Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

şunu bi anlayamaadın armağan başkan bunları söylemek zorunda mecbur adam  5 parasız stad yapıyorsun yetiştirmeye çalışıyorlar ama parasal konular engel oluyor herşeye ayrıca sadece para değil yapılan çatı türkiyede ilk kez yapılıyor bursa çatısından çok farklı biz daha önce 2-3 aya biter derken bursa çatısının asma germe bölümüne bakarak tahminde bulunduk ama şimdiye bakarsan çatıda acayip bir teferruat var garip garip çelik parçalar geldi bu şekilde yapılan çatı dünyada 1 yada 2 tane şuan onlarda brezilyada uzun süreçten sonra bitmişler öz veriyle gün içinde çatı devam ediyor ay sonu daha net görürüz önümüzü :)
yok aslında anladılar da kabul etmek istemiyorlar , millet stada gitmeyi gerçekten çok özledi tabi ben de dahil ama  yapacak bir şey de yok tabii...

Çevrimdışı Efe

Ben korksam da sorarım abi.   :lol: :lol:

@Efe  Tamam başkan söylemek zorunda, 10 loca daha mı sattı o günden beri? bildiğim zaten locaların tamamı satıldı.

o günden sonra 1000 kombine sattıysa ben herkesten özür dileyeceğim.

düşüncesi kombine satmak değil sattığı kombinelerin ve locaların sahiplerine ve bitmez diyenlere bu stadın biteceğini anlatmak stadı gündemde tutmak taraftarın gazını almak  başka bir amaç yok özür dilemenede gerek yok  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

@Efe  Tamam başkan söylemek zorunda, 10 loca daha mı sattı o günden beri? bildiğim zaten locaların tamamı satıldı.

öyle deme kardeşim, daha satılacak 1903 ve vip koltuklar var 4000 dolardan seneliği ve toplamda  çok para tutuyor ,ayrıca 15 20 bin koltuk da alıcı bekliyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

öyle deme kardeşim, daha satılacak 1903 ve vip koltuklar var 4000 dolardan seneliği ve toplamda  çok para tutuyor ,ayrıca 15 20 bin koltuk da alıcı bekliyor.

Valla aslında sanırım biz küçümsüyoruz bu loca sahiplerini vip tribün sahiplerini. Bunların hepsi iş adamı zengin mütahit mimar vs.

Senden benden daha iyi biliyorlar ne zaman açılabileceğini stadın.  :lol:

neyse bir daha başkan neden böyle yapıyor demeyeceğim, kusura bakmayın.

Beşiktaş başkanı asla hata yapmaz, bir hata varsa o taraftarındır, benimdir.  :D

Çevrimdışı ahmet türker

Valla aslında sanırım biz küçümsüyoruz bu loca sahiplerini vip tribün sahiplerini. Bunların hepsi iş adamı zengin mütahit mimar vs.

Senden benden daha iyi biliyorlar ne zaman açılabileceğini stadın.  :lol:

neyse bir daha başkan neden böyle yapıyor demeyeceğim, kusura bakmayın.

Beşiktaş başkanı asla hata yapmaz, bir hata varsa o taraftarındır, benimdir.  :D
bak doğru yolu buldun işte .  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Factatum

düşüncesi kombine satmak değil sattığı kombinelerin ve locaların sahiplerine ve bitmez diyenlere bu stadın biteceğini anlatmak stadı gündemde tutmak taraftarın gazını almak  başka bir amaç yok özür dilemenede gerek yok  :icool:

Aynı fikirde değilim. Hiç kimse aptal değil. Böyle boş söylemlerle kimse kimseyi kandıramaz, kimsenin gazını alamaz.

Doğrusu Başkan'ın taraftarın gazını almaya çalıştığını da düşünmüyorum. Başkan düşünmeden, hesaplamadan konuşunca; böyle manzaralar ortaya çıkıyor. Kötü niyetli olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum. Çoğu zaman kalbinden geçenleri söylüyordur, büyük ihtimal. Ancak bazen yerli yersiz beyanat verip, taahhüt altına sokuyor kendisini. Söz ağızdan çıkınca da yapışıyor üstüne. Öyle sanıyorum ki; bir çok kez söylediğinin farkına varınca, dilini ısırıp pişman oluyordur. 

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 00:14:35 Factatum ]

Çevrimdışı Efe

Aynı fikirde değilim. Hiç kimse aptal değil. Böyle boş söylemlerle kimse kimseyi kandıramaz, kimsenin gazını alamaz.

