Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat_

cim haberi haber portalina dustu saldirin  :evillol: :evillol: :eyes

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi röportajın bugün gelme ihtimali var mı? yenileye basmaktan parmağım ağrıdı :D
yayınladık kardeşim :D

Çevrimdışı Karabay

abi bu ne insan okuyacak bunu :)
emeği geçenlerin eline koluna sağlık.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimiçi Kartal Ç

omurgamdan bir titreme geldi  :D emeği geçenlere teşekkürler  :claps:

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı enesbjk

Harika bir röportaj ellerinize sağlık

ASUS_T00J-D cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Efe

teşekkür ederek şaktarın sahasına bakanlar aynısını bizim sahada hayal etsinler emeği geçen herkesi kutlarım hayırlı olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canU

Peki bu konserlerle alakalı da birşey olmayacak mıydı?
Ayrıca aklıma takılan birşe var

Bildiğim kadarıyla vodafone burayı en azından yaz aylarında eski turkcell kuruçeşme arena gibi kullanmak istiyordu. Ama söylenene göre maksimum 1-2 konser yapılabilecek bu acaba bir sorun olmayacak mı.

Çevrimdışı mert_

çok güzel bir haber olmuş @Necmi abi a dan z ye çimle ilgili her şey var. kafalarda en ufak bir soru işareti kalmamıştır sanırım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Şimdi sanırım beklettiğimiz herkes bizi affetmiştir. Açıkçası ben ilk bilgileri aldığımdan beri ağzım bir karış açık. Müthiş bir saha yapılacak. Akıllarda soru kalmayacak.

Haberin ortaya çıkmasına emeği geçenlere önce firmayı tespit eden @FARUK a, @Altuğ @Necmi abi görüşmeye mesaisini bırakıp giden @ahmet türken'e 1 buçuk saatlik görüşmeyi yazıya döken @Fatih e çok teşekkür ederiz. Ellerine kollarına sağlık. Ben düzeltiriz, yardım ederim ayağına gidip Necmi abiye yapıştım okudum hepsini.  :evillol:

Çevrimdışı ALBATROS

Bildiğim kadarıyla vodafone burayı en azından yaz aylarında eski turkcell kuruçeşme arena gibi kullanmak istiyordu. Ama söylenene göre maksimum 1-2 konser yapılabilecek bu acaba bir sorun olmayacak mı.

evet benimde dikkatimi çekti sürekli konser yapılıp büyük gelir olacak deniliyordu

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

hayır öyle değil yanlış anlamışsın diğelim programda bu yaz 6 konser var firmaya bildiriyoruz buna göre önlem alınıyor ama altı deyip yedi tane yapamazsın
@insa_c  özel koruma ekipmanları var istenirse 30 tonluk vinci bile sahaya geçirebiliyorlar altı yedi gün çimin zarar görmeden üstünü kapatabiliyorlar tek istedikleri programın kendilerine önceden verilebilmesi ve program dışı süpriz organizasyonlar yapılmaması

Çevrimdışı TALAT

teşekkür ederiz ama nedense ben biraz endişeli kaldım. konser sayısı anladığım kadarıyla çok fazla olamayacak bir de sanki hibrit zeminin farkını türkiyede pek yaşayamayacağız gibi anladım. umarım yanılmışımdır.

bunun dışında harika bir haber olmuş ellerinize sağlık
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

teşekkür ederek şaktarın sahasına bakanlar aynısını bizim sahada hayal etsinler emeği geçen herkesi kutlarım hayırlı olsun
Fazlası var @Efe dünyada bu kadar donanımlı ilk olacak sahada klima iklimlendirme sistemi olacak hep ısıtılacakmı diye soruluyordu
aslında soğutulacakta stad yer altında olduğu için yazın muazam bir sera etkisi varmış ve bunun zararlarının önüne geçmek için yeni bir sistem
geliştirmişler bütün saha ısı sansörleriyle donatılacak ve 365 gün sahanın ısısı 22-23 derece civarında tutulacak bunun içinde hem ısıtma hem soğutma sistemi
uygulanacak.
koyu renk çim olmasını da özellikle rica ettim zaten koyu renk çim ekeceğiz dedi :D

ysariusta

• Ziyaretçi

teşekkür ederiz ama nedense ben biraz endişeli kaldım. konser sayısı anladığım kadarıyla çok fazla olamayacak bir de sanki hibrit zeminin farkını türkiyede pek yaşayamayacağız gibi anladım. umarım yanılmışımdır.

bunun dışında harika bir haber olmuş ellerinize sağlık
Aksine bizim stadımızın zemini yerin belli bir seviye altında. Bu nedenle saha dayanıklı olmalı ve iyi bakılmalı. Çimin bakımını yapacak ve ileride bakım yapması için eleman yetiştirecek olan kişi İstanbul'a gelmiş. Evi falan hazır işin başlamasını bekliyor. 5 yıl burada kalacak.

Çevrimdışı musacn1903

Haberde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum mükemmel  olmuş . Stadın ne zaman bitecegi artık eskisi kadar mühim değil son teknolojiyle yapılan bu stadımızı sabırla beklemeye devam

Çevrimdışı ALBATROS

beklememize değdi emeği olanalra teşekkür ederiz  :claps:

Çevrimdışı musacn1903

Yalnız koyu renk çim falan demişsiniz de ben zihnimde canlandıramadım bir resimle falan bana koyu renk çimi gösterebilir misiniz :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Başkan'ın şu stadı yapmak için ne kadar hazırlıklı ve donanımlı olduğunu anlamış olduk. (Bu başlıkta övüyorum ötekinde eleştiriyorum. Evet) Burada kimse şunun çimi bunun sahası demesin. Detayları öğrenince insan anlayabiliyor. Keşke çatı firmasına falan da gidebilseydik.

Çevrimdışı Serjo

Başkan'ın şu stadı yapmak için ne kadar hazırlıklı ve donanımlı olduğunu anlamış olduk. (Bu başlıkta övüyorum ötekinde eleştiriyorum. Evet) Burada kimse şunun çimi bunun sahası demesin. Detayları öğrenince insan anlayabiliyor. Keşke çatı firmasına falan da gidebilseydik.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI
Beşiktaşımız için mükemmel bir stad yapıyor, bunu söyleyince malesef bazı arkadaşlar tarafından "yalaka" ilan ediliyoruz
kendi kulüp başkanın yaptığı güzel bir iş var ortada ve bunu malesef GURURlanarak dile getiremiyoruz  :D
harbi Bizde sakat çok  :ebebe:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.