Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023057 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Kartal Ç

iç kısımlardaki ilerleme nasıl acaba? kaç aylık iş var orda? daha kaplanacak çok duvar var.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 19 Temmuz 2015 (11:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @SDemirsoy   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

şuan isciler is basi yapiyor aksama kadar bakalim neler yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Necmi kardeşim sdemirsoyun paylaştığı fotoları göremiyorum me yapmam lazım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Baya işçi çalışıyor bugün.Bakalım akşama kadar neler yapacaklar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı vdede

En azindan calisiyor
Hafta sonu denmiyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Yiğidi öldürüp hakkını verelim. Kendi adıma foruma bile bayram tatili süresince doğru dürüst giremezken emekçiler gelip çalışıyorsa helal olsun demek gerekir. 1 Ağustosa kadar bu köprünün altından çok sular akar. Az değil 12 gün var.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydınlar herkese, nöbet başlıyor yine :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün uzun bir aradan sonra stadı ziyaret etme imkanım oldu
Tüm tribünler tamamlanınca muhteşem bir görüntüye kavuşmuş
Üst katların hastası oldum
Demir bariyerleri merak ediyordum,ideal yükseklikteler
Tam anlamıyla cehennem olacak
Saha içinde tribünler boşken bile stadın heybetinden bir baskı hissediliyor
Bu "mabet"i türlü fedakarlıklarla inşaa eden başta mabet herkese emeği için şükranlarımı sunuyorum

Stadı gezerken içimden :
Evet,benim "ev"im burası diye geçirdim
Zaten ben hayatımda hiçbir yerde oradan fazla "evimde" hissetmedim
Çoğu zaman da sabırsızlığımız bundan
Ama o kavuşma günü gelecek,mutlaka gelecek
Ağaçlı yoldan akın akın gideceğiz
Son dönemeci döneceğiz
Döndüğümüzde de öyle ağlamasın herkes,beni de ağlatmayın
Çok özledik be abi!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi Necmi

Necmi kardeşim sdemirsoyun paylaştığı fotoları göremiyorum me yapmam lazım

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizden kaynaklanan bir problem yok neden göremediğini anlayamadım @szgntemel

Çevrimdışı Efe

2 tane cati kolonunu yerde imal ettiler yarin yerlerine takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vdede

Cok guzel biran once taksinlar da
Bunlardan gunde  kactane takilirki tahminen

Çevrimdışı doganay

Catinin yukselmeye baslamasina nekadar sure kaldi. Biliniyor mu

Çevrimdışı Efe

Catinin yukselmeye baslamasina nekadar sure kaldi. Biliniyor mu
1 ay icinde kaldirilmasini bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Efe 2 kelepçe vardı takilmayan onlar bitti mi ?

Çevrimdışı Efe

Efe 2 kelepçe vardı takilmayan onlar bitti mi ?
3 adet yarin takilacaklar heralde bugun takilmadilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fatihsahin

bu forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim fotoğraflar olsun özellikle çim olsun sohbetle karışık bilgilendirme olsun teşekkür ederim herkese. Ben küçükken sadece babamla ben Beşiktaşlıyız sanırdım arkadaşlarım sınıftakiler falan hep başka takımlıydı o yüzden hep öyle düşünürdüm :D.Şimdi bu kadar Beşiktaşlının arasında olmaktan çok mutluyum herkesin geçmiş bayramını kutlarım
siyah beyaz

Çevrimdışı Oktay

bu forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim fotoğraflar olsun özellikle çim olsun sohbetle karışık bilgilendirme olsun teşekkür ederim herkese. Ben küçükken sadece babamla ben Beşiktaşlıyız sanırdım arkadaşlarım sınıftakiler falan hep başka takımlıydı o yüzden hep öyle düşünürdüm :D.Şimdi bu kadar Beşiktaşlının arasında olmaktan çok mutluyum herkesin geçmiş bayramını kutlarım
bayram daha geçmedi bir saat 7 dakika var :icool: :icool: bu arada seninde bayramın mübarek olsun :tabe: :tabe:

Çevrimdışı vdede

:-)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 01:52:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar lütfen tamamını dikkatlice okuyun.

Büyüyoruz ve özen göstermenizi istediğimiz kurallarımızı oluşturduk.

Kurallara uyulmadığı taktirde kişi ayırt etmeksizin yaptırım uygulama durumunda olacağız.

Beşiktaş Arena Forum Kullanım Kuralları

1- Beşiktaş değerlerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 2- Beşiktaş yönetimine çalışanlarına oyuncu ve teknik kadroya  küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 3- Beşiktaş taraftarına ve taraftar gruplarına küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz  "Üyelik iptali"
 4- Foruma ve yönetimine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 5- Forum üyelerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz " küfür hakaret Üyelik iptali aşağılayıcı ve alaycı üslup  15 gün nopost"
 6- Üyeler arasında karşılıklı hakaret, rencide edici söylem, eylem ve paylaşım ''15 gün no post''
 7- Üyeleri tahrik edici uslüp ile yazılan yorumlar ve tahrik edici paylaşımlar ''uyarılma - moderasyon devamında 7 gün no post''
 8- Konuları konu başlıkları dışında yerlere yazma '' uyarılma - moderasyon''
 9- Din, dil, ırk ayrımı yaratacak söylem ve yorumda bulunma ''uyarı - moderasyon devamında Üyelik iptali"
10- Yöneticilerin uyarılarını dikkate almama ve kural dışı davranışı sürdürme ''moderasyon devamında Üyelik iptali"
11- Siyasi içerikli konuşma  "no post 7 gün"
12- siyasi içerikli avatar ve imza kullanma "uyarı kaldırmama durumunda no post 7 gün devam ısrarında Üyelik iptali"
13- bütün kurallara uymayan imza ve avatar kullanma o kuralın cezasını uygulatır.
14- Beşiktaş dışında her hangi bir takıma ve oyuncusuna yönelik özel konu açılamaz "no post 7 gün"
15- uygunsuz bir konu açılamaz uyarı devamında no post 7 gün hala ısrar edilirse "Üyelik iptali"
16- konuyu trollemeye yönelik mesajlar atmak uyarı devamında moderasyon
17- bilet ve kombine hakkını satarak karaborsacılık yapmak "Üyelik iptali"
18- telif haklarını ihlal eden link ve paylaşım yapmak veya istemek "isteme no post 3 gün yayınlama "Üyelik iptali"
19- Beşiktaşa zarar veren yazıları paylaşımları ve linkleri forumda paylaşmak bu nedenle yayılmasını sağlamak "uyarı moderasyon"
20- BJK yoneticisine ,teknik ekibine ve futbolcusuna kaynak belirtmeden ,asilsiz temellere dayanarak ithamlarda bulunma "3 gun no-post" devaminda "Üyelik iptali"
21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. ''uyarı devamında modersayon''
22- Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve oyunculara doğrudan adı veya soyadı ile hitap edilmelidir. Alaycı uslüp ile yazılan Lakaplar ve kısaltmalar yasaktır. ''7 gün no post "
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bence bu çatı eylülden önce bitmicek vede  stadda 2016 dan önce açılmayacak.baksanıza daha bi ton iş var hala 2 tane çelik kolon bağladılar diye seviniyoruz. yazık valla o kadar para kazanıyorlar şu işin hızına bak.. :s20: :s20: :s20: :s20: