Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015749 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ardau

Sanada şimdiden hayırlı olsun @Altuğ  :claps: İlk fırsatta danışacağım  :D
Çok enteresan görüşleri var.  Mutlaka danışmalısın:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı kyiv

Kaç kelepçe kaldı acaba? Bayrama kadar kelepçe faslı bitse de boru moduna girsek.

Çevrimdışı Efe

Kaç kelepçe kaldı acaba? Bayrama kadar kelepçe faslı bitse de boru moduna girsek.
8 adet kaldi bugun 2 yada 3 adet takilabilir borularda da devam edecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Emre.Guler

Dün mabet twitter da 7 yazmıştı

Çevrimdışı erenoz

Dikkat ediyorum efe abiyle mabet hep.bir farklı kelepçe söylüyor.  Birisi yanlış sayıyor ama hangisi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı megiddo

Kedi yolunun burada olma ihtimali var mı? daha yerdeyken onu da yapardık.

Çevrimdışı Burak Akay

Fikret ORMAN:Bayram'dan sonra stadımızda 1500 işçi çalışacak dedi.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Sarp

Kedi yolunun burada olma ihtimali var mı? daha yerdeyken onu da yapardık.

Nefis olmuş  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fikret ORMAN:Bayram'dan sonra stadımızda 1500 işçi çalışacak dedi.

:evillol: :evillol:

5 kere sayarlarsa olur.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı quentine83

bu beyaz kirişlerin dik yüksekliği kaç metre.çok yüksek değilmi yaa
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

biz onu 3 yapalım 3 iyidir  :evillol: :lol:

500 çalışan olsun öpün başınıza koyun. 1500 falan bilmiyorum gerçekten söyledimi böyle birşey ama %90 söylemiştir.

Ben %10 a inanmak istiyorum yinede.

Çevrimdışı Efe

500 çalışan olsun öpün başınıza koyun. 1500 falan bilmiyorum gerçekten söyledimi böyle birşey ama %90 söylemiştir.

valla 1500 falan olmasada isciler belirgin bir artis var belki 1 aylik gecici isci alinabilir cati kolaylanana kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Dedi ve fener maçına yetiştireceğiz dedi  :lol:
İyi Günde Kötü Günde

ysariusta

• Ziyaretçi

Dedi ve fener maçına yetiştireceğiz dedi 
Fener maçına yetişmez ama gs maçı kesin arenada.

Çevrimdışı Burak Akay

Fener maçına yetişmez ama gs maçı kesin arenada.
Evet Yunus abi benimde tek isteğim gsyi oraya gömmek fb maçına yetişmesi tamamen hayal ürünüdür  :lol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı riza calli

Eger fb macina yetişmezse ki yetismeyecek taraftarin gozundeki imajı sarsilacak dedigine kimse inanmayacak.

Çevrimdışı Musmarin

Merhaba arkadaşlar.Çok uzun süredir takipteydim üye olmak bugüne nasipmiş.
Paylaşımlarınızı keyifle okuyan biri olarak teşekkür ederim.
Near..Far..Wherever you are..

Çevrimdışı yldrmaydn

bugünden saysak 70 gün nerdeyse fener maçına denk geliyor zaten. zemine de bugün başlanmayacağına göre fener maçı hayalden öte olmuyor. tek ihtimal olabilir o da çimi bu senelik sermeyle yapıp renovasyon zamanı tekrar ekme çime dönmek. bu bize 30 gün kazandırıyormuş madem işimize yaracaktır. ama işte 30 günü zeminden kazanmak yetmiyor diğer işler yetişiyor mu o da başka bir mesele. ben açıkçası fener maçından ümidi kestim 22 ekimde içeride grup maçı olursa uefada onu oynarız gibi geliyor.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Murat Gültekin

beyaz borularda bir hareketlilik yok değil mi bugün, sahada birleştirme çalışması falan göremiyorum. :alala:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi elinize sağlık. Önümüzdeki hafta düğünüm var bu güzel bir hediye oldu  :D
@Serhat Akkaya  Mutluluklar dilerim kardeşim.
Allah tamamını erdirsin her daim mutlu etsin.

Çevrimdışı Burak Akay

bugünden saysak 70 gün nerdeyse fener maçına denk geliyor zaten. zemine de bugün başlanmayacağına göre fener maçı hayalden öte olmuyor. tek ihtimal olabilir o da çimi bu senelik sermeyle yapıp renovasyon zamanı tekrar ekme çime dönmek. bu bize 30 gün kazandırıyormuş madem işimize yaracaktır. ama işte 30 günü zeminden kazanmak yetmiyor diğer işler yetişiyor mu o da başka bir mesele. ben açıkçası fener maçından ümidi kestim 22 ekimde içeride grup maçı olursa uefada onu oynarız gibi geliyor.
Uefa'ya hangi stadı bildirirsen orada oynama zorunluuğu var diye biliyorum olimpiyatsa bu sene sadece olimpiyatda oynarız diye biliyorum umarım yanlış biliyorumdur.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yldrmaydn

Uefa'ya hangi stadı bildirirsen orada oynama zorunluuğu var diye biliyorum olimpiyatsa bu sene sadece olimpiyatda oynarız diye biliyorum umarım yanlış biliyorumdur.

geçen sene iki stat bildirmiştik bu sene de muhtemelen iki stat bildiririz. ama oynama prosedürünü bilemiyorum.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya  Mutluluklar dilerim kardeşim.
Allah tamamını erdirsin her daim mutlu etsin.
Teşekkür ederim @Necmi abi Amin  :)
Korku akıl katilidir.