Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026788 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

daaha hızlı olmaları lazım günde en az 3 tane hatta 4 tane bence takılabilir şu boruları bi bitirsinler heralde strand jacklere yoğunlaşacaklar :)
valla borularda günde 3 ortalamasını tutturdular gibi.
Ay sonuna tamam inş  :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

Yiğitcan haklısın kardeşim ama hazmedemediğim bişey var fb  kadar güçlü olamadık söz geçiremedik yetkililere onlar olsaydı inönünün yerinde ????????

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni stadda seyredeceğin ilk maçta unutursun bunların hepsini  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burada defalarca konuşuldu bu stat fener stadıyla aynı büyüklükte. ayrıca arazinin tamamına inşaat yapıldı. yani yer vardı da yapmadık mı? son ayrıca da şu konuda; nicelik değil nitelik. Bu stadın içinde biz olucaz.  :ok:
Bildiğim kadarı ile fb stadından büyük olması lazım ama elit olduğu için koltuk araları, köşelerin alçalması  vs yüzünden koltuk sayısı az. Zamanı ile çok konuşuldu bu ve varılan sonuç derbiler hariç 60 binlik stadda 30 - 35 bin kişi olacağına 42 binlik stadda o sayı olsun daha yeğdir  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaşlar ben Beşiktaş futbol takımını geçtim voleybol takımı dahi yenilince ağlayan biriydim küçükken.Beşiktaş amblemine bakınca bile ağlayan biriydim.Orta okulda Beşiktaş için iddaaya girdim ve 1.5 dakika nefesimi tuttum.(Ne manyakmışım hala daha gülerim)Büyüyünce biraz daha azalıyo bu duygular ancak hala daha Beşiktaş yenilince sabahları kalkınca Beşiktaş geliyo aklıma yine yenildik diyerek uyanıyorum.Erzurumdan kalkıp Olimpiyatta sahaya inilen maça gitmiştim sırf ilk haftalarda bize şampiyonluğu bu sene kaptırmıycaz duygusuna kapıldığım için.Anlatmak istediğim ben Beşiktaş düşmanı değilim ve bu stadyumu hala küçük görüyorum ve yakıştıramıyorum Beşiktaşımıza

kardes senin güzel stad kriterlerin nedir mesela yani ne olmasını isterdin vodafone arenada?

Çevrimiçi Necmi

Yiğitcan haklısın kardeşim ama hazmedemediğim bişey var fb  kadar güçlü olamadık söz geçiremedik yetkililere onlar olsaydı inönünün yerinde ????????

onlarda olsaydı inönünün yerinde bundan başkasını yapamazlardı
arazi sıfırına kadar kullanıldı orda stad yapacaksan yapacağın stadın büyüklüğü budur.
övdüğün Fenerin stadının bu staddan küçük olduğunu biliyormusun. yada övdüğün gs nin
stadını yapamadığı için dağ başına gittiğini ve şu anda stada giriş çıkışlarının işkence olduğunu.
küçük demek kolayda neye göre küçük sen fener stadını örnek gösterirsen haksızlık etmiş olursun
daha küçük bir stadla mukayese edilmez gs stadını dersen arada bir kaç metre var göz bile ayırt etmez
bizim tribün yüksekliğimiz 33 metre gs ninkide sanırım 34 metre yok kapasite diyorsan bize izin verilen kapasite 42000
buda stad kapasitesinin bu olduğu anlamı çıkartmaz.onların yaptıramadığı çatının iki katı parayı biz saha zeminine harcıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar ben Beşiktaş futbol takımını geçtim voleybol takımı dahi yenilince ağlayan biriydim küçükken.Beşiktaş amblemine bakınca bile ağlayan biriydim.Orta okulda Beşiktaş için iddaaya girdim ve 1.5 dakika nefesimi tuttum.(Ne manyakmışım hala daha gülerim)Büyüyünce biraz daha azalıyo bu duygular ancak hala daha Beşiktaş yenilince sabahları kalkınca Beşiktaş geliyo aklıma yine yenildik diyerek uyanıyorum.Erzurumdan kalkıp Olimpiyatta sahaya inilen maça gitmiştim sırf ilk haftalarda bize şampiyonluğu bu sene kaptırmıycaz duygusuna kapıldığım için.Anlatmak istediğim ben Beşiktaş düşmanı değilim ve bu stadyumu hala küçük görüyorum ve yakıştıramıyorum Beşiktaşımıza

eğer yakıştıramıyorsan sen daha bu stadın nasıl bir stad olduğunu bilmiyorsun demektir
avrupada bir eşi yok dünyada ilk üçe girer bunumu yakıştıramadın anlamadım.

kardes senin güzel stad kriterlerin nedir mesela yani ne olmasını isterdin vodafone arenada?
Çatının resimlerdeki gibi şeffaf olması
50 bin tane (mübalağa yapıyorum) çıkış kapısı olmaması
Dalgalı tribünlerle kapasitenin azaltılmaması

Çevrimdışı Efe

çalışma hala sürüyor 3.boru takıldı vidaları  sıkılıyor işler iyi gitti bugünde şu 10 günü çok iyi geçirmek lazım ağustosta içinde çatı artık havada olmalı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

gidip bi gezmen lazım o zaman yakıştırıp yakıştırmayacağına karar verirsin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

çatının seffaf olmaması konusunda haklısın sadece.. Yenı yapılan butun stadlarla karsılastırma yaptım gs stadı konya stadı bursa stadı hepsınden daha az trıbun cıkıs tunelıne sahıp vodafone arena sadece eskı acıkta trıbun cıkıs tunel sayısı 8 yerıne 6 tane olabılırdı kapasıteye gore. Onun dısında trıbun kenarlarının dalgalı olma sebebı koselerden macı ızleyenlerın sahaya olan mesafesı uzak kalmasın dıye yanı taraftar dusunuldugu ıcın.

Çevrimdışı Efe

valla borularda günde 3 ortalamasını tutturdular gibi.
Ay sonuna tamam inş  :claps:

ay sonuna bitero sıkıntı değil strand jacler önem kazandı şimdide işler birbirini kovalıyor ben bazen yetiştiremiyorum karıştırıyorum valla şimdi kelepçeler bitti kolonlar bitiyor strand jackler başlayacak halatlar en kolayı onlar zaman almıyor ama bu saydığım işler çok zaman alıyor ay sonuna şunları bitirseler harika olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

Mebran şeffaf olsaydı belki de iskeletten rahatsız olacaktınız.

Mümkün olan en az çıkış kapısı yapıldı. Yeni açıktaki gibi olsaydı derseniz ya localardan ya da kapasiteden ödün verilecekti. Çünkü yükseklik sınırımız var.

Dalgalı tribün sanılanın aksine kapasiteyi azaltmadı, artırdı.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 20:36:32 denilanz ]

Çevrimdışı Efe

çatının seffaf olmaması konusunda haklısın sadece.. Yenı yapılan butun stadlarla karsılastırma yaptım gs stadı konya stadı bursa stadı hepsınden daha az trıbun cıkıs tunelıne sahıp vodafone arena sadece eskı acıkta trıbun cıkıs tunel sayısı 8 yerıne 6 tane olabılırdı kapasıteye gore. Onun dısında trıbun kenarlarının dalgalı olma sebebı koselerden macı ızleyenlerın sahaya olan mesafesı uzak kalmasın dıye yanı taraftar dusunuldugu ıcın.
köşeler sadece izleme açısından değil stadın mimarisi açısından ve görüntüsü açısından o şekilde yapılmak zorunda kalındı eğer bu şekilde oval bir tasarım olmasaydı numaralı eski açık dönüş bölümü duvara toslardı :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

kapasite konusuna gelınce turkıyedekı seyırcı ortalamaları ortada ve bos trıbun ızlemekten gına geldı ınsanlara ayrıca kapasıte ne kadar buyuk olursa baskı ve trıbun organızasyonları o kadar zor olur. Eskı ınonude kapalı ustun kapasıtesı en fazla 3-4 bindi gercı bız oraya 6 bın kısıde sıgıyorduk ayrı..

Çevrimdışı Efe

bitmeyen stad yapmislar :)
biten stad yapıyorlar merak etmeyin bitti bitecek artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

bu gözler kapalı üstte devre arasında kova yapan haplanan cıgara ıcen besıktas taraftarlarınıda gordu. Devre aralarında dıger trıbunlarden bakıldıgında kapalı trıbunun ustu baca dumanı gıbı tutuyordu. Tr.de hıcbır stadta olmayacak seyler ınonude yapılabılıyordu eger bu yonetım bazı taraftarlara tavız vermıyorsa suc brazda bazı gruplardadır.

Çevrimdışı kralkartal

ayrıca bedava bıletler her mac cıkan rand kavgaları anlatmaya gerek yok bılen bılır aile ile gıdılıp en son mac ızlenılebılecek staddı eskı ınönu

Çevrimdışı Easthanbool

1.Kardeşim bizim hiç taraftarını düşünen yönetimimiz olmadı
2.Aksine delikanlı bıçkın harbi cesur taraftarın beynini pısırık dar düşünceli korkak her şeyden mutlu 15. bile olsa sesi çıkmayan beyinler haline soktu.
3.Taraftarını düşünen Beşiktaşın taraftar profilini bilir ve o kadar pahalı bilet yapmaz.Adamlar passoligden alınan 25 tl yi bile iptal ettirdi.

Bana kalırsa senin kızgınlığın stada değil yönetime  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı mert_

o güçlü gördüğün renklilere bir sorsana bırak bizimki gibi tarihi bir yere stat yapmayı, arazisini almaya çalıştıkları, statlarının yanındaki lise işini ne yapmışlar? :D

Çevrimdışı kralkartal

ayrıca stadımız asimetri harikası..  asimetri daha stadın dıs sütunlarında baslıyor kendını farkettirmeye. Eskı acıkta sutunların arasındakı mesafe daha fazla dıger trıbunlerdekı sutunlara gore. Tribun cıkıs tunellerıde hep asimetrık yapılmıs. Numaralı ustte 5 büyük 2 kücük trıbun cıkıs tunelı varken tam karsı kapalı ustte 5 buyuk cıkıs tunelı var. Numaralı altta 4 cıkıs tunelı tam karsısında kapalı altta 5 cıkıs tunelı var. Yenı acık altta cıkıs tunelı yok eskı acık altta 6 tane var. Sadece yenı acık ust ve eskı acık ustte trıbun cıkıs tunel sayısı esıt ıkısındede 8 tane. Ayrıca yenı acık ust ıle eskı acık ust kapasıte olarakta asımetrık. Mimarımız asimetride uzman ve helali var güzel stad cizmis:) bence bu stadın tek eksigi eskı acık ustte 2 trıbun cıkıs tunelı fazla olması ve stadın 3 yerındekı ambulans cıkıs tunellerınden daha az kullanılacak olan bır tanesının (yenı acık numaralı tarafındakı olabılır) daha ufak yapılmamıs olması ve yenı acık ustten alt trıbundekı taraftarın tamamının gorunmuyor olması. Eskı ınonude kapalı ustten alt taraf komple gorunuyordu ve bestelerde suyuna gdıldıgınde alt ustu ust altı gorup fena gaza gelınıyordu bazen keske yenı acıgada sadece 2.kat locaları yapılsaydıda alt trıbun komle gorunseydı dıyorum .. Cok ince düsünürüm sanattan anlarım asimetriye hastayım:)
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 21:16:07 kralkartal ]

Çevrimdışı Ermanacer

Strand jackler yere monte edilmesi hiz acisindan bayagi ajantaj sagliyor, yukari takilsaydi vinclerle yapilacakti oyuzden cati imalatinda bayagi umutluyum. :busted_cop:

ayrıca stadımız asimetri harikası..  asimetri daha stadın dıs sütunlarında baslıyor kendını farkettirmeye. Tribun cıkıs tunellerıde hep asimetrık yapılmıs. Numaralı ustte 5 büyük 2 kücük trıbun cıkıs tunelı varken tam karsı kapalı ustte 5 buyuk cıkıs tunelı var. Numaralı altta 4 cıkıs tunelı tam karsısında kapalı altta 5 cıkıs tunelı var. Yenı acık altta cıkıs tunelı yok eskı acık altta 6 tane var. Sadece yenı acık ust ve eskı acık ustte trıbun cıkıs tunel sayısı esıt ıkısındede 8 tane. Ayrıca yenı acık ust ıle eskı acık ust kapasıte olarakta asımetrık. Mimarımız asimetride uzman ve helali var güzel stad cizmis:)

Çevrimdışı Easthanbool

Bu çubuklar monte edilmiş bir şekilde stada getirilebilir miydi acaba yoksa zor mu olurdu
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Bu çubuklar monte edilmiş bir şekilde stada getirilebilir miydi acaba yoksa zor mu olurdu
içeri sokaman problem olurdu onlar çok büyük kamerada minik görünüyor 8-10 metreden bahsediyoruz solo otobüs uzunluğunda bi kolon :D
Şampiyon Beşiktaş JK