Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031948 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kyiv

Kızacağız, sinirleneceğiz ama o çatının altında yine biz olacağız. Hiç mi hiç değmez en sağlamı en garantisi neyse olsun. Allah göstermesin 10 sene sonra bile olsa o çatı çöküp altında kalan olursa hesabını kimse veremez.

Ancak artık şu yıl stat konusu netleşmeli bir orda bir burda olmaz. Burda takıma da iş düşüyor eğer iyi sonuçlar alıp iyi futbol oynarsak olimpiyat stadı bizim için ciddi bir gelire dönüşebilir şu zor günlerde.

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi bu halatlarin sokulup fransaya teste gondirelecegi tahmin mi yoksa kesin bilgi mi ya da duyum mu? Acayip moralim bozuldu simdi yine
hiç bir şeye kesin bilgi diyemem kardeşim bizde öğrendiğimizi iletiyoruz size
sis perdesinin arkasında her şey bir sürü farklı farklı bilgiler geliyor mesela italyadan bir
ekip gelecekmiş kontrol için deniyor. ama bence halatların sökülüp gönderilmesi seçeneği en son seçenektir.
bundan önce denenmesi gereken her şey denenmeli şimdi burda röntgen vs gibi seçeneklerde sonucu
belirlerse bu halatların sökülmesine ne gerek var bencede en iyi çözüm röntgendir gibi geliyor.
orda firmalar ve mühendisler arasında bir çok alternatif konuşuluyordur. bunlarda bize
farklı farklı anlatılıyor. Halat sökme gibi bir durum ortaya çıkarsa zaten bu resmi ağızdan açıklanır.
biz sadece şu anda duyduğumuzu paylaşıyoruz bunu kesinlikle net bilgi olarak algılamayın

Çevrimdışı can1903

Bir vinç. bu stadın 5-6 aylık gecikmesine neden oluyosa diyecek bişey yok..

Çatısız açsınlar şu stadı o zaman.. Beklemeye sabrımız kalmadı artık  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Caner

Benim sinirler bozulmaya başladı inceden, bir iyi haberler geliyor bir kötü. En iyisi 3-5 gün daha beklemek herhalde.

Çevrimdışı Necmi

Kızacağız, sinirleneceğiz ama o çatının altında yine biz olacağız. Hiç mi hiç değmez en sağlamı en garantisi neyse olsun. Allah göstermesin 10 sene sonra bile olsa o çatı çöküp altında kalan olursa hesabını kimse veremez.

Ancak artık şu yıl stat konusu netleşmeli bir orda bir burda olmaz. Burda takıma da iş düşüyor eğer iyi sonuçlar alıp iyi futbol oynarsak olimpiyat stadı bizim için ciddi bir gelire dönüşebilir şu zor günlerde.
netleşecek bir şey yok maçlar olimpiyatta oynanmalı artık takımın başında hatalarını
kapatmak için işi stada çamur atmak olan bir hoca yok biz olimpiyatta takır takır maç kazanırken
bir anda olimpiyat günah keçisi ilan edildi biz liverpool bu stadda eledik hocanın beceriksiz ve
korkak oyununun günahı stada yıkıldı sanki biz olimpiyatta oynarken rakiplerimiz başka yerde
oynuyor feyenortu bu stadda eledik Tottenham ı bu staddan uğurladık Partizanı bu stadda yendik
ne yani Biliçin derbilerdeki korkak oyununun stadla ne ilgisi olabilir. Ben Şenol hocaya karşı muhaliftim
ama hakkını vermem gereken bir şey varsa Beşiktaşın büyüklüğünü bilen bir hoca ve asla bu takımı
korkak oynatmaz.

Çevrimdışı Necmi

vinçle ilgisi yok kardeşim yapılan iş çok hassas ve riskli en ufak bir
hataya yer yok. Vince sallayıpta vebal altında kalmayın.

Çevrimdışı anilsevim

Hayalim şudur:
1- çatı eylül sonu havada olur ve aralık sonu ocak başı gibi stadımız açılışa hazır hale gelir.
2- ocak sonu açılış turnuvası
VODAFONE CUP
Beşiktaş, Chelsea, Bayern Münih, Barcelona

1 numaralı hayal gerçekleşse kafidir. 2. si lüx ama isteriz :)
İnş olacak pozitif olalım
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Gomez_33

Ya arkadaş nazar değiyor yeminle ya klup toparlanmaya başladı ya mılletın gozu bitiriyor. Bu nasıl göz bu nasıl bi nazar gözü olanın gözü cıksın artık yeter  :s20:

Çevrimdışı cagdas44

Bu iş sabır işi ve biz ne kadar belli edemesek de sabırlı taraftarız ki bu stadın çatısız açılmasına kimse izin vermez

