Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006106 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Allahlık Ali Bey derler. Ne izliyorsunuz valla anlamıyorum saçma sapan adamlar.
Efe  bende  izledim  sabahtan  delirtirler  insanı.Spor kanalı müdürleri olacak adamlar  birde.Stadın 1*2 ay önceki  görüntüleriyle haber  yapıyorlar.Yok  transferden gelen para çatıya  gitmişYok parasızlıktan durmuş.Yine durabilirmiş.BJK  nın  tek hedefi bu sene  stad  olmalıymış.Her zaman söylüyorum insanın  ilk önce  yaptığı işe  saygısı olacak.Bu kadar yalan,yalnış,desteksiz  atılmaz ki.Direk mesaj veriyorlar  zaten bu sene öbür sarışının olmalı diye.  :D Görür  onlar.

Çevrimdışı Melekcik

Efe  bende  izledim  sabahtan  delirtirler  insanı.Spor kanalı müdürleri olacak adamlar  birde.Stadın 1*2 ay önceki  görüntüleriyle haber  yapıyorlar.Yok  transferden gelen para çatıya  gitmişYok parasızlıktan durmuş.Yine durabilirmiş.BJK  nın  tek hedefi bu sene  stad  olmalıymış.Her zaman söylüyorum insanın  ilk önce  yaptığı işe  saygısı olacak.Bu kadar yalan,yalnış,desteksiz  atılmaz ki.Direk mesaj veriyorlar  zaten bu sene öbür sarışının olmalı diye.  :D Görür  onlar.
kesinlikle bilmediğinden değil algı oluşturuluyor bu stat yavaş gittiği oldu ama kesinlikle durmadı bakın yorumlara hep olumsuzluklar üzerine transfer yapıyoruz hemen olumsuz yönleri ortaya çıkıyor nani geldi biride çıkıp nani defansa yardım etmez sıkıntı olur dedi mi yok yani bunlara pek takılmayın
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı Savaş

Bu çatının toplam ağırlığı ne olacak ya?  Çok fazla çelik parça var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdinç

@Savaş  cati agirlik olarak 260 ton diye hatırlıyorum. Yanlisim varsa bilen arkadaşlar duzeltir.

Çevrimdışı FARUK

Bu çatının toplam ağırlığı ne olacak ya?  Çok fazla çelik parça var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Stadyum çatısı toplam 1500 ton çelik konstrüksiyondan oluşmaktadır"
türk loydu sitesindeki bilgi denetimi yapan
kolon ve kirişlerde dahildir buna yüksek ihtimal

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 15:43:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

ysariusta

• Ziyaretçi

1 kelepce daha takilacaj vinc kaldirdi yerine goturecek
Kaç tane  oldu sayqmıyorum telefon ekranından

Çevrimdışı Efe

Kaç tane  oldu sayqmıyorum telefon ekranından
valla bende saymadim aksam sayacagim saat 8 den sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Murat Gültekin

büyük atlı karınca 4 sıra halat sermek için kullanıldı, küçük hiç kullanıldı mı ya da ne için kullanılacak bilen var mı?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Kutay

şenol hocanın dediğine göre sadece ilk 4 veya en fazla 6 maçımızı başakşehirde oynayacağız sonra vodafone arenaya geçeceğiz  :sevinc :sevinc
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şenol Güneş basın toplantısında kendisine çatının kalkmasının 1.5 ay sürecegi ve cimlerin serilmesiyle beraber hazır olma süresininde 70 gün olacagı ve ekim ayının sonu kasım ayının basında stadın hazır olacagı söylendigini söyledi.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 16:10:38
şenol hocanın dediğine göre sadece ilk 4 veya en fazla 6 maçımızı başakşehirde oynayacağız sonra vodafone arenaya geçeceğiz  :sevinc :sevinc
pembiş yalan :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 16:11:18
Şenol Güneş basın toplantısında kendisine çatının kalkmasının 1.5 ay sürecegi ve cimlerin serilmesiyle beraber hazır olma süresininde 70 gün olacagı ve ekim ayının sonu kasım ayının basında stadın hazır olacagı söylendigini söyledi.
mor yalan :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı FARUK

yanlış saymadıysam 21 kelepçe olmuş 1 tane fazla saymış olabilirim
yarıladık bakalım

Çevrimdışı baro19

Şenol Hocanın verdiği tarih usturuplu yalan   :)

Çevrimdışı Efe

yanlış saymadıysam 21 kelepçe olmuş 1 tane fazla saymış olabilirim
yarıladık bakalım
bu gunu 22 ile kapatmalari gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkes her soylnene yalan muamelesi yapmaya basladi tarih vermesinler artik ne gerek var dogru soyledikleri seylerde yalan olarak algilanicak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

büyük atlı karınca 4 sıra halat sermek için kullanıldı, küçük hiç kullanıldı mı ya da ne için kullanılacak bilen var mı?
yok halat acma isleminde 2 side kullanildi ortadaki halatlarin hepsini 2si acti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Gunluk 4 ortalamadan 5 gunde 20 adet takarak bu isi bitirmeliler pazar gunu bitirmeliler su kelepce isini gidisata bakarsak olma ihtimali var belki pazartesiye sarkar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Su anda takilanla birlikte 21 oluyor kelepçeler beyaz ufak olan vinç 4 büyük halatın orta noktasindaki bağlantıları yapıyoreski aaçık son halat iskelesi seriliyor paletli de ne is yapsam acaba deyip etrafı kesiyor ...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Easthanbool

Eski açıktaki son kalaslarda yerleştiriliyor bu arada
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı pascal26

Herkes her soylnene yalan muamelesi yapmaya basladi tarih vermesinler artik ne gerek var dogru soyledikleri seylerde yalan olarak algilanicak

Devre arası desek Başakşehir stadı paylaşmaya yanaşacak mı bakalım.
Geçen sene Başakşehir yoktu. Avrupa için bir iki maçlık olimpiyatı da ayarlarsak geçen seneki şehir değişikliği sorunlarını yaşamayız.  Geçen seneki sorunların %90 ını yaşamayız. Stad da bu arada bi şekilde doğal marjları içinde tamamlanıyo işte. Peki daha ne isteniyor acaba?!!

Napıyo kulüp dolandırıcılık mı yapıyo? Tarihini, semtini mi satıyo napıyo? Malvarlıklarını mı elden çıkarıyo stad için, ne hata yapıyo?

Onurumuzla şerefimizle stadımızı evimizi yapıyoruz ama birileri takmış kafaya yalan aşağı yalan yukarı. Bıktırdılar artık.  Tarihimi geleceğimi yeniden inşa ediyorum, şurda girip bu hikayeyi gün gün görmek yaşamak istiyorum, her gün damlıyolar buraya. Yetti artık.

Valla Efe en çok sen Necmi abi ve mabetin emeklerine üzülüyorum. Milyon kere yazdınız, hala aynı hikaye.
Timmizin bişindi çiti kilkicik dimişlirdi yilin siyliyilir
Malesef.

Çevrimdışı happy_

iyimser bir gözle saydığımda şu anda 23 tane kelepçe takılmış olarak görünüyor.