
Saygılar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı bjk_mabet

Akın Işık
1 dk. ·
Vodafone Arena inşaatında çatı çökmesi sonucu yaralanan işçimiz Soner Dündar için çok acil kana ihtiyaca vardır!
Şişli Etfal Hastanesine çok acil ulaşabilir misiniz?
İletişim: 0537 889 2361

Akın abi yazmış
pazartesi ameliyat olucak arkadaş şuan için kan bulunmuş durumda herhangi bi durumda twitten yine yazarız tesekkurler tüm dostlara
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı mert_

İyi dileklerini sunan tüm dostlara tesekkur ederim.Ailem olarak gordugum bu forum ve Siyah&Beyaz tüm yureklere ve özelliklede maddi manevi bu forumun babası atası @Necmi abiye teşekkürü borç bilirim.hep beraber nice mutluluklara ve şampiyonluklara...
Saygılarımla...
:halay: bir ömür mutluluklar üstad :halay: @bjk_mabet
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2015, 23:39:53 mert kcptl ]

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı 34BJK64

49 Bin rakamı doğru ise mükemmel bir rakam.  :halay:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Marsilya stadının çatısı inanılmaz güzel olmuş bizimkine benziyormu

Çevrimdışı Kemal

Nevzat demir tesis zemini ne durumda bilgisi olan var mı

Çevrimdışı dropoon

Nevzat demir tesis zemini ne durumda bilgisi olan var mı

dünkü divan toplantısında gösterilen görüntülerde gördüğüm kadarıyla zemin toprak ve sulanıyordu yeni görüntüdür muhtemelen.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ali Fuat Duatepe ‏@alifuatduatepe  12 sa.12 saat önce
Stat sorularına genel yanıt; benim aldığım bilgilere ve izlenimlerime göre Vodafone Arena 2. Yarı maçlarına yetişir! Ocak-Şubat!

Stadın Ocak-Şubat'ta bitmesi başarısızlık mıdır? Bana kalırsa asla! Ama iletişim faciası yaşanıyor stat konusunda!

Stattaki üzücü kaza yönetime can simidi oldu! Şimdi röntgen sigorta fln derken iki ay uzatma şansı doğdu Ekim/Aralık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Furkan Sarper

kaza olmadan önce ocak ayı gibi duruyordu, bu saaatten sonra benim için ocakta açılması mucize

Çevrimdışı Burak Akay

Arkadaşlar Selamlar önümüzdeki hafta çok yoğunum ancak bir sonraki hafta yani 17 ağustos'dan itibaren herhangi bir gün Mir dekorasyon'un fabrikasını ziyarete gideceğim koltuklarımızla ilgili bilgi almak için Ankara'dan gelmek isteyen arkadaşlarım olursa beraber gidebiliriz @yigitcan1903 tek gitme dayak yersen beraber yiyelim demişti aynı fikirdeyse haftaya cumartesi'de uygundur benim için gidip öğrenelim derim.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

varmi foto falan

var ama içinde insan olduğu için paylaşmadım instagramda son çekilenlerde 1 saat önce yüklenmiş

Çevrimdışı Aykutt

olay budur :icool:
Sanırım bizim yaptığımız bir şey değil birisine yaptırmış.Gerçekten yaratıcı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugun oynayacagimizbOlimpiakosun stadi
Tek katli olmasina ragmen oldukca modern ve ozgun bir stad , Oldukcada Iyi atmosfere sahip , Kapasitesi de yanlis bilmiyorsam 33.000...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Efe

yarın bi yeni inönü fotosu iyi gider içeriden foto gelirsede ne ala şu iş bu hafta çözülsün artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

Günaydın hayırlı haftalar hayırlı haberler olur inşallah.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkeslere günaydın .

@bjk_mabet  tebrik ederim . Allah bir yastıkta kocatsın inşallah .
Gelelim konumuza dün araçla geçerken gördüğüm kadarıyla çöken kısım temizlenmiş .
Şuanda yapacakları kontrollerden sonra çatı ya devam edilecekse edebilirler. Şu var ki böyle bir kaza olmasaydı şuanda çatı kaldırılmaya başlamış olurdu .
Neyse yapacak bir şey yok , en iyii sıhhatli bir şekilde bitirebilmek.