Doğrusu Başkan'ın taraftarın gazını almaya çalıştığını da düşünmüyorum. Başkan düşünmeden, hesaplamadan konuşunca; böyle manzaralar ortaya çıkıyor. Kötü niyetli olduğuna kesinlikle ihtimal vermiyorum. Çoğu zaman kalbinden geçenleri söylüyordur, büyük ihtimal. Ancak bazen yerli yersiz beyanat verip, taahhüt altına sokuyor kendisini. Söz ağızdan çıkınca da yapışıyor üstüne. Öyle sanıyorum ki; bir çok kez söylediğinin farkına varınca, dilini ısırıp pişman oluyordur. 

işte anlamadığınız bu zaten sen kandırmaktan bahsediyorsun biz olanaksızlıklardan daha önce bitemiyor işte ne yapacak aaa bitmiyor ne yapalım mı diyecek siz hep ters tarafından bakıyorsunuz olumsuzluk yönünden herkesin dili 1 karış ama kombine sayısı 15 bin bu nasıl bir çelişkidir herkes herşeyi biliyor ama kimse bişey bilmiyor bence :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

işte anlamadığınız bu zaten sen kandırmaktan bahsediyorsun biz olanaksızlıklardan daha önce bitemiyor işte ne yapacak aaa bitmiyor ne yapalım mı diyecek siz hep ters tarafından bakıyorsunuz olumsuzluk yönünden herkesin dili 1 karış ama kombine sayısı 15 bin bu nasıl bir çelişkidir herkes herşeyi biliyor ama kimse bişey bilmiyor bence :bandit:

Yaa Efe  eğer  BJK  Alman takımı  olsaydı  o  kombineler 20  kere  filan  biterdi  şimdiye.Kartal  yuvaları  yağmalanırdı.Defalarca.Ama başta  bilmemkim  başkan  var  aman  sakın  almayalım  muhabbeti  var  hala.

Çevrimdışı Efe

Yaa Efe  eğer  BJK  Alman takımı  olsaydı  o  kombineler 20  kere  filan  biterdi  şimdiye.Kartal  yuvaları  yağmalanırdı.Defalarca.Ama başta  bilmemkim  başkan  var  aman  sakın  almayalım  muhabbeti  var  hala.
işte biz bu yüzden tek yumruk olamıyoruz takım şampiyonluğa giderken ersanla bu iş olmaz fikret başkanla bu iş olmaz biliçle bu iş olmaz forma çok pahalı kombine almam passo var vs vs gs dünya yıldızı yasin ile şampiyon oldu ama onu konuşan yok herkes bişeyler konuşuyor ama ayağımaza çelmeyi yine kendimiz takıyoruz bende buna çok sinirleniyorum şu stad açılsa çatlak sesler kesilecek hee şunuda diyelim başarısızlık varsa bende yönetimi eleştiriyorum ve eleştiririm kimse babamızın oğlu değil ama şu ne çabuk unutuldu fikret başkan ilk seçime girerken 16 tane aday vardıda onların arasından mı fikret başkan seçildi bu buhran döneminde kim stadı yapma sıkıntısına girerdi hemen cevap vereyim KİMSE sportif başarı bu şartlarda olmayabilir ama geçen sene olabilirdide bu sezon değerlenidirme açısından daha net bir sezon olacak stadı açsınlar takımı görelim sonrasında seçim var beğenmeyen gidip oyunu kullansın ve gereken yapılsın kısır tartışmalarda son bulur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Peki bu çatı kalkınca, bu çatının üstü kaplanırken statta çim ekimi nasıl olacak ?

O çatının üstü kaplanırken vinçler sahada olması gerekmiyor mu

çatı tamamen bitmeden çime geçmek mümkün mü?

Görüldüü kadarı ile numaralı ve kapalı tarafı için dışardan çalışmak mümkün durmuyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Factatum

Sevgili @Efe,

Belli ki, yazdığımı doğru yorumlamamışsın. Başkan'ın kimseyi kandırmaya çalışmadığını, ikinci parafta yazdım zaten. Bazen hesapsız, kitapsız konuşuyor dedim. İlk paragrafa kanıp, farklı sonuçlar çıkarmışsın.

Hem şahsım adına hiçbir zaman, stad inşaasına ters tarafından bakmadım. Bir iki sarkazm kokan iletim dışında, aksini kimse iddia edemez. Ancak maalesef ülke genelindeki hava burada da mevcut. "Ya şusun, ya bu" algısı bu. Ben pesimist biri değilim. Ancak senin gibi düşünmediğim için, beni bu kategorizasyona sokmakta beis görmüyorsun. Kimin neyi bildiği, neyi bilmediğini iki iletiye bakıp anlamak mümkün değil. Görmediğin tanımadığın birini öyle kategorize etmek çok kolay bir şey olmasa gerek. Kaldı ki, Logically fallacious; argument from authority diye bir şey de var.

Neyse! Özetle tekrarlamak istiyorum. Bazen herşey göründüğünden daha basittir. Ockham'ın Ustrası prensibine göre; herşeyin eşit olduğu durumlarda, konuya ilişkin en basit açıklama doğruya en yakın olandır. Başkan'ın açıklamalarını da böyle değerlendirmek gerek.

Çevrimdışı ilhan

Sevgili @Efe,

Belli ki, yazdığımı doğru yorumlamamışsın. Başkan'ın kimseyi kandırmaya çalışmadığını, ikinci parafta yazdım zaten. Bazen hesapsız, kitapsız konuşuyor dedim. İlk paragrafa kanıp, farklı sonuçlar çıkarmışsın.

Hem şahsım adına hiçbir zaman, stad inşaasına ters tarafından bakmadım. Bir iki sarkazm kokan iletim dışında, aksini kimse iddia edemez. Ancak maalesef ülke genelindeki hava burada da mevcut. "Ya şusun, ya bu" algısı bu. Ben pesimist biri değilim. Ancak senin gibi düşünmediğim için, beni bu kategorizasyona sokmakta beis görmüyorsun. Kimin neyi bildiği, neyi bilmediğini iki iletiye bakıp anlamak mümkün değil. Görmediğin tanımadığın birini öyle kategorize etmek çok kolay bir şey olmasa gerek. Kaldı ki, Logically fallacious; argument from authority diye bir şey de var.

Neyse! Özetle tekrarlamak istiyorum. Bazen herşey göründüğünden daha basittir. Ockham'ın Ustrası prensibine göre; herşeyin eşit olduğu durumlarda, konuya ilişkin en basit açıklama doğruya en yakın olandır. Başkan'ın açıklamalarını da böyle değerlendirmek gerek.
Aklın ve mantığın olduğu bir yerde Sayın Başkanın tarih vermekteki ısrarı kabul görmez.

Çevrimdışı Anıl

Peki bu çatı kalkınca, bu çatının üstü kaplanırken statta çim ekimi nasıl olacak ?

O çatının üstü kaplanırken vinçler sahada olması gerekmiyor mu

çatı tamamen bitmeden çime geçmek mümkün mü?

Görüldüü kadarı ile numaralı ve kapalı tarafı için dışardan çalışmak mümkün durmuyor
Mümkün abi, membran kaplanırken vince gerek yok :) @Volkan Başaran

Çevrimdışı Efe

Aklın ve mantığın olduğu bir yerde Sayın Başkanın tarih vermekteki ısrarı kabul görmez.
abi kabul görsede görmesede stad bu başkan bu  :icool: stad açıldığı zamanda bunların hiç biri konuşulmayacak  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

13 000 di şimdi 20 000 diyorlar ama emin değilim sen özür dileme
yanlış çıkar yalancı duruma düşerim ama kombineden çok VIP ve 1903 tribünün satılması önemli onlar yavaş ilerliyor
ya eleştirecek bir şey bulamayıp neden dönüp dönüp yalan söyledi diyip duruyorsunuz bende onu anlamıyorum
tamam yalan söyledi bunu bin defa tekrarlayınca dahamı etkili oluyor beyazken moramı dönüşüyor
bana inansaydınız kazma vurulduğu günden beri 2015 mayıs minimum süre diyorum bak ben bile yalancı çıktım
o kadarda iyi hesap yapmıştım bilinmeyenleri ekledim bir tek mühürleme olayını eklemedim birde rampada o kadar büyük bir salaklık yapacaklarını tahmin etmemiştim birde kaba tahminimden biraz daha uzun sürdü buda minimum benim süreminde 5 ay ötesine sarkmasına neden oldu tabi şimdilik bundan sonra çatı ve çimde nasıl bir gecikme olur ne kadar etkiler birlikte göreceğiz

