Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CUBUKLU

4 gelmiş bile günde 6 7 takılır aslında :super:
6 7 mümkün aslında. Yarında numaralı önünde 4 5 tane takılabilir
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abikelepçe olmazsa halatlarda olmaz :D aslında bu çelikler normalde havaya kaldırma işlemi başladıktan sonra takılıyordu bizde farklı yapılıyor çatı kaldırma işlemi aynı ama üzerinde fazladan çelik elemanla kalkacak aslında zamandan tasarruf sağlıyoruz şuan takılacak çeliklerin sayısı azalıyor

Sanırım anlatamadım  :) Aşağıdaki halatlar hiç olmasaydı ve beyaz borular aşağı tarafta da tek bir boru ile birleştirilseydi. Bu şekilde yukarı kalksaydı. O 4 sıra halatın başka ne işlevi var acaba  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kutay

sütunlardaki küfeki işleri nasıl gidiyor bilen var mı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Factatum

Sanırım anlatamadım  :) Aşağıdaki halatlar hiç olmasaydı ve beyaz borular aşağı tarafta da tek bir boru ile birleştirilseydi. Bu şekilde yukarı kalksaydı. O 4 sıra halatın başka ne işlevi var acaba  :alala:

Alttaki halatlar taşıyıcı. Gerilmeye, burulmaya ve kesme kuvvetine karşı dirençli. Çatının total ağırlığı gözönüne alındığında ve sürekli gerilme ve burulma kuvvetine maruz kalacağı için sadece profil borularla bunu gerçekleştirmeleri mümkün olamaz. 

Çevrimdışı CanEmre

ÇAlışmaların bu saatlere kadar devam ediyor olması memnuniyet verici.
Çatı kalkana kadar bu şekilde devam ederler mi acaba  :super:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

abi olur mu öyle nasıl gerdireceksin uzun halatları onları çeliğe bağlayamazsın çeliği gerdiremezsin o 4 halat çatının ana taşıyıcısı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

ÇAlışmaların bu saatlere kadar devam ediyor olması memnuniyet verici.
Çatı kalkana kadar bu şekilde devam ederler mi acaba  :super:

İnşallah benim anladığım kadarıyla derbiye yetiştirme çabası var.Aynen devam.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

İnşallah benim anladığım kadarıyla derbiye yetiştirme çabası var.Aynen devam.
yetişmez kasımı bekleyeceğiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Günde 750 koltuk takılabiliyormuş sanırım. Daha önce böyle bir bilgiye denk gelmiştim. Siz ona beşiktaş için 500 deyin, hadi 600 olsun.

42 bin koltuk için, 70 gün gerekiyor.

Bu hesaba göre bir mucize olsa ve Çatı kaldırılsa ağustos başında, ekim 15 de ancak koltuklar bitirilebiliyor.

Hesabı kitabı ona göre yapmak lazım.

En öngörülebilir tarih aralık başıdır. Onun içinde bence küçük bir mucize gerekiyor.

Çevrimdışı CanEmre

Günde 750 koltuk takılabiliyormuş sanırım. Daha önce böyle bir bilgiye denk gelmiştim. Siz ona beşiktaş için 500 deyin, hadi 600 olsun.

Bu hesaba göre bir mucize olsa ve Çatı kaldırılsa ağustos başında, ekim 15 de ancak koltuklar bitirilebiliyor.

En öngörülebilir tarih aralık başıdır. Onun içinde bence küçük bir mucize gerekiyor.

Koltuk çimle beraber başlayacak zaten.
75 gün çim bekleyeceğiz
Koltuklar da hallolur o sürede  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi murat

iş sadece koltuğa kalırsa ben sana şunu diyeyim armağan 1 haftada koltuk bitirilir.sonuç olarak çimin oynanır hale gelebileceği tarihe kadar süre var.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yok ben zaten çim dışında söyledim. Hadi çim serme oldu da 30 40 gün kazandırdı falan diye dedim, olmuyor ama olsaydı hesabı.

Çevrimdışı kralkartal

En iyi ihtimal ikinci yarı basıdır. Mevzu ilk yariyi en az kayipla gecirmek. Sonrasi taraftarin isi.

Çevrimdışı Easthanbool

Atlanmaması gereken bir nokta daha var aslında.Umarım yeni yuvamıza işinin ehli yeni bir anonsör (yani dj) gelir.

Şu anda çok alakasız oldu farkındayım ama aklıma geldi de dile getireyim istedim  :biggrinking:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı cagdas44

Bursa'ya montaj yapan firma günlük kapasitelerinin 1300-1500 olduğunu söylemişti

Çevrimdışı quentine83

zaten Beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı stadın aralık başı veya gs maçından önce açılamayacagının farkında.haa bazen hızlanıyorlar falan millet te gaza geliyor.ulan acaba erken biter mi diye.
en akılcı ve makul tarih aralık başıdır.daha erken mümkün değil bence.o kadar çok detayı var ki bu işin uzar kısalmaz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi murat

Yok ben zaten çim dışında söyledim. Hadi çim serme oldu da 30 40 gün kazandırdı falan diye dedim, olmuyor ama olsaydı hesabı.

olurdu.o normal bir çalışma takvimine göredir.gece çalışılır ekip sayısı arttırlır istenirse 1 haftada dahi bitirilebilir.

Çevrimiçi Necmi

@Efe Benim gördüğüm isterlerse günde 15 çatı borusu bile takabilirler. Benim merak ettiğim alt iskeleye dizilen halatlara ne gerek vardı. Çatı borularını yine bir boru ile aşağıdan birleştirseler bir yukarıdan ve bir aşağıdan bağlayacakları halat ile yukarı kaldırabilirlerdi . Böylece kelepçe derdi de olmazdı. Fikrin nedir  :alala:
bütün yükü o halatlar çekiyor o boruların öyle bir basıncı taşıma imkanı yoktur
direk vidalardan kesilir halatın esneme ve yük kaldırma direnci var  @Hasan Tahsin
senin dediğin yöntemle bir ayda başımıza çöker

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe strand jack dediğin malzemeler yere sabitlenecek diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Yukarıya mı takılacak.  :alala:

Çevrimdışı yavvuzz

Valla isler hizlimidir degilmidir bilemem fakat gecen pazar stadin yanindan gectim sanki kasim ayina filan zor yetisir gibi . Ben umudumu kaybettim fakat su var ki en kotu ikinci yari sahiza geceriz . Sadece tek ricam yoneticiler ve baskan sacma tarihler verip komik duruma dusmesinler . Baydi artik cunku.

Çevrimdışı Efe

@Efe strand jack dediğin malzemeler yere sabitlenecek diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Yukarıya mı takılacak.  :alala:
valla abi yukari kirislere biseyler takmislar heralde oraya konulacak ama yapi bakimindan diger stadlarda yere konmuslar bizim cati ilginc usttede olabilirler kirilsere o tutacaklar bosuna konmuyordur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

valla abi yukari kirislere biseyler takmislar heralde oraya konulacak ama yapi bakimindan diger stadlarda yere konmuslar bizim cati ilginc usttede olabilirler kirilsere o tutacaklar bosuna konmuyordur

Efe abi dediğin gibi olacak herhalde yeni açıkta o kirişe takılan şeylerden yapılmış epey bir vardı hemde gördüğüm fotoğrafta
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.