Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031857 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Fotolar çok güzel @keremfrat1 tatil yaramış sana  :) Bu arada kameradan da büyüteçle bakıyorum ama şu kapalı ile yeni açığın tamamen birleştiğini göremedim. Sanırım resimlerde de net görünmüyor   :alala:
takılmadı bence abi orta kolon yok yeni inönü fotosu gelirse net görünür bugün yapılan iş :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

takılmadı bence abi orta kolon yok yeni inönü fotosu gelirse net görünür bugün yapılan iş :ok:
Aynen. Arada boş bir kelepçe var...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Aynen. Arada boş bir kelepçe var...
numaralıyı bitirsinler biran önce sonra kapalı biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Bugünkü 3. toplamda 22. boru montajına başlanıyor
Kaldı 20
1 haftada bitecek inşallah iç yüzük  :halay:

Çevrimdışı ahmet türken

stadın içi iyiçe çarşamba pazarına döndü . Bir yandan üçgenler takılıyo, bir yandan kelepçeler ayarlanıyo, bir yandan uzun halatlar için iskelelere paletler konulmaya başlanmı, bir taraftan strand jackler vs vs . Hangibirini takip edeceğimi şaşırdım.Her işden 42 şafak sayıyoruz. 42 iskele 42 üçgen 42 strand jack.Konyalı olsam bu kadar kırkiki görmezdim. Yokmu şöyle bir değnek.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cagdas44

stadın içi iyiçe çarşamba pazarına döndü . Bir yandan üçgenler takılıyo, bir yandan kelepçeler ayarlanıyo, bir yandan uzun halatlar için iskelelere paletler konulmaya başlanmı, bir taraftan strand jackler vs vs . Hangibirini takip edeceğimi şaşırdım.Her işden 42 şafak sayıyoruz. 42 iskele 42 üçgen 42 strand jack.Konyalı olsam bu kadar kırkiki görmezdim. Yokmu şöyle bir değnek.

Az kaldı abi :) üçgenler yolu yarıladı, iskeleler bitmek üzere kaldı mı bir krikolar onlarda en kısa zamanda bitti mi sancılar başlıycak asıl kameradan santim santim yükselişi izlemek bizi delirtmezse iyidir  :busted_cop:

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı idil

yeni açık - kapalı köşe birleşmiş mi ben mi yanlış görüyorum??  :ebebe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Erhan

Mavi kutularida soramadim abi @Efe

Yarın oralarda olursan sorar mısın @keremfrat1  ya da direk bak içlerine  :super:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

yeni açık - kapalı köşe birleşmiş mi ben mi yanlış görüyorum??  :ebebe:

1 tane kaldı arada @idil

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

Ay sonuna kadar çatı kirişleri biter galiba. Strand Jackler'in montajı ve halat serimini göz önünde bulundurursak, Ağustos'un ikinci haftası çatı yükselmeye başlar sanırım. Bir hafta da çatı yükselse. Ağustos'un son haftası yatay kiriş ve diğer çatı elemanları montajı başlar.

Prekast merdivenler ve zemin düzeltme işi derken, ancak eylül'ün ilk veya ikinci haftası saha işlerine start verebiliriz diye düşünüyorum. Zemin işleri için 60-75 gün üzerine eklersek kasım sonu, aralık başı açılış yapabiliriz gibi.  :ok:

Çatı kalkmaya başladığında zemin çalışmaları başlayacak dendi  :ok:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, üçgenler bitince, kaldırma başlamadan çatı kirişlerine bağlanacaklar mı?

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar, üçgenler bitince, kaldırma başlamadan çatı kirişlerine bağlanacaklar mı?
havaya kalktıktan sonra bağlanacak diye tahmin ediyoruz...

Çevrimdışı Efe

havaya kalktıktan sonra uzun borular var onlarla kirişlere bağlanacaklar uzun halatlarada bağlanacak o uzun borular şuan 3.çatı borusuyla uğraşıyorlar 4.olur mu zor görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Bende 4 noktadan geçici bağlarlar diye tahmin ediyorum..

Çevrimdışı ErsinA.

dünkü fotolarda  membran altına konacak oval bağlantı parçalarını yeni açık arka kısımda gördük.

Acaba içeride yer olmadığı için geçici bir süreliğine mi oraya koydular yoksa halatlar bağlanıp çatı havaya kalkınca dışarıdan vinçle mi monte edecekler!

eğer dışarıdan yapılacak ise çatı havaya kalkınca zeminde işlemler daha hızlı başlayabilir.

Çevrimdışı Efe

Bende 4 noktadan geçici bağlarlar diye tahmin ediyorum..
hee geçiçi tutturulup havaya kalktıktan sonra yerlerine vidalanırlarsa ona bişey diyemem ama o şekilde nasıl yapacaklar onuda tam kestiremiyorum bekleyip göreceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bence gayet hızlı ilerliyor @Deniz

Günde 3 üçgen takılırsa ay sonu bitiyor orta halka.

Buna paralel olarak günde 4 strand jack seriliyor sahaya onlarda ay sonu biter.

Strand jack platformları yapılıyor ama sayıları ne kadar ne hızla bilmiyorum ay sonuna bitebilir diye düşünüyorum.

15-20 ağustos kalkacak dendiyse;Uzun halatlar serilecek(Çok süre almıyor halatlar),
                                                Strandjackler ve kontrol panolar yerine konacak,
                                                Üçgen çapraz halatlar takılabilir o belli değil

20 ağustosta çatı havada olmaması için bi neden göremiyorum ben

gayet iyi gidiyor su strand jackleri taktikmi tamamdir bu is
Tesekkurler arkadaslar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK