Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

yani ekimden önce zeminde çalışma yapılabilecek mi, çatıyla ilgili hangi işlemler yapılırken zemin çalışması da yapılabilir?

çatı kalkıp membranların tutunacagı semerler takılınca zemin başlayacak
sahanın boşalması lazım tabiki çalışmalar için
bunlar ekim ayına kadar yetişirse zeminde başlar
az kaldı bekleyip görücez

Çevrimdışı FARUK

Peki membran dışardan takılabilecek mi?
Vinçleri beklemeyecek miyiz onun için?
membran montajı sırasında zemin çalışması olacak denildi hep
iş planlarında da o şekilde görünüyordu öyle de olur umarım

Çevrimdışı fatihsahin

@Melamadil  bir arkadaşımız yeni üye oldum ve yaklaşık 470 sayfa okuyarak geldim demişti. Hatta @Necmi de başlarda 4000 mesaj daha var diye şakalaşmıştı. İşte ben o arkadaşın azmine hayran olmuştum  :kop:
  O benim abi  :D
siyah beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Melamadil  bir arkadaşımız yeni üye oldum ve yaklaşık 470 sayfa okuyarak geldim demişti. Hatta @Necmi de başlarda 4000 mesaj daha var diye şakalaşmıştı. İşte ben o arkadaşın azmine hayran olmuştum  :kop:
inceden inceye abi bi iğneleme sezdim bundan sonra araştırırım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

membran montajı sırasında zemin çalışması olacak denildi hep
iş planlarında da o şekilde görünüyordu öyle de olur umarım
Evet planda öyle geçiyor
2 aylık süre ayrılmıştı membrana
Umarım membranı da beklemeyiz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O benim abi  :D

Tüm samimiyetimle bravo diyorum. Ben de birkaç gün girmediğimde 10 sayfa kadar geriye gidiyorum ama onları okuyana kadar 3 sayfa daha doluyor. 470 sayfayı düşünemiyorum  :ok:

inceden inceye abi bi iğneleme sezdim bundan sonra araştırırım :)

Gerçi senin, transfer bölümüne girdiğimden stadı takip edemedim dediğini de hatırlıyorum ama tembellik yok  :akuma:
Siz kardeşlerime de takılmazsam kap yok, transfer muallak, somurtur otururum burada  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hic2222

Birisi geçen yıl temmuz ayında çıkıp bu stad 2015 sezon açılışına da yetişmez dese sanırım hepimiz onu döverdik  :)
O bakımdan bence 2015 yılında ihtimal yok zaten de ikinci devre maç kaçırmasak hiç değilse.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Birisi geçen yıl temmuz ayında çıkıp bu stad 2015 sezon açılışına da yetişmez dese sanırım hepimiz onu döverdik  :)
O bakımdan bence 2015 yılında ihtimal yok zaten de ikinci devre maç kaçırmasak hiç değilse.
Var boyle dayak yiyenler...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı kaanzor

yani ekimden önce zeminde çalışma yapılabilecek mi, çatıyla ilgili hangi işlemler yapılırken zemin çalışması da yapılabilir?
@Necmi abi çatıyla zemin neredeyse aynı tarihte bitecek demişti yanlış hatırlamıyorsam
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı fatihsahin

Tüm samimiyetimle bravo diyorum. Ben de birkaç gün girmediğimde 10 sayfa kadar geriye gidiyorum ama onları okuyana kadar 3 sayfa daha doluyor. 470 sayfayı düşünemiyorum  :ok:

böyle düşündüğün için teşekkür ederim abi. okumasaydım yarım kalırdım hazıra konmuş gibi olurdum oysa ben sizden biri gibi olmak istedim ben öyle düşündüm. tekrardan teşekkür ederim :D
siyah beyaz

Çevrimdışı Efe

son mickey mousta takildi 42 adet sirada borular ve halatlar var strand jackler nasil takilcak tam bir muamma
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Necmi abi çatıyla zemin neredeyse aynı tarihte bitecek demişti yanlış hatırlamıyorsam

Evet . Hatta çim bitse dahi çatı bitmeden açılış yapamayız diye bir kaç kez üzerine basa basa açıklamıştı  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

kapali tarafinda strand jack hazirliklari basladi bu cok iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KAP

Bu çatının inşaa sürecide bizim transfer sürecine benzedi sürekli uzuyor sürekli detay
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu çatının inşaa sürecide bizim transfer sürecine benzedi sürekli uzuyor sürekli detay
Transfer başlığında seni arıyolar
Rhodolfo'yu mu ne açıklayacakmışsın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bayramdan sonra bi yavaşlık olurdu normalde sen attıgın mesajlarda hep iyi gittiğini hızlı olduğunu söylüyorsun bu çok iyi

Çevrimdışı Efe

aynen oyle ben boyle bir cati imalati beklemiyordum acikcasi tabi bunu diger catilara gore degerlendirdik ama bizimki yeni teknoloji ve farkli yinede iyi gidiyor tum islere basladilar baska yapilacak bisey yok suan suan yaptiklarini bitirdikleri an cati havalanacak ama ne zaman bir tek Allah bilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bayramdan sonra bi yavaşlık olurdu normalde sen attıgın mesajlarda hep iyi gittiğini hızlı olduğunu söylüyorsun bu çok iyi
tabi hemen basladilar bu da catinin biran once bitirilecegini gosteriyor calisma guzel bundan daha iyi olmaz zaten iceride kactane vinc var bi okadar calisan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tabi hemen basladilar bu da catinin biran once bitirilecegini gosteriyor calisma guzel bundan daha iyi olmaz zaten iceride kactane vinc var bi okadar calisan  :)
evet haklısın peki kaba bi tahminle çatı işleminin % kaçı bitmiş diyebiliriz?

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

700 olmuş haaa... :claps:
abi hoşgeldin bayadır görünmüyordun kombine sayımız hala istenilen seviyede değil :D

Çevrimdışı KAP

Transfer başlığında seni arıyolar
Rhodolfo'yu mu ne açıklayacakmışsın

Başkan herkese yayıyon fiyat yükseliyor diye bana da söylemiyor :lol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı rubi_tobin

Arkadaşlar tekrar söylüyorum Vodafone Arena'nın çatısı diğer çatılar gibi değil.
Yapım tekniği ve yapısal durumu itibari ile benzer sadece 1 adet (oda sadece "benzer") stat var.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.