Çevrimiçi Necmi

Sevgili @Efe,

işte aslında sıkıntıda burda başkanın kendiside kandı çünkü süre iş programına göre verilir mesela eylül olayını aylarca burda bende dedim ama mühürleme sonrası ekim diye güncelledim ben bu tarihi başkan söylemeden önce söyledim ama işde programıda bunu gösteriyordu iş aksamıyordu ama sonra bir anda her şey ters döndü bir iş aksadımı hepsini etkiliyor başkan firmalardan program alıyor bunu konuşuyor firmalar programa uymayınca yalancı durumuna düşüyorsun diğer taraftan daha ileri bir tarih versen bu seferde firmalar gevşer bu değişmez bir kural sıkışık tarihde üretim yapması için sizin görmediğiniz üretim alanlarında çok hummalı çalışma vardır mesailer verilir mesela sahadaki beyaz profiller malzeme fabrikaya girdikten 4-5 gün sonra buraya üretilmiş mamüller gelmeye başladı buda firmanın bütün işini bırakıp gece gündüz yoğun bir şekilde buna çalıştığını gösterir gevşek bir tarih verilse ne sadece buna yoğunlaşır nede gece mesai yapar çünkü bu şartlar onun kârını düşürüyor montaj ekipleride öyle daha fazla adam çalıştırsalar bunların iaşesi barınması yüksek maliyet demektir ve burda iş alamadıklarında büyük külfet olur bu da birinin aksması demek zincirleme hepsinin önlem alması demek oluyor şöyle düşünün 20 kişi çalıştırıyorsun bir gün çalışmadıklarında yirmi yövmiye artı iaşe zarar edersin ama fazla işçi bulundurduğunda mesela 50 işçi bir gün iş veremediğinde 50 yövmiye ve iaşe zarar edersin birde üstüne bölünen iş ve fazla eleman kişi başına düşen randımanı azaltır ne kadar kalaba o kadar kaytarma işte bunlar üst üste gelince firmalar fazla eleman çalıştırmak istemiyor birde firmalara düzenli hakediş veremezsen yaptırım gücünüde kaybediyorsun. Taşçılara bakın fazla ekiple girmişti ama numaralıya döndükten sonra adam azalttı sanırım orda iş çok yavaşladı çünkü sonrayı düşünmeye başladı kolonlar bitiyor iş veremeyecek içerdeki işler tekrar alan açılana kadar onu anca idare eder yavaşlaması zarardır o nedenle yavaşlama yerine adam eksiltme yoluna gidersin daha az yövmiye ödeyip elindekinide daha verimli çalıştırmış olursun ben bir iş almıştım bitim süresi 6 aydı ve biz o işi 2 yılda bitirebildik ve işden hiç para kazanamadık işide minimum kafamızda on ay hatta bir sene olacak ihtimaline göre planlamıştık önlemleri ona göre almıştık ama o kadar çok bilinmeyen çıkıyorki işi ne kadar iyi bildiğinin bir anlamı olmuyor bakın herşeyi montaja göre değerlendiriyorsunuz ama bu işin %30 u değil esas iş arkada fabrikalarda yapılıyor orda aksamalar yaşanıyor montaj işin finalidir mesela siz çatı kaplamasının montajına odaklandınız ama aslında esas iş onun imalatı ve nakliyesi gümrük memuru hapşırsa bir ay gümrükte yatar bunlar hep öngörülemeyen konulardır birde bize bakış açısını düşünün ve bize bakanların gümrükten o malı serbest bıraktığını hayal edin bir vinç iki tane kirişi koymak için bir hafta izin bekledi kapalı tarafında işte bunlar öngörülemiyor ve insanı yalancı durumuna düşürüyor. kimse zevk olsun diye yada gıcıklığına yalan söylemez.

Çevrimiçi Necmi

Mümkün abi, membran kaplanırken vince gerek yok :) @Volkan Başaran
bilmiyoruz @Anıl şartlar ordada esnek ya dışardan vince izin verilmezse çünkü dışarda vinç çalışınca
yolu falan kapatmak gerekiyor güvenlik nedeniyle birde numaralı tarafında aradan kirişleri koyabildiler ama
sanırım kaplamayı ordan veremiyebilirler kirişler yakın kaplama daha ileri konmak zorunda birde nasıl bir çalışmayla
konacak bilmiyoruz kesin konuşmamak lazım ben mesela hiç bir şey öngöremiyorum şu anda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Bir tane tır gelmiş çatı parçası gibi

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bir tane tır gelmiş çatı parçası gibi

Evet çatının parçalarından uzun borulardan.

Çevrimdışı vdede

Slm arkadaşlar araniza yeni katildim
Ve gerçekten bu kadar takip edilen bi forum
Bilmiyordum
Merak ettiğim bide burası 3 vardiya çalışıyorum gerçekten içerde fkn çalışanlar varmı
Kamera hep boş gisteriyo

Çevrimdışı vdede

Anlasilan bu saatte kimseler yok burda

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı A_Aydin

Bilmiyordum
Merak ettiğim bide burası 3 vardiya çalışıyorum gerçekten içerde fkn çalışanlar varmı
Kamera hep boş gisteriyo
Forumu hemen hemen açıldığı günden beri takip ederim pek yazmasamda.Bu saatte kimse olmadığına göre hoşgeldin demek bana düştü galiba.Aramıza hoşgeldin.İnce işler devam ediyor yalnız tehlikeli ve hata götürmeyen işler diyelim artık sadece gündüz saatlerinde yapılıyor diye biliyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bilmiyordum
Kamera hep boş gisteriyo
Hoşgeldin, Günaydın millet. Hadi yakın şu parçaları artık

Çevrimdışı Yakup

Hoşgeldin, Günaydın millet. Hadi yakın şu parçaları artık

günaydınlar...

@Yunus abi ne yakması ya o kadar bekledik artık taksınlar değil mi  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....