Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6005688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bugunki tahminim tuttu 22 kelepce 4 adet takilmis gunluk 4 adet takildigi an pazar gunu son
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

belki bir şeyler öğreniriz bu hafta. çok şey öğrenebiliriz  :ok:
kim bilir :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Bugunki tahminim tuttu 22 kelepce 4 adet takilmis gunluk 4 adet takildigi an pazar gunu son
güzel hesap :tabe:

Çevrimdışı combomaxs

@bjk_mabet bgn yapilnla ilgli genel bilgi vermusn iceri ne durumda bilmiyiruz

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@bjk_mabet sana ve orada ki tüm çalışanlara Allah kolaylık versin kazasız belasız inşallah bu stadı bitirir bizlere kazandırırsınız kardeşim, buralar son zamanlarda sessizleşti sayesende buralar biraz ısınmaz mı acep ?

Çevrimdışı bjk_mabet

tüm yoğunluk çatının kalkmasına verildi
iç tarafta taş kaplama çalışmaları var,
data kabloları ile uğruşılıyor bu aralar
birde tarihi duvar için çalışma var temeli bitti cevre düzenlemesi için kapalı arka tarafta ekskavatör çalışmaya devam ediyor...

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet kurban oldumun.. transferden hayır yok bize. gel şurda ver sızıntıyı stadla coşalım bari. yolda mı strand jackler? kaplamalar ne zaman gelmeye başlar? çimler nerede yetişiyor? bi de hele.. :serefe:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi COB

Kriko nedir arkadaşlar?

Aklima kutsal damacana da kamasutra dersi yapan adam geldi, oda kriko kriko diyordu :D

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet kurban oldumun.. transferden hayır yok bize. gel şurda ver sızıntıyı stadla coşalım bari. yolda mı strand jackler? kaplamalar ne zaman gelmeye başlar? çimler nerede yetişiyor? bi de hele.. :serefe:
kim demiş transferden hayır yok diye...daha yapmadık ki  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

standjacklerin takılma hızı nasıl olacak acaba  :bandit:

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ahmet türker

Devre arası desek Başakşehir stadı paylaşmaya yanaşacak mı bakalım.
Geçen sene Başakşehir yoktu. Avrupa için bir iki maçlık olimpiyatı da ayarlarsak geçen seneki şehir değişikliği sorunlarını yaşamayız.  Geçen seneki sorunların %90 ını yaşamayız. Stad da bu arada bi şekilde doğal marjları içinde tamamlanıyo işte. Peki daha ne isteniyor acaba?!!

Napıyo kulüp dolandırıcılık mı yapıyo? Tarihini, semtini mi satıyo napıyo? Malvarlıklarını mı elden çıkarıyo stad için, ne hata yapıyo?

Onurumuzla şerefimizle stadımızı evimizi yapıyoruz ama birileri takmış kafaya yalan aşağı yalan yukarı. Bıktırdılar artık.  Tarihimi geleceğimi yeniden inşa ediyorum, şurda girip bu hikayeyi gün gün görmek yaşamak istiyorum, her gün damlıyolar buraya. Yetti artık.

Valla Efe en çok sen Necmi abi ve mabetin emeklerine üzülüyorum. Milyon kere yazdınız, hala aynı hikaye.
Timmizin bişindi çiti kilkicik dimişlirdi yilin siyliyilir
Malesef.
@pascal26 kardeşim seni gözlerinden öperim , uzun zamandır gördüğüm en değerli yazıydı bu . evet kıymetli kardeşim ben de bunu savunuyorum ,beşiktaş başkanı sayın fikret orman değil  başkası olsaydı da benim de tavrım asla değişmezdi ,beşiktaş başkanı camiayı temsil eder . ona yapılan her türlü rencide edici davranışlara karşı dururdum . yüz kızartıcı bir suç işlemeyen ,kendine menfaat sağlamayan her beşiktaş başkanına saygıda kusur etmem . her türlü olumsuz şartlara rağmen stadımızı kendi olduğu yere yaptırması bile ne kadar olumlu bir davranış . sevgili kardeşim yazılarını bundan sonra daha dikkatli takip edeceğim ,selamlar .. :ok:  :ok:

Çevrimdışı Sedat_BJK

kim demiş transferden hayır yok diye...daha yapmadık ki  :bandit:
@bjk_mabet  transfer nöbetçileri sıyırdı gitti, ibra felan konuşuyoz. çim işini bi tam öğrensek gerçek dünyaya döneriz aslında.. anla halimizden ver sızıntıyı.. :by2:

ysariusta

• Ziyaretçi

pazar çalışılır mı
o zaman gelecek hafta kablolar başlanır perşembeye kadar takılır. ama vinç şart

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  transfer nöbetçileri sıyırdı gitti, ibra felan konuşuyoz. çim işini bi tam öğrensek gerçek dünyaya döneriz aslında.. anla halimizden ver sızıntıyı.. :by2:
çim işine kadar o kadar yapılacak iş var ki. tek tek geliyor şantiyeye projeler biri bitiyor diğeri başlıyor bircok şeyden bizde en fazla bi kaç hafta önce haber alıyor şura başlıyacak burası bitecek teslim edilecek diye...

ysariusta

• Ziyaretçi

belli sızacak hatta sızmayacak çağlayacak diyoruz duyan yok.  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

çim işine kadar o kadar yapılacak iş var ki. tek tek geliyor şantiyeye projeler biri bitiyor diğeri başlıyor bircok şeyden bizde en fazla bi kaç hafta önce haber alıyor şura başlıyacak burası bitecek teslim edilecek diye...
son bir haftada gelenleri de bari

Çevrimdışı Tarık

Beyler iyi aksamlar;

Gecen sene kombine almistim 2 sezon gecerli demislerdi ,bu sezon kombine yeni stad acilis gununden itibaren 1 yil mi gecerli olacak. Sanki sozlesmede oyle bir madde vardi diye hatirliyorum. ( sozlesmeyi kaybettim tekrar bakamiyorum )

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler iyi aksamlar;

Gecen sene kombine almistim 2 sezon gecerli demislerdi ,bu sezon kombine yeni stad acilis gununden itibaren 1 yil mi gecerli olacak. Sanki sozlesmede oyle bir madde vardi diye hatirliyorum. ( sozlesmeyi kaybettim tekrar bakamiyorum )

"Vodafone Arena Kombinesi" aldık. Yani 1 Yıl Vodafone Arena'da maç izlenecek. Açılana kadar Olimpitattaki maçlar ücretsiz... Diğerlerine aldıklarımızda kendimiz gittiğimiz takdirde bedava.  :ok:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALI RIZA

tüm yoğunluk çatının kalkmasına verildi
iç tarafta taş kaplama çalışmaları var,
data kabloları ile uğruşılıyor bu aralar
birde tarihi duvar için çalışma var temeli bitti cevre düzenlemesi için kapalı arka tarafta ekskavatör çalışmaya devam ediyor...
kaldırma işini @Efe halleder  :kop: :kop: :kop: @bjk_mabet
kablolar için eleman lazımsa çekerim  :bandit: :bandit:
tarihi duvarmış mış mış  :s20: :s20:

@bjk_mabet yakalamışsız soralım bari orta çıkış kapıları ne zaman değiştiriecek  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Beyler iyi aksamlar;

sevgili kardeşim stad ın açılışından itibaren bir yıl kombinelerimiz geçerlidir . resmi sitede ve bjk tv de sürekli yazılmakda ve söylenmektedir..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Uykusuz bekliyoruz...  #sabret mekten baska care yok...
belli sızacak hatta sızmayacak çağlayacak diyoruz duyan yok.  :alala:

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı ahmet türker

'' Stad çabuk bitsin, herşey çabuk olsun ,ben rahatsız olmayayım ,çabucak ulaşayım, benden kimse bir şey beklemesin '' yaratılan tüketim toplumunun yeni ahlakı ve yeni davranış biçimi ....