Çevrimdışı Caner

Az yukarıda da dediğim gibi, şu an tabirimi mazur görürseniz bir bilgi kirliliği var. Ya da kirlilik demeyelim de fazlalığı. Güne iyi başlayıp kötü haberle bitirebiliyoruz ki 3-4 gündür böyle. Başka yerlerde de bu tarz bilgiler var. Stadyumda çalışan deneyimli, işi bilen mühendislerle başkan dahil olmak üzere tüm yöneticiler zaten en makulunu düşünüyorlardır. Kimse kafadan 1 sene oynamasını istemiyordur sanırım o yüzden en kısa ve güvenlisi bulunacaktır. Keşkelere yer yok, bir kere olduysa olmuştur artık. Bu sebeple şu an kafadan 1 senemiz gitti, ya da bir şey olmaz başlarızdan ziyade açıklamayı beklemek gerek, aksi takdirde psikolojimizi bozacağız.

Çevrimdışı Anıl

Çatısız açılma ihtimali %0 bile değil.

ysariusta

• Ziyaretçi

Aslında stadı tamamen gözlerden uzak halde bitirmeliler. Çatlarız burada. Yapacak birşey varsa oda takıma destek.

Çevrimdışı idil

Hayalim şudur:
1- çatı eylül sonu havada olur ve aralık sonu ocak başı gibi stadımız açılışa hazır hale gelir.
2- ocak sonu açılış turnuvası
VODAFONE CUP
Beşiktaş, Chelsea, Bayern Münih, Barcelona

1 numaralı hayal gerçekleşse kafidir. 2. si lüx ama isteriz :)
İnş olacak pozitif olalım

Beşiktaş - Liverpool - Barcelona - Dortmund  :icool:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

hiç sanmıyorum @Efe sanırım kablolalar sökülüp Fransa ya gergi testlerine gönderilecek
Beşiktaş yeterince emin olamamış sanırım kesin garanti istiyor. Bu haberde sezonu kapattığımız
anlamı taşır 3-4 aylık gecikme demektir
yapacak bisey yok abi giderse giderde bence bu kadar buyutulecek bi sorun oldugunu sanmiyorum gerekli testler saha icinde de yapilabilir ama bunu yapmayip gonderirlerse bu sezonda olimpiyattayiz taraftara bunu anlatmak zor olacak ama yapacak biseyde kalmadi artik diger tum isler bitirilip halatlar beklenecek eger bir sorun cikarsa halatlarda birde imalat sureci olacak maalesef bir cok kem gozlunun dedigi olacak ve cok sevinecekler stad 2016 da bi gun acilacak ve buna cok sevinen kem gözlüler olacak maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yaw catisiz neyi aciyorsun 40 bin koltugu takip ondan sonra bi kac milyonluk euroluk sahayi yapip stadi acacaksin sonra bunlari komple sokup cati yapacaksin bu akil karimi sizce catida su var suan zaten butun ekipmanlar geldi diger isler bitirilip haltlar beklenecek halatlarin serilmesi 1 hafta bile degil yine borularin yeniden takilmasi 20 gun 1 ay imalati olur diger isler ise zaten bitmis olacak strand jackler falan yerlerine konur uzun halatlar konur burdaki tek onemli konu halatlarin hasar almis olmamalari eger hasar yoksa kisa surede getirilip yerlerine takilirlar imalt olursa 1 sezon gider olay bu ilk nasil bir karar verecekler test icin onu oğrenmek gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Neo Nesil

ila takımımıza barcelona karşısında fark yedirteceksiniz stadın açılış maçında  :lol:

Beşiktaş, Dortmund, Ajax, PSG böyle daha makul...

Çevrimdışı Oktay

çelik halatların bu tür hafif bi kazayla( hafif diyorum çünkü üstüne yüzlerce tonluk bi ağırlık düşmedi üstünüdeki ağırlık yana kaydı) hasar gördüklerine ihtimal vermiyorum..belki üstündeki aksamda deformasyon olmuştur onunu bi zahmet değişsinler zor bişey değil,türkiyede yapıldığına göre bir haftada rahat bitirisin.. sonuçta benim tahminime göre 1 aylık bir sarkma oldu

Çevrimdışı Mehmet92

Vallahi gördükçe canım yanıyor.Şu olay olmamış olsa yarın strand jacklerin montajına başlıyor olucaktık,son düzlükteydik be çok yazık

Çevrimdışı TALAT

chelsea-bayern-barca daha makul.
olabilecek en iyi takımları getirmeliyiz. herkesin gözü üstümüzde olmalı.
malesef liverpool ve dortmundla olmaz o iş
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı tedd

Arkadaşlar sinir olmanıza gerek yok. Bu elim kaza olmasaydı da stadımız yetişmeyecekti bu sezona.
Başkanın laflarına inanıp halen daha ekim kasım tarihlerine inananlar olmuştu aramızda.
Ben o zaman da söyledim bu tarihin hayal olduğunu.
Çatı yıkılmasaydı bekli ikinci yarının ortasına yetişme ihtimali vardı. O da yarım yamalak.
Ancak şu halde önümüzdeki sezona hazırlayın kendinizi.

Allah aşkına başkanın bugüne kadar verdiği hangi tarih doğru çıktı?
Çatı Temmuz'un başında kalkıyordu sözde:) Kaza olmamış olsa şu anda strand jackler ancak takılıyordu.
Kaldırma başlangıcı yine Ağustos ortası veya sonunu bulacaktı. Bu çatı kalktığında bitmiyor ki.
Üst parçaların montajı ne olacak? Bunların montajı için içeride vinçlerin çalışması gerekmiyor mu? Gerekiyor.
Peki eş zamanlı olarak çim nasıl başlayacaktı bu durumda?

Hep yalan... hep yalan... Başkanın şimdi arkasına sığınabileceği bir sebep var artık. Kaza oldu...
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Fransız mühendisler inceleme yaptı Halatlarda hasar olsaydı medya ortalığı ayağa kaldırırdı 10 gün içinde çatı'ya tam gaz devam :halay:

Çevrimdışı Anıl

Halatlar kontrole giderse Haziran 16
Halatlar kontrole gitmezse Ocak 16

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar sinir olmanıza gerek yok. Bu elim kaza olmasaydı da stadımız yetişmeyecekti bu sezona.
Başkanın laflarına inanıp halen daha ekim kasım tarihlerine inananlar olmuştu aramızda.
Ben o zaman da söyledim bu tarihin hayal olduğunu.
Çatı yıkılmasaydı bekli ikinci yarının ortasına yetişme ihtimali vardı. O da yarım yamalak.
Ancak şu halde önümüzdeki sezona hazırlayın kendinizi.

Allah aşkına başkanın bugüne kadar verdiği hangi tarih doğru çıktı?
Çatı Temmuz'un başında kalkıyordu sözde:) Kaza olmamış olsa şu anda strand jackler ancak takılıyordu.
Kaldırma başlangıcı yine Ağustos ortası veya sonunu bulacaktı. Bu çatı kalktığında bitmiyor ki.
Üst parçaların montajı ne olacak? Bunların montajı için içeride vinçlerin çalışması gerekmiyor mu? Gerekiyor.
Peki eş zamanlı olarak çim nasıl başlayacaktı bu durumda?

Hep yalan... hep yalan... Başkanın şimdi arkasına sığınabileceği bir sebep var artık. Kaza oldu...
Çatı kalktıktan sonraki vinç işi 15-20 gün falan. Eylül sonu çatı tamamen bitmiş olacaktı en geç. 3 ay sonra da çim. Aralık oldu ?

Çevrimdışı axioma

hiç sanmıyorum @Efe sanırım kablolalar sökülüp Fransa ya gergi testlerine gönderilecek
Beşiktaş yeterince emin olamamış sanırım kesin garanti istiyor. Bu haberde sezonu kapattığımız
anlamı taşır 3-4 aylık gecikme demektir
İyi akşamlar @Necmi abi, kabloların test e gönderilmesini gerçekten anlamadım, madem kablolardan kesin emin olmak istiyorlar yeniden üretilmesi daha kısa sürer sanıyorum. Yani bu halatları yeniden ürettirmek 3-4 aydan çok daha kısa sürer sanırım. Yeniden üretimi daha kısa sürecek ise maliyeti bizim için daha az olmazmı. 3 -4 aylık gecikmeyi göz önüne lacak olursak çok büyük maliyet demek. Kabloların yeniden üretimi bile bu maliyetin altındadır bence.

Çevrimdışı tedd

Çatı kalktıktan sonraki vinç işi 15-20 gün falan. Eylül sonu çatı tamamen bitmiş olacaktı en geç. 3 ay sonra da çim. Aralık oldu ?
Bunlar gönülden geçenler. Çatı kalktıktan sonraki işin 15-20 gün olduğunu kim söyledi?
Sözde çatı da toplamda 2 ay alacaktı noldu?
Malesef Anıl kardeşim önümüzdeki sezondan önce açılış beklemeyelim.
Bizim isteklerimizle yürümüyor inşaat işi.
Daha mali sorunlardan bahsetmiyorum bile.
The most eastern of the west, the most western of the east