Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022358 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

:D
Yasal olarak yaralılar hastaneye geldiğinde bundan emniyet güçleri haberdar edilir ve sadece yaralamalı kaza olduğu için şikayetçi olmadıkları anlaşılınca iş orada sonlanır. Ama sigorta eksperlerinin işi kaza mahallini gözlemleyip ayrıntılı rapor hazırlamaktır . Bu olay sökümü uzatmıştır.
iş orada sonlanmaz kamu davası açılır. Bir davanın açılması için illaki şikayet olması gerekmiyor
savcılık isterse kamu davası açar yada açmaz ama açılacakmış gibide yasal prosedürü tamamlar. şimdi işin
sonrasında tazminatlar söz konusu ortada bir yaralanma ve on günü geçen iş yapamaz raporu var buda otomatik
savcılık demektir ve bu prosedür yaşanacak emekçilere bir tazminat ödenecek ve bu tazminattanda kim sorumlu olacak
bu davayla belli olacaktır. Yaralanmalı hiç bir davada iş orada sonlanmaz polis rapor tutar ve savcılığa intikal ettirir.
Polisin öyle bir yetkisi yok polis hukuksal bir karar veremez.

Çevrimdışı Deniz

Ben stadin acilisinin agustos ayina kaldigi kanaatindeyim.baskan bugun zorlamanin anlami yok gibi bie cumle kurdu.agustos ayinda 3 lu turnuva ile dillere destan bir acilis yaparak stadi acariz diye düşünüyorum umarim yanilirim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben stadin acilisinin agustos ayina kaldigi kanaatindeyim.baskan bugun zorlamanin anlami yok gibi bie cumle kurdu.agustos ayinda 3 lu turnuva ile dillere destan bir acilis yaparak stadi acariz diye düşünüyorum umarim yanilirim..
Geçen seneki statta şampiyonluk turu atacağız söylemine çok benzedi bu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

Geçen seneki statta şampiyonluk turu atacağız söylemine çok benzedi bu
Valla ben soylemleri bilmem :)

1 bucuk senedir bu stadi 2016 ocakta acariz diyordum maalesef ki bir kaza basimiza geldi, bu kazadan sonra agustos ayi olacağını dusunuyorum.tabi bunlar prosedürlerin isleyisine ve halatlarin durumuna bagli..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

Stad kimsenin burnu bile kanamadan ağustosta açılsın

Belkide açılış ağustosa kalmaz
Evimizde son lig maçında şampiyonluk kupası yeni stadimizda alırız😉

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla ben soylemleri bilmem :)

1 bucuk senedir bu stadi 2016 ocakta acariz diyordum maalesef ki bir kaza basimiza geldi, bu kazadan sonra agustos ayi olacağını dusunuyorum.tabi bunlar prosedürlerin isleyisine ve halatlarin durumuna bagli..
Hayırlısı olsun

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmet türker

ben total kombine ve günlük maç biletlerini anlayabildim tablolardan.öyle diyorsan öyle olsun @Hasan Tahsin abi.birazdan bu işi açıklığa kavuşturacağım.
bekliyoruz..

Çevrimdışı ahmet türker

Yasal prosedür diyince bir konuyu hatırlatmak istedim. Şimdi bu stat olmasaydı da, hızlandırılmış ray üstünde giden kara taşıtı olsaydı. Devrilseydi, raylları ertesi gün sökebiliyorduk işte. Amaaaaan. Boşverin bu stat biter. Biz takımı destekleyelim bu sene.
bazen de deliller süpürülür ,uğurlar olsun denilir , amaaan ben de boş verdim ,önemli olan stadın bitmesi ne zaman biterse bitsin ....

Çevrimdışı murat

bekliyoruz..
bu tablolara göre  49 bin doğru cevap gibi görünüyor.beklediğimden çok fazla. :hiho:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu tablolara göre  49 bin doğru cevap gibi görünüyor.beklediğimden çok fazla. :hiho:

Toplamalarda 1 kişilik hata yapmışlar. Onu bile buldum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ahmet türker

gerçekten de beklediğimizin bin küsür üstünde @MURAT  kardeşim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

az mı fazla mı? :D

Eksik yazmışlar  :D

188 + 258 + 693 = 1.138 yazmışlar halbuki 1.139 olacaktı, bir kişi bir kişidir  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

[/quote
 Ağabey o zaman nedir bu 41.903 olayı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

