işte anlamadığınız bu zaten sen kandırmaktan bahsediyorsun biz olanaksızlıklardan daha önce bitemiyor işte ne yapacak aaa bitmiyor ne yapalım mı diyecek siz hep ters tarafından bakıyorsunuz olumsuzluk yönünden herkesin dili 1 karış ama kombine sayısı 15 bin bu nasıl bir çelişkidir herkes herşeyi biliyor ama kimse bişey bilmiyor bence 
Sevgili
@Efe,
Belli ki, yazdığımı doğru yorumlamamışsın. Başkan'ın kimseyi kandırmaya çalışmadığını, ikinci parafta yazdım zaten. Bazen hesapsız, kitapsız konuşuyor dedim. İlk paragrafa kanıp, farklı sonuçlar çıkarmışsın.
Hem şahsım adına hiçbir zaman, stad inşaasına ters tarafından bakmadım. Bir iki sarkazm kokan iletim dışında, aksini kimse iddia edemez. Ancak maalesef ülke genelindeki hava burada da mevcut. "Ya şusun, ya bu" algısı bu. Ben pesimist biri değilim. Ancak senin gibi düşünmediğim için, beni bu kategorizasyona sokmakta beis görmüyorsun. Kimin neyi bildiği, neyi bilmediğini iki iletiye bakıp anlamak mümkün değil. Görmediğin tanımadığın birini öyle kategorize etmek çok kolay bir şey olmasa gerek. Kaldı ki,
Logically fallacious; argument from authority diye bir şey de var.
Neyse! Özetle tekrarlamak istiyorum. Bazen herşey göründüğünden daha basittir. Ockham'ın Ustrası prensibine göre; herşeyin eşit olduğu durumlarda, konuya ilişkin en basit açıklama doğruya en yakın olandır. Başkan'ın açıklamalarını da böyle değerlendirmek gerek.