Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006314 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

onların bi resmi projesi falan varmı
proje fotolari paylasildiya 2 adet foto orda oyle bisey gorunmuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Suan kelepce isini yariladik arkadaslar.  :ishock: bence bundan sonrasi daha hizli ilerliyecek, suan 3 ayri yerde calisma var, bugun 3 tane daha takilir diye dusunuyorum.
aksama kadar 5 olabilir ugrastirmazsa kelepceler tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

18 adet kelepce vardi dun bugun bittiginde kac adet olacak bakalim tahminim 22  :D ayrica su celik cubuklardan 2 kamyon daha gelmis heryer cubuk oldu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi sozkul

zannedersem oyle olmayacak ustten halat donmeyecek cati havaya kalkarken celik elemanlarin montaji olacak cati tamamiyle degismis son renderlerde ustte halat yok gibi gorunuyor

@Efe , önceki görsellerde çatının sadeliği çok hoşuma gidiyordu, demir yığını olmayacak diye seviniyordum, boşuna mı sevinmişim yani?

Çevrimdışı Oktay

@Efe , önceki görsellerde çatının sadeliği çok hoşuma gidiyordu, demir yığını olmayacak diye seviniyordum, boşuna mı sevinmişim yani?
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.. seninkide o misal abi  :evillol: :evillol: çatı hiç bizaman sade değildi sana öyle gözüküyodu :D

ysariusta

• Ziyaretçi

iste yunus abi gecen ben yakmistim simdide sen yakmissin :evillol:
Ahın tuttu senin. Banka samsung telefon verdi hep ondan.

Çevrimiçi sozkul

kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.. seninkide o misal abi  :evillol: :evillol: çatı hiç bizaman sade değildi sana öyle gözüküyodu :D
Katılmıyorum @Oktay , bitince foto çekip karşılaştırırız.. Üstte halat varmış gibi görünen görseller oldukça sadeydi..
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 11:44:35 sozkul ]

Çevrimdışı FARUK

Katılmıyorum @Oktay , bitince foto çekip karşılaştırırız.. Üstte halat varmış gibi görünen görseller oldukça sadeydi..

halatın üzerine çelik parça geliyordu abi hep
hareketli animasyonda yoktu sadece daha sonra takıldığı için
bir de çatı kolonuyla eşit sayıda olacaktı bu parçalar ve halatlar yani 82 tane
ama o bile sadeleştirildi sonrada 42 ye düştü

Çevrimdışı Sedat_BJK

Allah askina birisi su asporun tweetine bir son foto gonderebilirmi. Catidan haberleri yok adamlarin..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ayayhan

Aspor da stad hakkında konuşuyorlarda

konuşanlar güya gazeteci

konuya bakış açıları ve fikirleri

öküz tren ilişkisinden hallice

Çevrimdışı Efe

Ahın tuttu senin. Banka samsung telefon verdi hep ondan.
:evillol: samsunga b.k atma bence sadece senden oturu :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Nasil oluyor anlamiyorum. Adin aspor olacak, Spor kanaliyim diyeceksin, turkiye super liginde sampiyonluk adayi bir takimin Turk futbol tarihindeki en buyuk yatirim olan bir stadyum insaatindan haberin olmayacak. Bu nasil habercilik, bu nasil bir hasetlik, bu kadar mi sarisin asigi oldunuzda bizimle ilgili iyi bir sey soylemekten imtina ediyorsunuz. Icim nefret doldu resmen.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Nasil oluyor anlamiyorum. Adin aspor olacak, Spor kanaliyim diyeceksin, turkiye super liginde sampiyonluk adayi bir takimin Turk futbol tarihindeki en buyuk yatirim olan bir stadyum insaatindan haberin olmayacak. Bu nasil habercilik, bu nasil bir hasetlik, bu kadar mi sarisin asigi oldunuzda bizimle ilgili iyi bir sey soylemekten imtina ediyorsunuz. Icim nefret doldu resmen.

Seyretme sen de  :) Bak ben ne kadar rahatım  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ebabil

kanal a , bizim şirketin karşısında. gidip bi ayar vereyim mi  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

ysariusta

• Ziyaretçi

Allahlık Ali Bey derler. Ne izliyorsunuz valla anlamıyorum saçma sapan adamlar.

Çevrimdışı ZEKI

@Efe kelepceler bittikten sonra halatlar kelepcelere baglanacak degilmi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 13:30:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı fore_kazık

boşa gitme ayarı sen yiyebilirsin çünkü a spor kanal a nın değil atv nin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Bu kadar parcanin yerine takilmasi icin en az 2 paletli daha gelmeli o cubuklar ne oyle :by2: :o_o:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

abi kanal a farklı kanal :D :D dur gitme  :steamed: @ebabil

Çevrimdışı Efe

@Efe kelepceler bittikten sonra halatlar kelepcelere baglanacak degilmi ?
evt abi v halatlarda uzun halatlara baglanacak acayip tefrruat var cati ekimden once biterse opup basimiza koyalim :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok abi cati ondan cok farkli gorunmez sadece celik elemanlar biraz fazla oda catinin saglamligini ve gorselliginu arttiracaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 kelepce daha takilacaj vinc kaldirdi yerine goturecek
Şampiyon Beşiktaş JK