Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029150 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı denilanz

@Necmi abi fotoda özellikle sağdaki kolonun işçiliği mi kötü yoksa ışık kötü bir açıdan mı vurmuş? Sanki taşların biri dışarıda biri içeride. :alala:

Çevrimdışı CanEmre

mecbur :) membran olursa bombeli olmalı
Benim bildiğim kadarıyla bombe mecburiyetten değil akustik açısından tercih ediliyor  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kapalı - yeni açık beyaz borular birleşti mi bana mı öyle geliyor  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Batu K.çetin

@keremfrat1 eline sağlık fotolar güzel olmuş tatil yaramış sana

Çevrimdışı Easthanbool

@FARUK acaba diyorum bu oval kirişler yeni açık arka kısımda olduğuna göre bu kirişleri vinç dışarıdan mı takacak dersin?

İçeride yer olmadığı için dışarıya almışlardır bence saha içi ana baba günü çünkü  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi fotoda özellikle sağdaki kolonun işçiliği mi kötü yoksa ışık kötü bir açıdan mı vurmuş? Sanki taşların biri dışarıda biri içeride. :alala:

bende farkettim çıplak gözle bakmak lazım gölge oyunuda olabilir.
yoksa orayı söktürürler o iş teslim alınmaz

Çevrimdışı Batu K.çetin

İçeride yer olmadığı için dışarıya almışlardır bence saha içi ana baba günü çünkü  :D

hani gönül öyle olsun diyor da zamandan kar olsun mantıken dediğin gibi galiba :ok:

Çevrimdışı emrah

mecbur :) membran olursa bombeli olmalı

görsellerde olduğu gibi düz olsa çok daha güzel, hatta ben her ne kadar düşük bir ihtimal de olsa düz yapılır diye beklemiyor da değildim. Bombeli olması bence sıradanlaştırıyor catıyı.

Çevrimdışı canU

böyle giderse çatı sanki 20 ağustos gibi vinçler sahadan çıkarlar.

Çevrimdışı CanEmre

Kapalı - yeni açık beyaz borular birleşti mi bana mı öyle geliyor  :alala:
1 tane boş kelepçe var arada
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Paletli Vinç

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Teşekkürler  :ok: @keremfrat1

Bi yandan strandjacklerin platformları olduğunu tahmin ettiğimiz profiller hazırlanıyor :super:

Ben bunları turnikeler zannettim ya la  :lol:
Bu arada resimler için sağolasın abi @keremfrat1

Çevrimdışı kralkartal

görsellerde olduğu gibi düz olsa çok daha güzel, hatta ben her ne kadar düşük bir ihtimal de olsa düz yapılır diye beklemiyor da değildim. Bombeli olması bence sıradanlaştırıyor catıyı.
bence tam düz veya tam bombeli 2sıde guzel durmaz. Cok az bombelı olmalı yukardan bakıldıgında düz gıbı gorunmelı yandan bakıldgında bombelı oldugu farkedılmelı. Tam bombelı yukardan bakılınca cok sisik duruyo tam düzde bordo stadının fotografında gördüm hıc guzel durmuyor. Ayarı ıyı yapılmalı.

Çevrimdışı Erhan

Ben bunları turnikeler zannettim ya la  :lol:
Bu arada resimler için sağolasın abi @keremfrat1

42 tane de bunlardan bekliyecez hadi 41 olsun bi numune takıldı  :money:

Çevrimdışı Efe

bugunde 3 adet taktilar borulari yeni acik kapali birlesmedi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1

kerem eline sağlık benim sana su sekilde bir sorum olacak

tatilden sonra tekrar görüyrosun stadı sence çalışmalar nasıl gidiyor

beklediğin kadar hızlı mı ?
evet tatilden sonra cati hizlandi ince isleri hizlanmis birde eleman sayisi artmis heryerde karinca gibi eleman gördüm ben nereye gitsem eleman vardi bugun :) bu arada baskan butun gun staddaydi :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Tesekkur ederim abilerim :) besiktas arena ailesi :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Erhan

ysariusta

• Ziyaretçi

@keremfrat1 teşekkürler sahalarda görmek istiyoruz sizi  :evillol:
sahadan kasıt Vodafone Arena yanlış anlar bu  :kop: :kop:

@keremfrat1 hoşgeldin eline sağlık

Çevrimdışı keremfrat1

Ayak usti bi muhabbet oldu :)
cati 15-20 Agustos gibi orta yuvarlak havaya kalka bilir dediler sonra usten montajlar devam edicek dediler sonra eleman sayisi artis olurmu dedim olabilir dediler :)