Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yukarıda her bir strand jack için 1 beyaz iskele bırakılmış 42 adet strand jack takılacak anlaşılan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hepsine teker teker konacak bunlardan vay halimize ne teferruatlı çatı oldu yaa  :biggrinking:
olsun konsun güzel olsun 1 kere yapılıyor hepimiz bitsin bitsin diyoruz ama bu yapı bittikten 70-80 sene sonrası kaldırması lazım en iyisi olsun geç olsun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

strand jacklerin konulacağı bölümler kirişlere yerleştirilmiş :eyes

Valla bende bundan korktuydum bunlarıda bekliycez :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Üstad Necmit iyiki olmayan bir şeyin neyini yazayım dedin.  Olsa kitap olur maşallah.  Bu arada ilave etmeden edemeyeceğim. Bu forum sayesinde bazı yanlı siteleri okumaktan kurtuldum.  Varsa bize fitne fesat sokacak adam olmasa da olur.  Beşiktaş Aşk tır.  Gerisi teferruat tır.  Cümleten iyi bayramlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle aynı düşüncedeyiz, forumu kuran emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek azdır bir Beşiktaşlı için nimet gibi forum...

[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 19:14:16 Necmi ]

Çevrimdışı sozkul

hepsine teker teker konacak bunlardan vay halimize ne teferruatlı çatı oldu yaa  :biggrinking:

Teferruat beni korkutuyor, teferruat zaman kaybı anlamınada gelebilir, basit çatıları seviyorum ben, varlığıyla yokluğu belli olmayan. Bizimkisi  sade olmayacak mı diye korkmaya başladım

Çevrimdışı Batu K.çetin

fotoları çekeninde yayınlayanında ellerine sağlık çok teşekkür ederiz hepinize helal olsun :claps:

Çevrimdışı Altuğ

Bizim bir tarih belirlediğimiz yok ne zaman biteceğinide asla bilemeyiz. Herkesin bir öngörüsü vardır fakat bazı örümcek beyinliler bunu bir türlü anlayamıyor sağda solda havlamaktan öteye gidemiyor.

Farkındaysanız ne zaman biteceğini biz hiç bir zaman tartışmadık firmalarıda hiç bir zaman kıyaslamadık. Şu iyi bu kötü diye, ama onlar daima bir kaos ortamı yaratmaya çalıştılar.

- Ouww bir bildiğim var fakat söylersem skandal olur. (Bunlar ilgi bekleyen veletlerin yapacağı işlerdir.)

@Ferhat Türk o arkadaşlar hırsızlık yapmaktan başka birşey bilmedikleri gibi farklı platformlardan bizi kendileriyle tartışmaya çekmeye çalışıyorlar fakat biz buna alet olmuyoruz. Herkes yazıp çizmekte özgür neticesinde kendi forumcuklarıda var. 3 kişinin kendi başına yazıp çizdiği fakat yüzlerce aktif üyenin günlerce aktif olduğu  :D

Çevrimdışı Savaş

Çatı çok teferruatli çıktı.  Her bir kalem işi 42 kere bekliyoruz. :) Umarım ortaya herkesin beğeneceği bir iş çıkar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı riza calli

Bu forumu seviyorum .devamli yazamiyorum ama her saat basi bakıyorum biri birşey yazmış mı diye.

Çevrimdışı ZEKI

Fotograflar icin tesekkurler, cati ile ilgili bir calisma oldu mu acaba @Efe bayram vs derken iyice uzak kaldik

ysariusta

• Ziyaretçi

Fotograflar icin tesekkurler, cati ile ilgili bir calisma oldu mu acaba @Efe bayram vs derken iyice uzak kaldik
Yok abi ya iki saat sonra İstanbuldasın gene

Çevrimdışı ZEKI

Yok abi ya iki saat sonra İstanbuldasın gene
iki saat mi trafikten haberin yok biz gelene kadar ki surede cati ne kadar kalkar biliyormusun  :kop:

Çevrimdışı Efe

abi iskele kurulumu surdu kapalida uzun halatlar icin baska bi calisma olmadi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle1989

allah rizasi icin su kamerayi eski acik cati kolonuna baglasalar kus bakisi izlesek ne guzel olurdu..

Çevrimdışı Efe

kamerada açı iyice daraldı bişey görünmüyor sağa sola dönünce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

kamerada açı iyice daraldı bişey görünmüyor sağa sola dönünce
@rubi_tobin abiye yeni kamera isterük diye menşınladım ama işte bir umut  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Facebook
Archilifography, An Archil. Project- BJK Inönü Stadium Rebuilding
 15.07.2015 ‪#‎VodafoneArena‬
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

it ürür kervan yürür arkadaşlar... hayatında hiçbir başarısı olmayıp başkalarının artıklarıyla idare etmeye çalışan insanların laflarına aldırış etmeyin... her zaman parazit olarak yaşam sürmeye devam edecekler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın...

hem bayram hem de pazar günü olmasına rağmen cehennem çukurunda çalışmalar devam ediyor :halay:

Çevrimdışı murat

Peki kapalı tarafındaki V halatların durumu ile ilgili bilgin var mı Murat abi?
Bu konuda malümatım yok.öncelikle iskeleler kurulacaktir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın arena kartalları.Çatı ekibi çalışıyor.Muhtemelen fare kulaklarına bağlanan beyaz üçgenleri monte ediyorlar aşağıda.Şu an.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Murat Aksakal

Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Size de gunaydin uykucu kartallar.. :)

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!