Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035364 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Paylaşacak merci siz veya burdakiler değil zaten abi, Kulüpten bahsediyorum . Şu gelecek tespit yapacak bunu bekliyoruz vs.. gibi bir açıklama yapılabilir. Sonuçta bizim evimiz burası , insanlar öğrenmek istiyor.  @Yunus
Kulüp bu konuda çok ketum. Evet. Normalde daha açık olunmalı. Şöyle de bir konu var, normalde eski spor bakanı da böyle bir konuda açıklama yapmaz mesela. Yani neremiz doğru ki.

Çevrimdışı Savaş

Vincin hareket alanının dar olmasından dolayı bu kaza yaşandı deniyor.

Yeni İnönü'nün fotoğrafında bir boşluk bırakılarak boru konmuş. Muhtemelen araya konulmaya çalışılan parça yüzünden bu kaza yaşandı.

Bir boşluk bırakılarak montaj yapılmasının nedeni nedir? Muhtemelen sıralı gidilse bu kaza yaşanmayacaktı. Neden boşluk bırakarak takılmış bu parça bilen var mı?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

nevzat demirde yenilenen zeminden haber var mı? orda demosunu görecektik zeminin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tesis zemini ne durumda bilgisi olan var mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nevzat demirde yenilenen zeminden haber var mı? orda demosunu görecektik zeminin.

Abi kalbimiz birmiş :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

Tesis zemini ne durumda bilgisi olan var mı?

Her gün işten eve dönerken önünden geçiyorum.Daha şantiye halinde kamyonlar girip çıkmaya devam ediyo

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her gün işten eve dönerken önünden geçiyorum.Daha şantiye halinde kamyonlar girip çıkmaya devam ediyo

Oranın da işi çok anlaşılan..
Beşiktaş için atan kalpler bir olacak tabi :super:  :super:  :super:

Aynen abi :super: :super:

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Anıl

Atılmamış sanırım :)

29 Temmuz 2015 Vodafone Arena via @yeniinonustadi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İnsanın içi yanıyor resmen. Bakmayalım diyoruz ama bakmadan duramıyoruz. Durum hallolmadan resim koymayın gözünüzü seveyim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şunu gördükçe içim acıyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet92

Foruma sanki ateş açtılar 2 gündür kuş uçmuyo

Çevrimiçi murat

üçgenin biri havadamı benmi yanlış görüyorum?

Çevrimdışı ALBATROS

evet vince bağlı kaldı öyle kazadan beri

Çevrimdışı Anıl

Kaza olduğunda da öyleydi o @MURAT abi kazadan sonra görünürde bir değişiklik yok :)

Çevrimdışı ALI RIZA

o yıkılanlar kaldırlır düzgün montajlanır sorun yok  :ok:

Çevrimdışı Efe

yanlış görmüyorsam uzun halatlar için kurulan iskelelrin tahta bölölümleri yeni açığın ortasına kadar gelmiş demekki çalışma var diğer bölümlerde şu prosedür tamamlansada yıkılan bölüm biran önce sökülse diğer işlere yoğunlaşsalar ben halatların söküleceğine ihtial vermiyorum ne yapılacaksa oldukları yerde yapılacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hatta diğer kolonlara bişey olmasın diye fazladan halatla bağlamışlar sanki numaralıda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

1903. Sayfaya mesaj yazmanın gururuyla ....🏁🏁🏁

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kadir137

yanlış görmüyorsam uzun halatlar için kurulan iskelelrin tahta bölölümleri yeni açığın ortasına kadar gelmiş demekki çalışma var diğer bölümlerde şu prosedür tamamlansada yıkılan bölüm biran önce sökülse diğer işlere yoğunlaşsalar ben halatların söküleceğine ihtial vermiyorum ne yapılacaksa oldukları yerde yapılacaktır

Yanlış görmüyosun abi bugün gittim stada gördüm yeni açığın ortasına gelmişti
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2015, 00:39:28 kadir137 ]
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

Yanlış görmüyosun abi bugün gittim stada gördüm yeni açığın ortasına gelmişti

demkki lokal çalışmalar devam ediyor çok büyütülecek bi sıkıntı olmadığı kanısına vardım tabi sadece varsayım inşallah diğer işleride etkileyecek bi karar olmaz halatlarda bi sıkıntı yoktur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı toedeyou

Pazartesi ye kadar cati ile ilgili calisma olmaz gibime geliyor sokme isi icin

Çevrimdışı Efe

Pazartesi ye kadar cati ile ilgili calisma olmaz gibime geliyor sokme isi icin
raporlar hazırlanmadan karar çıkmadan o bölüm kaldırılmaz heralde gelecek hafta bi kanıya varılır ben işlerin devam edeceğini düşünüyorum ufaktan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben Adana stadyumunun santiyesini de gezdim.vodafone arenada alinan is guvenligi onlemlerinin yarisi adanada alinmamisti.

Bizim açımızdan cekinecek birsey oldugunu düşünmüyorum, yetkililer gelir incelemesini yapar insaat devam eder.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba