Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015642 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı cagdas44

valla 1500 falan olmasada isciler belirgin bir artis var belki 1 aylik gecici isci alinabilir cati kolaylanana kadar

Çatının yanında ek işler içinde artık işçi girişi yaşanacaktır bence, her ne kadar gözümüze çarpmasa da iç kısımlarda yeni firmaların iş başı yapabileceği noktalara gelinmeye başladı bunun yanında son yaklaştıkça iş kalemlerinin sayısı da artıyor bunları ele alırsak tabi ki 1500 görülmese bile 1000 sayısına ciddi oranda yaklaşılabilir.

27 Eylül'e stat yetişmeyecek ama şöyle bir şey olacak stat görüntü olarak bitmiş ya da bitmek üzere görüntüsünde ve biz çimi beklemek zorundayız açıklamasının yapılacağı bir yerde olacağız

Çevrimdışı Fatih

Arkadaşlar öncelikle hızlı bir şekilde çim firmasını bulup bize bu röportajın yolunu açan @FARUK
sonrada röportajı yapmaya birlikte gittiğimiz @Fatih  ve @ahmet türken  e özellikle fatih olmasaydı çok
zorlanırdık. ve son noktada sen nokta kullanmıyorsun bari ben gelipte şu noktaları koyayım diyen @Yunus  a
teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel bir ekip çalışması oldu. Sanırım dünden beride hiç soru gelmediğine göre
yeterli seviyede bir bilgilendirme oldu.
Estağfirullah abi.
Burada aslında en büyük teşekkürü hak edicek insansın. Hepimizi buraya topladın ve hepimize doğru şekilde bilgilerin aktarılmasına sebep verdin. Bazı sivri sinekler gibi hit ve para kazanma hırsı sen de olmadığı için aslında herkesi kazandın. Bu da sana yeten şey heralde, bilmiyorum.

Röportajın olması için elinden gelen herşeyi yaptığın için teşekkürler @Necmi abi tekrardan...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Çok iyi bir röportaj olmuş, tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Benim için tek bir soru işareti var, bilgilendirmede belirtildiği üzere bu değerli çimin üzerinde konser düzenlemeyi önermiyor yapan firma, biz ise yeni stadımızda konserlerden iyi para kazanmayı planlıyorduk. Bu olamayacak galiba..
yok @sozkul  önermiyor değil o konuyu uzun uzadıya konuştuk planı sene başında vermek gerekiyor
ve bu plana göre hazırlanmaları gerekiyor şimdi dersen ben devre arasında bir konser yapacağım yaz dönemindede
5 konser yapacağım ona göre hazırlık yapıyorlar ama 5 deyipte 6 yaparsan sıkıntı oluyor bunu zamanında altı olarak belirtmek gerekiyor
devre arasındada en fazla tek konseri kaldırabiliyor zaten her sene sezon bittiğinde renovasyon dedikleri işlemi yapıyorlar
bunun anlamı sahadaki bütün doğal çimin sökulmesi hibrit çimin başlarının dikleştirilip yeniden kumlanıp yeni çim ekimi
yani her yaz saha sıfırdan yenilenecek bu programıda konserler dikkate alınarak yapmak gerekiyor her seneye sıfır çimle girilecek
bakım prosedürünün içinde bunlar var esas 5 yıl sonra anlaşmaları bittiğinde yeniden anlaşma yapılmazda kendimiz bakacak olursak
bunu ne derece yapabiliriz sorun çıkarsa ilk beş yıldan sonra çıkar bunun içinde beş yıl boyunca burda ekip yetiştirecekler.

Çevrimdışı ahmetx

bugün gelen uzun parçalar iç çatı parçasının üst kısmına bağlanıp dış kirişlere uzanacak parçalara benziyor
kuşbakışı çatı renderlarında kirişlere kadar uzanan borularda bu borular gibi köşeli @FARUK
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bertug

Roportajda emeği geçen herkese teşekkürler, elinize emeğinize sağlık. O değil de çim işi bugün başlasa bile 27 Eylül'e anca yetişiyor. Fenerbahçe derbisini de kafadan çıkarmak lazım.

Çevrimdışı Ayberk

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 16:03:28 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ermanacer

@Efe Bu cati borulari montaji icin, celik montajindaki gibi isciler 2 3 gruba ayrilabilirmi?
Hizlanma acisindan iyi olurdu.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu takılan çelik borularla birlikte çatı dengede nasıl yükselicek merak ediyorum çokda ağır olucak kirişler kolonlar aklımda deli sorular var  :lol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Alperen1903

Tam istediğim noktadan (Eski açık - üst - orta kısım - 1. sıra) bir sıra boşalmış sanırım, geçen sen full doluydu. Havada kaptım kombineyi  :halay:
Bu yılki kombineler yine stad açılana kadar olimpiyatta geçerli olur mu acaba?

Çevrimdışı ihsanakkanat

Stadımızın hangi maça yetişeceği hakkında fikir vermesi açısından şöyle bir takvim var.

Buna göre iyimser düşünürsek Kasımpaşa maçından itibaren ve iki avrupa maçında staddayız. İşler biraz aksarsa sivas maçı ve bir avrupa maçını içeride oynarız gibi. İnşallah ilki olur.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Arkadaşlar öncelikle hızlı bir şekilde çim firmasını bulup bize bu röportajın yolunu açan @FARUK
sonrada röportajı yapmaya birlikte gittiğimiz @Fatih  ve @ahmet türken  e özellikle fatih olmasaydı çok
zorlanırdık. ve son noktada sen nokta kullanmıyorsun bari ben gelipte şu noktaları koyayım diyen @Yunus  a
teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel bir ekip çalışması oldu. Sanırım dünden beride hiç soru gelmediğine göre
yeterli seviyede bir bilgilendirme oldu.

tebrikler beyler ......

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Çevrimdışı melyet

peki çatı kalktı çimciler sahaya girdi koltuk işi ne zaman başlayacak :alala:
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı cagdas44

peki çatı kalktı çimciler sahaya girdi koltuk işi ne zaman başlayacak :alala:

Muhtemelen çim ile aynı zamanda başlayacaktır, çatı firması yukarıda çatı kaplaması dışında bir iş ile uğraşırken aşağıda çalışma olmayacaktır güvenlik gerekçesiyle.

Çevrimiçi Necmi

hakaret yok arkadaşlar

her ne olursa olsun karşımızdakiler Beşiktaşlı ve bu bağlamda gerekli saygıyı hak ediyorlar.
onların hak etmediklerini düşünüyor olsanız bile bunu kendi temsil ettiğiniz Beşiktaş kimliği için
yapmamalısınız.

Çevrimdışı Factatum

Rusyada bile Türklerin çim sahaya girme tehlikesini sezmişler. :) | krasnodar

Sanırım inşaatta çalışan türk işçiler için koymuşlar o uyarıyı.

ysariusta

• Ziyaretçi

hakaret yok arkadaşlar

her ne olursa olsun karşımızdakiler Beşiktaşlı ve bu bağlamda gerekli saygıyı hak ediyorlar.
onların hak etmediklerini düşünüyor olsanız bile bunu kendi temsil ettiğiniz Beşiktaş kimliği için
yapmamalısınız.
Onların karşısında biz renkli miyiz abi? Neyse susuyorum

Çevrimdışı Kemal

Kastını aşıyorsun o zaman.

Bayrama kadar inşallah gece falan takıp, kelepçe işini bitirirler 6 kaldı sonuçta
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 17:27:38 Yunus ]

Çevrimdışı Bertug

Peki kelepçeler bittikten sonraki süreç ne olacak. Direkt kalkmaya başlayacak mı çatı?

Çevrimiçi Necmi

Onların karşısında biz renkli miyiz abi? Neyse susuyorum
Bu Beşiktaşa verdiğimiz değerle ilgili @Yunus
ne yapalım başkaları değer vermiyorsa bizdemi onlar gibi olalım
bir çizgi var ve o çizgiden dışarı çıkmamak gerekiyor. Bir kere çıkınca
nereye gideceğin belli olmaz. gerçi şekil A da göründüğü gibi
belli oluyor ama neyse ben anlam veremiyorum herkesin sözü kendini bağlar diyelim
burda bir seviye var ve bu seviye bunu hak etmeyen insanlar yüzünden
düşmemeli o zaman söylediğimiz kişiye değil zararı buraya vermiş oluruz.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Kalmış 4 tane mickey mouse :D .Bu saatten sonra saymaya gerek yok artık..sıradaki sayım işlemi çelik borular.

Demir boru sayılacaaaaakkkkk.sayyyyyyyy..  1.  2.  3. 4. :D

Çevrimdışı Emre.Guler