Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020905 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

15 yıla 114milyon dolar,  Ülker saraçaoğluna 10 yıla 100 milyon dolar vermiş, Ülker olmasa kimi bulurlardı merak ediyorum
15 yıllına değil 10 yıl bittikten sonra 5 yıl iki taraf isterse aynı şartlarda uzar kaynak dersen umut güneri
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Oğuzhan

Vodafone sponsorluğu için KAP'a yaptığımız açıklama bu şekilde.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone arena saha zemini hakkında her şeyi bu başlık altında bulabilirsiniz . Tum beşiktaş arena ailesinin bayramını tebrik ederim.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-saha-zemini-hakkinda-hersey/new/#new
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merak ediyorum;

Tribünler için ışıklandırma olacakmı yoksa "bazı" statlar gibi karanlıkta mı olacak? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Caner

Merak ediyorum;

Tribünler için ışıklandırma olacakmı yoksa "bazı" statlar gibi karanlıkta mı olacak? :D

Benim için çok büyük bir ayrıntı olmasa da, ve genel görüş nedir bilmiyorum ama, ben karanlık olması taraftarıyım. Karanlık seyirci daha değişik ve baskın bir atmosfer yaratıyor gibi. Ama dediğim gibi, çok da mühim bir ayrıntı değil.

Çevrimdışı martin40

SIS Pitches yeni bitirdiği hibrit "SISGRASS" sahası St. George's Park

@Necmi abi, bu hali sahaya benziyor sanki sentetik gibi duruyor. Yoksa gerçekten Natural/Hybrit mi ?  :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi, bu hali sahaya benziyor sanki sentetik gibi duruyor. Yoksa gerçekten Natural/Hybrit mi ?  :steamed:
sen Türkiye'de hiç halısahaya gitmedin anlaşılan  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı martin40

sen Türkiye'de hiç halısahaya gitmedin anlaşılan  :evillol: :evillol:

VAllaha ne yalan söyleyim hiç gidemedim  :ebebe: niye nasilki ordaki hali sagalar xD

Çevrimiçi Necmi

St. George's Park yeni bitirmişler bilgi maille geldi buda dış saha @martin40  zaten hibrit renkleri çok daha koyu gördüm lifleri koyu yeşil
ama SIS ten üst düzey bir yetkili bizi kırmadı forumumuza üye oldu burdan bütün bilgileri ilk elden verecek tamamen şeffaf bilgilenme olacak
St. George's Park arattığında karşına bu resimler çıkıyor daha kesin bilgileri aktif olduğunda kendisinden alırız

Çevrimdışı martin40

St. George's Park yeni bitirmişler bilgi maille geldi buda dış saha @martin40  zaten hibrit renkleri çok daha koyu gördüm lifleri koyu yeşil
ama SIS ten üst düzey bir yetkili bizi kırmadı forumumuza üye oldu burdan bütün bilgileri ilk elden verecek tamamen şeffaf bilgilenme olacak
St. George's Park arattığında karşına bu resimler çıkıyor daha kesin bilgileri aktif olduğunda kendisinden alırız

Muhtesem görüntü, Galatasarayli olarak, takimin iç sahada nasil farkli oynadigini gördüm, Besiktas bu zeminde oynarsa, muazzam paslasma filan olur gerçekten.

InshAllah emekler bosa gitmez ve yönetiminiz her sene zemin için paraya para demez.

Çevrimiçi Necmi

15 yıla 114milyon dolar,  Ülker saraçaoğluna 10 yıla 100 milyon dolar vermiş, Ülker olmasa kimi bulurlardı merak ediyorum
bizde 15 yıl değil aslında 10+5 yıl yani onyılın sonunda taraflar isterse belirtilen şartlarda beş yıl daha uzatılacak
ama bu rakam on yılı kapsıyor yoksa onbeş yılımı kapsıyor bunu bilmiyorum forma sponsorluğuda 3+2 yıl yani 3 yılın sonunda cayma hakkı var
ülker olayıda Aziz in bir tarafından sıktığı bir şey olabilir ülkerden öyle bir açıklama geldimi
en son yaptıkları açıklama futboldan çekildikleri yönündeydi açıklamasını okursanız ülker stada sponsor olacak diyor ama stad ismi saraçoğlu kalacakmış
peki ülker parayı ne diye verecek birde satışatan 25 M€ kazanmışlar ama bildiğim emenikeden 3,5 M€ kazandıkları peki geri kalan 21,5 M€ yı nerden kazanmışlar
ne satıyorlar acaba  :D  adamın söylediği her şey baştan sona yalan o nedenle ciddiye alıpta buraya taşımayın bence adam önce formasına sponsor bulsun :bandit:
stad ismi büyük işler bir yerlerden komut gelmediği sürece onlar bir şey bulamaz farkında değilmisiniz artık şu ünlü zenginlerin hiç birinin
fenerle adı geçmiyor hepsi bir köşeye sindi boş verin hayal satıyor @sozkul

Çevrimiçi Necmi

Muhtesem görüntü, Galatasarayli olarak, takimin iç sahada nasil farkli oynadigini gördüm, Besiktas bu zeminde oynarsa, muazzam paslasma filan olur gerçekten.

InshAllah emekler bosa gitmez ve yönetiminiz her sene zemin için paraya para demez.
şu an için zaten beş yıllık bakım anlaşması yapılmış aynı zamanda bakımı yapacak türk ekibi yetiştirmede anlaşmanın içine dahil @martin40
bütün bakım ekipmanları en üst seviyede bakımı gerçekleştirecek şekilde alınmış bir sorun çıkacağını sanmıyorum

Çevrimdışı Metin

@Necmi abi herkes farklı bir tahminde bulunuyor stad için.Ben aralık veya ocakta açılır diyorum en iyi ihtimal.Sen daha yakından takip ediyorsun ortalama bir tarih verebilir misin stad açılışı için?

Çevrimdışı bnymnd

Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

benimde stad sponsorluğuyla alakalı bildiğim şu

10 senelik sponsorluk anlaşması imzalandığı tarihte devreye girdi.Yanı şu anda 2 senesi bitmiş durumda

Başkan 10 seneyi erken istedi hemen stadı bitirelim sponsorluğunuz bitmiş stadda daha etkili başlasın

ama adamlar parayı senelik senelik vermeyi istediler

hatta ilk sene de parayı vermediler 2. sene para alındı.

baktılarki stadın inşaat süresi sürekli konuşuluyor ve sürekli adı geçiyor stada yapılan yatırımlar arttı

55000 kişinin aynı anda bilgisyar tabiriyle kasmanadan internete girebileceği alt yapı sistemleri falan alındı bu ve benzeri şeyler

sonuç itibariyle vodafone türkiye de son derece akıllı bir yatırım yapmıştır

dolmabahçe gibi m2 fiyatı çok büyük miktar olan bir yerde vodafone corner acacak sadece 10 senede orayı kiralasa dünya para ödeyecekti

Çevrimdışı warofpoet

Herkese iyi bayramlar abilerim, kardeşlerim . Bayramdan sonra bizi haraketli günler bekliyor  :sevinc
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Ersoy

Hayırlı Bayramlar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi abi herkes farklı bir tahminde bulunuyor stad için.Ben aralık veya ocakta açılır diyorum en iyi ihtimal.Sen daha yakından takip ediyorsun ortalama bir tarih verebilir misin stad açılışı için?

Herkes başka bir açıdan bakıyor onun için farklı zamanlar konuşuluyor. İç kısımlarda yapılacak işler vs. Ben sadece maç oynanması konusuyla ilgiliyim. Yoksa yapılacak iş çok. Müze vb bir yığın alan var. Ancak bunu daha evvelde paylaştım kapatırsın o alanları arkada çalışma devam eder sen açarsın. 3 maç tuvalete camiye gitsen ne olur ki. Hatta sevinirler ciro yaptık diye. Bir kaç maç büfeler olmasın yada sadece su satılsın ne biliyim. Ben çatı ve çim konup koltuklar yerleşince insanların itiraz edeceğini sanmıyorum. Zaten localar dün gördük epey ilerlemiş. Oralarda çok iş var olsa da yetişecek gibi görünüyor.

Bir durum daha var bakın Antalya Stadını devlet yaptı devlet töreniyle açıldı. Antalya'nın ilk iki maçı deplasmanda oynamak gibi bir talebinin olacağı konuşuluyor. Böyle bir durum yok. Mücbir sebep dışında stat durmadı. 29 ekimden itibaren her an maç oynanabilir gibi düşünmek lazım.

Çevrimdışı vdede

Renkdaslarim
Bu son stadsiz bayramimiz mi acaba

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beşiktaşk

@vdede renktaşlarım kelimesini kullanmıyoruz kardeşim biz renki değiliz :) iyi bayramlar fakat bayramlaşma sayfasıda ayrı bir yerde :)

Çevrimdışı vdede

Tsk bilgilendirme icin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ramazan bayramımız mübarek olsun.

Başta @Necmi abi, @Hasan Tahsin @ahmet türker abi olmak üzere diğer bütün forum büyüklerimin ellerinden öperim :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Renkdaslarim
Bu son stadsiz bayramimiz mi acaba

Burada Renkdaş yok , Biz renkli değiliz Beşiktaşlıyız :tabe: @vdede
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı vdede

Abi suan calisan varmi stad da