[/quote
 Ağabey o zaman nedir bu 41.903 olayı  :alala:
41903 verilen izin gibi görünüyor en son ne oldu bilmiyorum . yani karşımıza çıkarılan yapay engellerden biri de bu idi . biz geçen sene burada, tırım tırım stadın merdivenlerini sayıp muadili stadlar ile mukayeseler yapmıştık @MURAT kardeşim de baş rollerden birinde  idi yanılmıyorsam hatta osmanlı stadının ölçüsünü falan almıştı onu demek istedim @Hasan Tahsin kardeşim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

41903 verilen izin gibi görünüyor en son ne oldu bilmiyorum . yani karşımıza çıkarılan yapay engellerden biri de bu idi . biz geçen sene burada, tırım tırım stadın merdivenlerini sayıp muadili stadlar ile mukayeseler yapmıştık @MURAT kardeşim de baş rollerden birinde  idi yanılmıyorsam hatta osmanlı stadının ölçüsünü falan almıştı onu demek istedim @Hasan Tahsin kardeşim.
@ahmet türker abi ben üye olmadan takip ettiğimde tahmin yarışması bile yapılmıştı. Ama 48 bin lafını hiç duymamıştım. fenerin stadından daha büyük olduğumuzu biliyorum . Eğer 50 bin seviyesine ulaşabilirsek ( Bu arada deplasman tribünü hesaba katılmamış ) bizim için mental anlamda çok iyi olur düşüncesindeyim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi ben üye olmadan takip ettiğimde tahmin yarışması bile yapılmıştı. Ama 48 bin lafını hiç duymamıştım. fenerin stadından daha büyük olduğumuzu biliyorum . Eğer 50 bin seviyesine ulaşabilirsek ( Bu arada deplasman tribünü hesaba katılmamış ) bizim için mental anlamda çok iyi olur düşüncesindeyim
tahmin yarışmasında ben 48 bin yazmıştım ,hala duruyorsa bakabilirsin. necmi ve birkaç arkadaşımız da 48 bin tahmin ediyordu .evet saracoğlundan daha büyük olduğu, stadın saracoğlu ile kıyaslanmasında  metre hesaplarında da çıkıyordu kardeşim .

Çevrimdışı ahmet türker

şimdi tahmin yarışmasındaki rakamlara baktım ,ben 48 bin demişim ama 49bin diyen de bir kaç arkadaşımız varmış .

Çevrimdışı Efe

kapasitesiteyi falan geçtim halatları düşünüyorum  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

Gerçekten kapasitemizin 48-49 binlere(misafir taraftar trübünü hariç) çıkması mümkün mü ki? Herkesin bildiği gibi ben de 41.903 kişilik olucak diye biliyordum. Heyecanlandırdınız beni abilerim. Bu gerçekten mümkün mü :O

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gerçekten kapasitemizin 48-49 binlere(misafir taraftar trübünü hariç) çıkması mümkün mü ki? Herkesin bildiği gibi ben de 41.903 kişilik olucak diye biliyordum. Heyecanlandırdınız beni abilerim. Bu gerçekten mümkün mü :O

Teknik verilere ve 3 kuruşun hesabını yapan başkanımıza göre ( bu iyi bir şey ) mümkün. Stadımız fb nin stadından her alanda büyük neden onlarınki 50.500 de bizimki 42 bin olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

mümkün değerli kardeşim ,stadın ölçülerine ve diğer stadlar ile mukayesesinden çıkardığımız sonuç bu .dediğim gibi birçok arkadaşım ile geçen sene yaptığımız değerlendirmelerde bu sonuç çıktı . tabi  takdir edersin ki bu resmi izin verilmesine bağlı.

Çevrimdışı Mehmet92

Yalnız bu forumda yönetime en ufak laf söylettirilmiyor ama 3 koca sezonun stadsız geçmesi büyük başarısızlıktır.Hiç bir savunmayı da kabul etmem o konuda.Güldüğümüz tt arena inşaatıyla aynı süreye gelmiş olduk nerdeyse,bunu da savunmaya kalkan çıkarsa daha da bu konu hakkında tek kelime etmem

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şimdi tahmin yarışmasındaki rakamlara baktım ,ben 48 bin demişim ama 49bin diyen de bir kaç arkadaşımız varmış .
Evet bende baktım. 49 diyen 4-5 kişi var. Ama bu tablodaki hesaplarda misafir tribünü yok onuda hesaplarsak 52 bin civarına geliyor ki tam kıvamı diyebiliriz  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

Evet bende baktım. 49 diyen 4-5 kişi var. Ama bu tablodaki hesaplarda misafir tribünü yok onuda hesaplarsak 52 bin civarına geliyor ki tam kıvamı diyebiliriz  :)
bu tablonun, vodafon arenanın tablosu olduğundan emin olabilirsek ki öyle bir yazı yok dediğin doğru .