Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034893 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Artık bir iki bilgi alabilsek ne güzel olur ya. Çok merak etmeye başladım ben.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

forumda olupta stadda çalışan birileri vardı sanki.hiç foto felan çekemezmi görsek bari...çalışma başlandımı yeniden diye

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Necmi

Bursaninda catisi uçmuştu bizimde çatıda sorun cikti.demekki zor hassas  isler bunlar
her iki kazanında aslında çatının zorluğuyla bir ilgisi yok bursada çatı uçmadı fırtınada vinç devrildi
stadın dışındaydı yolda geçen bir taksinin üzerine devrilmiş bir kişi hayatını kaybetmiş
bizdeki olayda stadın herhangi bir yerinde herhangi bir zamanda olabilecek bir kazaydı
şansa çatıya denk geldi yani çatının zorluğuyla alakalı bir durum değil bir şantiyede vinç çalışıyorsa
orası en tehlikeli bölge demektir. son üç stadda 3 kaza oldu iki ölü iki yaralı ve hepside vinçlerden kaynaklanan
kaza üçüde farklı çalışma alanlarında oluyor. şimdi bursada fırtınadan vincin devrilmesini çatı zorluğuna nağlayamayızki
ama bu çatıları yapmak zor kaza açısından düşünürsek çelik çatı daha büyük tehlike arzediyor.

Çevrimdışı Necmi

forumda olupta stadda çalışan birileri vardı sanki.hiç foto felan çekemezmi görsek bari...çalışma başlandımı yeniden diye
saha kapatıldı sahaya girmek yasak resim falan alınamıyor. Çalışanlarında girmesi yasak

Çevrimdışı quentine83

sakarya nın yeni stadında bir işçinin cansız bedeni bulunmuş. diye bir haber vardı.ne denli doğru bilmiyorum...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Resimlere bakiyorum da, ciddi yaralanma yada ölenin olmamasi buyuk sans.

Ben de Kanada'da insaatta calisiyorum. Hareketli platform kullaniyorum binalarin etrafinda. Gercekten cok dikkatli olmak gerekiyor makina kullanirken.

Hele ki stad gibi kucuk bir alanda birden fazla vinci, kamyonlarin, oteki makinalarin ve yuzlerce iscinin oldugu bir alanda.

En korktugum seylerden biri bu stadin insaatinda hayatini kaybeden bir emekcinin olmasi. Bu sefer iyi siyrildik.

Çevrimdışı Ceeyyhun

yeni inönü çalışmalar yeniden başladı yazmış. hadi bismillah..

Çevrimdışı ZEKI

yeni inonu fotograf paylasmis yukleyebilen olurmu

Çevrimdışı CUBUKLU

haydi bismillah. çalışmaların yeniden başladığına dair bilgiler var. çok geç kalınmadı eski çalışma temposuna döner kazasız belasız ..
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı ugurkartalizma

Hadi hayırlısı.Umarım direklerin eski pozisyonuna alınmasıyla sorunlar çözülüyordur..

@yeniinönüstadi

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar çalışmalar tekrar başladı
çok emin değilim ama halatlarda hasar yokmuş fransadan uzman gelmiş kontrol etmiş
demirlerdede bir sorun yokmuş borularda bir ikisinde olabilir ama şu an için yok görünüyormuş
bu kaza on günlük bir gecikmeye neden olacakmış

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim bildiğim Fikret Orman Gomez'e stadı gösterir.

Yaşanan şey çok ciddi değil mesajı vermek için. Eğer olmazsa statta sıkıntı var Gomez'e bile göstermedi denir. Ben böyle düşünüyorum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KAP

çok emin değilim ama halatlarda hasar yokmuş fransadan uzman gelmiş kontrol etmiş
demirlerdede bir sorun yokmuş borularda bir ikisinde olabilir ama şu an için yok görünüyormuş

Gomez'den sonra bir güzel haber daha
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı dropoon

:ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı hic2222

Necmi abimiz, ağzından bal damlıyor.
Cok sukur önce işçilerden sonrada staddan iyi haber geldi
Bununla geçmiş olsun
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Necmi abimiz, ağzından bal damlıyor.
Cok sukur önce işçilerden sonrada staddan iyi haber geldi
Bununla geçmiş olsun
emekçilerimizin taburcu olması ancak iyi haber olur
bu gün emekçilerimizle ilgili bir bilgiye ulaşamadım

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar bu haberi doğrulatamadım bilgi geldiği gibi yazdım
o nedenle sevinin ama kesin doğru da demeyin sonra yalancı olmayalım

Çevrimdışı mert_

o zaman direkleri kaldırıp devam edecekler @Necmi abi  :halay:

Çevrimdışı CanEmre

Haydi inşallah.  :pray:
Yaralanan emekçilerimiz de bir an evvel taburcu olursa kafamız rahat önümüze bakarız...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Furkan Sarper

@Necmi abi,şuan beklenen bi prosedür var mı?
yani tekrar eski çalışma tempomuza dönmemiz neye kime bağlı?

hasar tespiti yapılıyor diye biliyorum ama daha net bir cevap çok iyi olabilir :)

Çevrimdışı Necmi

o zaman direkleri kaldırıp devam edecekler @Necmi abi  :halay:
bence kaldırma riskine girilmez sökülür sonra tekrar monte edilir

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi,şuan beklenen bi prosedür var mı?
yani tekrar eski çalışma tempomuza dönmemiz neye kime bağlı?

hasar tespiti yapılıyor diye biliyorum ama daha net bir cevap çok iyi olabilir :)
başladıklarına göre hasar tesbit bitmiş demektir kardeşim yoksa kimse dokunamaz

Çevrimdışı quentine83

hasar tespiti yapan fransızda kesin Türk kanı vardır.geçen muhabbeti de söyleyeyim size, 'yok olum bunda bişey sağlam bu  devam edin bişey olmaz ''...
İsmet Yarkın ONUR