Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6019706 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Her zaman söyledim bilmiyorum yanlışsam düzeltin ama çatı kalkar kalkmaz çime başlamamız mümkün değil merdivenler düzeltilicek üst kapak prekastlarda eksik var ayrıca skorboard olsun aydınlatma olsun vinç olmadan takılması mümkün değil gibi bence bu işlerde 1 ay gibi bir süre alır ayrıca emsal çatılarda membran içinde vinç kullanıldığını gördük şu olabilir vinçler köşelerde çalışıp çimciler saha ortasından başlayabilirler vakum ve drenaj işlerine umarım öyle olur saygılar.
aydınlatma skorbort ve mebran kaplama için içeriden vinç gerekmiyor dışarıdan takılacak onlar vinçler yaylar catı üstü çelikler ve prekastların son ayarlarını yapmadan sahadan çıkamaz onların ne kadar süreceğini çatı kalktıktan sonra göreceğiz çatı ağustos ayı sonuna en geç havada olmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatıcılar öyle bir intiba yarattılar ki o beyaz kolonların 2 gün içinde takılması işten bile değil. Bazen speedy gonzales oluyorlar bazen kaplumbağa  :)
bayram üzeri normaldir çalışmaları bile mucize bence normalde herkes tatilini yapardı ama sadece 1 gün tatil vermişler buda çatının biran önce bitirilmesi demek önümüzde 3-4 aylık bir süre var tam bitiş için daha önce açılması söz konusu değil şuan kimse heveslenmesin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aa1903

o kadar akıllı bir stad yapıyoruz ki bitmeme özelliği var :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi benim şöyle bir sorum olacak

çimin altına yapılacak olan sogutma havalandırma ve suyu vakumla çekme sistemleri

sahayı şu anki mevcut kottan ne kadar yukarı çıkaracak

su anki durumdan kaç m yukarıda çim serimi olacak
şu anki kot zaten bitim kotundan düşük saha şu anda tahminim 1 metreden fazla aşağıda
bittiğinde tribün ilk basamak ayak bastığın yerden 5 cm daha yukarda olacak sadece vakkum için konacak
boruların çapı yanlış hatırlamıyorsam 70 cm çapında olacak bunun üstüne ısıtma sistemi gelecek onun üstünede
enaz 20 cm hibritin çakılacağı çim kumu gelecek tahminim 120 cm den az olmamak üzere bir alana ihtiyaç duyacaktır
bu sistemin montajı @Cenk Mert İnanç

Çevrimiçi Necmi

aydınlatma skorbort ve mebran kaplama için içeriden vinç gerekmiyor dışarıdan takılacak onlar vinçler yaylar catı üstü çelikler ve prekastların son ayarlarını yapmadan sahadan çıkamaz onların ne kadar süreceğini çatı kalktıktan sonra göreceğiz çatı ağustos ayı sonuna en geç havada olmalı
yok skorboert falan montajı için saha zemininin üzerine 30 tonluk vinci çıkartma imkanları var. Tabiki önlem alarak
yani mecbur kalırlarsa vinç sokabilirler.

Çevrimdışı Efe

yok skorboert falan montajı için saha zemininin üzerine 30 tonluk vinci çıkartma imkanları var. Tabiki önlem alarak
yani mecbur kalırlarsa vinç sokabilirler.
belki çatı havaya kalktığı zaman hemen getirip takarlar skorbortları bellide olmaz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bilgi için teşekkürler Necmi Bey...
şu bey kelimesini kaldırsak :nerd:
ben hoşlanmıyorum çok mesafe sokuyor araya burda koca bir Beşiktaş ailesi var. @gaLaxyKartaLı

Çevrimdışı Efe

öğle arasından sonra gelmedi işçiler tatil başladı sadece 4-5  kişi eski açıkta kelepçeyle uğaraşıyor onlarda işini bitirdimi gidecektir bayramın 2.gününe bakacağız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

şu bey kelimesini kaldırsak :nerd:
ben hoşlanmıyorum çok mesafe sokuyor araya burda koca bir Beşiktaş ailesi var. @gaLaxyKartaLı

Peki Necmi Abi anlaştık.
Physical Education Teacher

Çevrimdışı CrossBoy

ben kaçırdım sanırım ama merak ediyorum şu kapalı ortadaki kelepçe neden tek kulaklıydı?

Evet bende bunu soracaktım.O kelepçe neden tek kulaklı???

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Başkanın 1000 kişi çalışacak açıklamaları vardiya sistemine göre mi oluyor

yoksa gündüz normal mesai saatlerinde 1000 kişiyi stadın neresinde çalıştıracağız.

çimciler bile 100 kişi gelse sayı maksimum 650 kişi oluyor

Çevrimdışı cagdas44

iyi de bu inşaat sürecini yakından takip eden kişiler çokta iyi biliyor ki fb maçına bu iş zor..  kar tanelerinden oluşan bir dev :)

Statı takip eden binler olduğu gibi takip etmeyen de çok geniş bir kitle var zaten bu söylemler bize değil takip etmeyen ya da sadece dış görünüşe aldananlara

Çevrimdışı vdede

Toplam calisan sayisidir abi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Doğuhan

son zamanlarda takip edemedim sorulmuştur mutlaka ama cevaplarsanız sevinirim.

çime çatı tamamen havaya kalktığı zaman mı başlanacak yoksa 1-2 metre kalktıktan sonra direk başlanabilecek mi ?

ve çatı kalktıktan hemen sonra içeride hiç vinç kalmayacak mı ki çim çatıdan önce bitsin ?

Çevrimdışı CanEmre

son zamanlarda takip edemedim sorulmuştur mutlaka ama cevaplarsanız sevinirim.

çime çatı tamamen havaya kalktığı zaman mı başlanacak yoksa 1-2 metre kalktıktan sonra direk başlanabilecek mi ?

ve çatı kalktıktan hemen sonra içeride hiç vinç kalmayacak mı ki çim çatıdan önce bitsin ?

Doğru tabir vinçler çıkar çıkmaz çim başlayacak

Vinçler ne zaman çıkar dersen onu bilmiyorum  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 16 Temmuz 2015 (15:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @MURAT   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarda denk geldim , eklemek istedim . 1 Şubat 2014 günü çekmişim . Tam net değil kusura bakmayın . Zaman su gibi geçmiş , bayadır bekliyoruz cidden :ebebe:

Çevrimdışı Batu K.çetin

@MURAT hocam ellerine sağlık çok güzel fotolar iyi yorulmuşsundur stadı dolaşırken diklik muhteşem :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

Vodafone Arena 16 Temmuz 2015 (15:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @MURAT   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@MURAT ellerin dert görmesin  :claps:

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ersoy

İnşaattan hiç anlamasam da stadı izlemek çok zevkli oluyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Paletli Vinç

Numaralı üst tribün isim hakkını passolige satmışız.1.2 milyon dolar alıyoruz verdiklerimizde şöyle: 300 bin dolarlık loca statta reklam alanı tvde 10 bin saniyelik reklam hakkı. :s20: :s20:

Çevrimdışı murat

@MURAT hocam ellerine sağlık çok güzel fotolar iyi yorulmuşsundur stadı dolaşırken diklik muhteşem :tabe:
anca toparlayabildim.üst kat merdivenlerle bile zor çıkılıyor.çok güzel bir stad yapılıyor.görüş açısı olarak en çok 2. loca katı ve hemen üstünü beğendim.en üst biraz cesaret istiyor.birde maça odaklanmada zorluk yaşanır.kombine aldığımız yerde beklediğimden daha iyi çıktı.

Çevrimdışı murat

[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 17:37:30 MURAT ]