Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6002964 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar gazete yorumları burada paylaşmayın lütfen.

Çevrimdışı ayayhan

146 locayı büyük paralara sattıysak alan adamda hakkını ister.
kulübün sitesinin hergün içerdeki işlerden fotoğraf yayınlaması lazım bence.
sıfır stad. ben biraz mükemmeliyetçiyim galiba:) ama 3 sene oldu.
şöyle ilk maçta stada bir gireyim gözlerim kamaşsın isterim.

3 sene nasıl hesapladın temel atılalı 1.5 sene oldu daha

ysariusta

• Ziyaretçi

Elbette büyük paralar verdiler ancak sonuçta temel amaç Beşiktaşı izlemek desteklemek. Onu da tolare eder taraftar bence. Ayrıca hiç endişe etme gözün kamaşacak. Hatta kapalı üstten bilet alırsan başın dönecek emin ol

Çevrimdışı KUMANOVALI

gönül tuvaletleri altın ister
daha neler ister ama herşeyler imkanlar dahilinde

bu yapı %100 şekil bırakın rakipleri beşiktaşlılar dahi istemediği halde yapılan bir yapı

biraz sabır maalesef yapacak bişey yok

artı olarak olimpiyatta yağmur altında maç seyremiş biri olarak aşırı konfor bizi şımartır görüşündeyim :)

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Mustafa_UK

Biz simdi yinemi kandirildik???20 Eylul olmuyor bu belli oldu!
Takimdan basari beklemek hayal olur!

Bir onceki sayfada Baskani oven yazilar gordum!Simdi soruyorum....Ibrahim Altinsay,Onder Ozen,Nihat,Q7,Mete Vardar,Ahmet Kavalci,Adnan Dalgakiran,Mesut Urgancilar,Cem Bilge,Samet Aybaba....Bunlarin hepsiyle Kotu ayrildi!

Baskan iyi butun bu besiktaslilar Kotu mu ?A.N.Cebi de yakinda patlar!

Baskan Iftar Iftar gezip secim calismasi yapiyor!

Arkadaslar Besiktasi Fikrer Orman menajer Ertan Goksu ve Fb'li Ercan Saatci yonetiyor!

Allah yardimcimiz olsun!

Çevrimdışı maksimus81

gönül tuvaletleri altın ister
daha neler ister ama herşeyler imkanlar dahilinde

bu yapı %100 şekil bırakın rakipleri beşiktaşlılar dahi istemediği halde yapılan bir yapı

biraz sabır maalesef yapacak bişey yok

artı olarak olimpiyatta yağmur altında maç seyremiş biri olarak aşırı konfor bizi şımartır görüşündeyim :)

bu taraftar cefanın en kralını çekti. sefasını kartallar gibi sürsün.
bütün yazdıklarım bunun içindi.

Çevrimdışı fore_kazık

Çatı islerinin hizindan memnun musunuz arkadaslar?

kardeş şu an için yavaş diyebiliriz ancak olumlu olan sürekli çatı malzemelerinin gelmesi. görünen o ki en azından malzeme eksik kaldı onu bekliyoruz durumu olmayacak ve çatı kalktıktan sonra demir  monteleri başlayacakki o çok daha hızlı tamamlanır diye düşünmekteyim...

Çevrimdışı ayayhan

Bir onceki sayfada Baskani oven yazilar gordum!Simdi soruyorum....Ibrahim Altinsay,Onder Ozen,Nihat,Q7,Mete Vardar,Ahmet Kavalci,Adnan Dalgakiran,Mesut Urgancilar,Cem Bilge,Samet Aybaba....Bunlarin hepsiyle Kotu ayrildi!

Arkadaslar Besiktasi Fikrer Orman menajer Ertan Goksu ve Fb'li Ercan Saatci yonetiyor!

Allah yardimcimiz olsun!

bu eleştirlerini yönetim bölümünde yazabilirsin

burasını kirletme bu şekilde

stad hakkında bir bildiğin varsa veya eleştirin onu duymak isteriz

Çevrimdışı SuperBJK

Aynı düzeyde farklı statlara bakıldığında bu nasıl yetişir diyorum hep.
Ama iş kartal yuvasına gelince birazda duygusal yaklaşımdan dolayı " yetişir ya niye yetişmesin, ohoo bitti bizim stad... " gibi şeyler söylemiyo değilim.
Stat yapılmaya başlandığından beri objektif olamıyorum. Hep bi duygusallık.
Başkan 2014 Ağustosunda açılacak dediğinde bile tüm renkli yakınlarıma havamı basmıştım belki bi çoğunuz gibi.
Ama kardeşim şimdi objektif bakıcak olursak bu Akyazı Stadı Yeni sezona ne kadar yetişebilir ki bizim ki yetişsin ?
Sorarım size. Yoksa ben mi çok paranoyayım...  :s20:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 11:16:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Allah yardimcimiz olsun!
kıspetini giydin mi :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı KUMANOVALI

o cefayı sürece Allahın izniyle
yaklaşık kapalının loca katı başladığından beri takip ediyorum
stradımızla ilgili her şeyi duyabilirsiniz belki ama tek bişey duyamazsınız

KALİTESİZ MALZEME KULLANILMIŞ

bunu söyleyen çarpılır , şekli şemali kayar

bundan 3 ay evveline kadar açılış tarihine çok takmıştım ; ama şimdi min. gereksinimleri karşılayacak
şekilde en erken zamanı temenni ediyorum artık.

saygılar...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Foruma sorsan ve desen ki çatıyı gelecek sene yapalım ve hemen çim işlerine başlayalım, stad sezon başına yetişsin. Bütün forumun istisnasız yağmur dolu kar altında maç seyretmeye hazır olduğuna eminim. Hatta çatı yerine 17 milyon euro ile Osğina - Dzsudzsak - Remy  - Toloi alalım dese yine aynı sonuç çıkardı  :lol: Bu arada yaş kaç @maksimus81
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ayayhan

Ama iş kartal yuvasına gelince birazda duygusal yaklaşımdan dolayı " yetişir ya niye yetişmesin, ohoo bitti bizim stad... " gibi şeyler söylemiyo değilim.
Başkan 2014 Ağustosunda açılacak dediğinde bile tüm renkli yakınlarıma havamı basmıştım belki bi çoğunuz gibi.
Ama kardeşim şimdi objektif bakıcak olursak bu Akyazı Stadı Yeni sezona ne kadar yetişebilir ki bizim ki yetişsin ?

aslında bu resme bakınca stad yerımızın ne kadar işlevsel olduğunu daha iyi anlıyorum 

düşün burada sadece sezonda ayda 2 defa taraftar gidicek

28 gün bom boş

bizde ise 30 gün çalışan bir stad olucak   borca falan giriyoruz ama çok yerinde bir karar stadı yerinde yapmak

Çevrimdışı ErsinA.

:bansign: :bansign:    Fikret Orman beyaz yalan söyleme...

:bansign: :bansign:    Fikret Orman beyaz yalan söyleme...

gibi bişey mi?

Çevrimdışı ErsinA.

Ne kadar çok seviyoruz bardağın boş tarafından bakmayı.

Çevrimdışı maksimus81

Foruma sorsan ve desen ki çatıyı gelecek sene yapalım ve hemen çim işlerine başlayalım, stad sezon başına yetişsin. Bütün forumun istisnasız yağmur dolu kar altında maç seyretmeye hazır olduğuna eminim. Hatta çatı yerine 17 milyon euro ile Osğina - Dzsudzsak - Remy  - Toloi alalım dese yine aynı sonuç çıkardı  :lol: Bu arada yaş kaç @maksimus81

yaş 35 :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Allah yardimcimiz olsun!
Arkadaşım iletilerini ilgili bölüme yaz lütfen. Karşındakinin de bir Beşiktaşlı olduğunu unutmadan hitap edersen iyi olur. Tekrar edersen önlem almak zorunda bırakırsın

ysariusta

• Ziyaretçi

Ya bu stat için önce yol lazım. Birde şu otobüs girişini ne yaptılar bilen var mı?  Otobüsten daha alçaktı ya hani

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Ya bu stat için önce yol lazım. Birde şu otobüs girişini ne yaptılar bilen var mı?  Otobüsten daha alçaktı ya hani

ben bu stadı vodafone arena ile kıyaslarsam başta ekonomistlere sonra da mimarlara ayıp etmiş olurum .

dolgu alan üzerine yapılmış bir yapı kim gelir kim gider belli değil

senin stadına deniz kara metro tramvay her şekilde her yerden ulaşım var

50 m mesafede her sene milyonlarca turistin gezdiği saray var.

Var da var

ysariusta

• Ziyaretçi

ben bu stadı vodafone arena ile kıyaslarsam başta ekonomistlere sonra da mimarlara ayıp etmiş olurum .

dolgu alan üzerine yapılmış bir yapı kim gelir kim gider belli değil

senin stadına deniz kara metro tramvay her şekilde her yerden ulaşım var

50 m mesafede her sene milyonlarca turistin gezdiği saray var.

Var da var
Yok zaten kıyaslamak hata olur haksızlık olur. Yanlız iyi zemin iyi stat lazım. O nedenle onunda erken bitmesi iyi olur

Çevrimdışı Easthanbool

Sahada adım atacak yer kalmadı be  :D Yeni vinç istiyoruz da alan yok
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yaş 35 :)
Yazdıklarına göre daha büyük yaş bekliyordum  :icool: Çoğunluğun dediğine katılıyorum. Öncelikle maç oynanacak şekilde açılsın da keyif kısmı sezon sonuna kadar halledilir  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın

aramıza hoşgeldin

@bjk_mabet in dediği gibi bu tarz komplekslerin sorduğun sorularda olduğu gibi %100 çalışır hale gelmesi 3 yıl sürer

burada yapılan tahminlerin hepsi stadyumun maç yapılabilir ve minimum gereksinimleri karşılayabilir hale gelmesidir
Uefa kriterleri diye bir olgu var. Öyle ben buraları yapayım sonra şuraları sonra yaparım diye bir şey olamaz bence. Tam anlamıyla hizmete açılmadan o stada izin verilebilir mi bilmediğim için net yorum yapamıyorum. Ufak tefek elektronik işler tamam belki sonra yapılabilir ama insanların yaşam alanlarını bölüp inşaata devam edemezsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alperseyhanli

kardeş şu an için yavaş diyebiliriz ancak olumlu olan sürekli çatı malzemelerinin gelmesi. görünen o ki en azından malzeme eksik kaldı onu bekliyoruz durumu olmayacak ve çatı kalktıktan sonra demir  monteleri başlayacakki o çok daha hızlı tamamlanır diye düşünmekteyim...

Ben de çatı işlerinin yavaş ilerlediğini söylemiştim ancak, yapılan iş planlaması malzemenin temin durumuna göre yapılmış olmalı ki bugüne kadar yavaş oldu. Ben bundan sonra daha da hızlı ilerleyeceğini söyleyebilirim.
--

Çevrimdışı maksimus81

Uefa kriterleri diye bir olgu var. Öyle ben buraları yapayım sonra şuraları sonra yaparım diye bir şey olamaz bence. Tam anlamıyla hizmete açılmadan o stada izin verilebilir mi bilmediğim için net yorum yapamıyorum. Ufak tefek elektronik işler tamam belki sonra yapılabilir ama insanların yaşam alanlarını bölüp inşaata devam edemezsin.

tamda bunu kastediyordum. ordaki çıkış kapalı burdan çıkın.
ordaki tuvaletler arızalı burası açık olmasın. tam randımanlı çatı çim ince iş bitsin.
bitmezse sıkıntı çıkar.