Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6007993 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir

Bu bursadaki çim olayı ne arkadaş ya böyle cahillik böyke güvenlik önlemi olmadan gezi mi yapılır güzelim çimleri mahvetmişler bursanın

Çevrimdışı sozkul

Konya ile anlaşıp, avrupa ligi maçlarını konyada oynamayı teklif etmeliyiz.

konyaya katma değeri de olur, sonuçta o stat ömrü billah avrupa arenasına zor çıkacak gibi.

En azından 3 maçı orada oynasak yeterli olur.

............

Konya'nın UEFA ya katılma olasılığı var, İBB'ye uefa dan şike soruşturması nedeni ile ceza gelirse.

Çevrimdışı Factatum

Toplamda montajı yapılan kelepçe sayısı kaç oldu?

Çevrimdışı Levent BAL

Bu bursadaki çim olayı ne arkadaş ya böyle cahillik böyke güvenlik önlemi olmadan gezi mi yapılır güzelim çimleri mahvetmişler bursanın
Piknik yapmaya gelmişler resmen

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı mert_

Ocakta bile zor açılır stat.

Avrupa kupası maçları için keşke tt arena yada saracoğlu için anlasilsa. Lig maçları içinde basaksehir arasından baskasi yalan olur.

Basaksehir de stat eğer takım iyi giderse her maç dolar boş kalmaz. Bide passoligin durumu önemli. Biterse sorun kesinlikle olmaz. Umarım konuşuyorlardir..

Eğer olimpiyat stadına mahkum edilirsek sahadaa ki oyuncunun da bu sene guardini düşük şekilde lige başlayacağı kesin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sezon takım şampiyonluğa giderken hem de 2 tribün cezalı olduğu halde diğer 2 tribünü dolduramadık maalesef. passoligle de alakalı olduğunu sanmıyorum zira istanbulda 50 binin üzerinde passoligi olan insan var. ayrıca o stadın 3'te ikisi kadar kombine satılmıştı. başakşehir'in konum olarak olimpiyattan bir farkı yok. bir de şu başarısız sonuçları olimpiyata yıkmak ne kadar doğru bilemedim. feyenoordu orada ezerek yenmedik mi? arsenal'i güzel bir futbol sonrası orada elimizden kaçırmadık mı? tottenham'ı orada yenmedik mi? liverpoolu orada sahaya gömmedik mi? bu takımlar ligimizdeki takımlardan zayıf mı?:) bence bilic'in bahanesinden başka bir şey değildi.

son düzlüğe girilmişken stadımız açılana kadar kimseye hele de renklilere eyvallah etmeyeceğimiz bir statta oynamalıyız. doluluk istiyorsak istanbul dışında, takım yorulmasın diyorsak istanbul'da bir stat bulup sonuna kadar orada oynamalıyız. olimpiyatsa olimpiyat, başakşehirse başakşehir, gebzeyse gebze fark etmez. tek stat ile işi bitirmeliyiz.

Çevrimdışı ALI RIZA

geçen sezon takım şampiyonluğa giderken hem de 2 tribün cezalı olduğu halde diğer 2 tribünü dolduramadık maalesef. passoligle de alakalı olduğunu sanmıyorum zira istanbulda 50 binin üzerinde passoligi olan insan var. ayrıca o stadın 3'te ikisi kadar kombine satılmıştı. başakşehir'in konum olarak olimpiyattan bir farkı yok. bir de şu başarısız sonuçları olimpiyata yıkmak ne kadar doğru bilemedim. feyenoordu orada ezerek yenmedik mi? arsenal'i güzel bir futbol sonrası orada elimizden kaçırmadık mı? tottenham'ı orada yenmedik mi? liverpoolu orada sahaya gömmedik mi? bu takımlar ligimizdeki takımlardan zayıf mı?:) bence bilic'in bahanesinden başka bir şey değildi.

son düzlüğe girilmişken stadımız açılana kadar kimseye hele de renklilere eyvallah etmeyeceğimiz bir statta oynamalıyız. doluluk istiyorsak istanbul dışında, takım yorulmasın diyorsak istanbul'da bir stat bulup sonuna kadar orada oynamalıyız. olimpiyatsa olimpiyat, başakşehirse başakşehir, gebzeyse gebze fark etmez. tek stat ile işi bitirmeliyiz.
@mert kcptl Töre bizi sattığını da unutma...! Yaptıgı penaltılar oynamadıgı maçlar topu ezdiği dakikalar vs...!

Çevrimdışı mert_

@mert kcptl Töre bizi sattığını da unutma...! Yaptıgı penaltılar oynamadıgı maçlar topu ezdiği dakikalar vs...!
o başka konu @ALI RIZA onu transfer başlığında tartışırız, zaten satılacak sanırım o başlıktaki arkadaşlar öyle diyo :) 15 m iyi para  :halay:

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/201516-transfer-sezonu/38825/

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu tamamen yönetim ve taraftarın izleyeceği yola bakar. Artık birleşme zamanı geldi. Sonuçta Başkanından Çarşısına kadar herkes bu takımın iyiliğini istiyorsa karşılıklı barış mesajları ile bu işin çözülmesi lazım. Eğer her iki tarafta alttan alırsa bişeyleri kazanan biz olacağız..

Olimpiyat stadı için ben geçen seneki gücü bulacağımızı düşünmüyorum. Bu şuna benzer "Gençsindir. Baban sana der oğlum çalış tam 8 ay sonra altına araba çekecem. Eşek gibi çalışırsın sonra oğşum bir 8 ay daha dersen diğer 8 ay sana zülum olur".. O sahada ki futbolcular içinde bu olay bence artık ona dönecektir. Olimpiyat stadı seçenekleri tamamen kaldırılması lazım diye düşünüyorum.

3.konu renkli muhabbeti. Haklı olduğunuz şeyler var ama biz malesef bu tarz şeylerden hep kaybediyoruz. Futbolda bu tarz duygusallıklara gerek yok. Parası neyse verilip alınabilir. Kimseden yardım dilemiyoruz sadece aynı şehrin takımları olarak ve zamanında İnönü Stadını herkesin ortak kullanıldığıunı düşünerek saygılı bir alışveriş olsun diyorum..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı mert_

Bu tamamen yönetim ve taraftarın izleyeceği yola bakar. Artık birleşme zamanı geldi. Sonuçta Başkanından Çarşısına kadar herkes bu takımın iyiliğini istiyorsa karşılıklı barış mesajları ile bu işin çözülmesi lazım. Eğer her iki tarafta alttan alırsa bişeyleri kazanan biz olacağız..

Olimpiyat stadı için ben geçen seneki gücü bulacağımızı düşünmüyorum. Bu şuna benzer "Gençsindir. Baban sana der oğlum çalış tam 8 ay sonra altına araba çekecem. Eşek gibi çalışırsın sonra oğşum bir 8 ay daha dersen diğer 8 ay sana zülum olur".. O sahada ki futbolcular içinde bu olay bence artık ona dönecektir. Olimpiyat stadı seçenekleri tamamen kaldırılması lazım diye düşünüyorum.

3.konu renkli muhabbeti. Haklı olduğunuz şeyler var ama biz malesef bu tarz şeylerden hep kaybediyoruz. Futbolda bu tarz duygusallıklara gerek yok. Parası neyse verilip alınabilir. Kimseden yardım dilemiyoruz sadece aynı şehrin takımları olarak ve zamanında İnönü Stadını herkesin ortak kullanıldığıunı düşünerek saygılı bir alışveriş olsun diyorum..

ilk paragrafa yürekten katılıyorum, herkesin şunu anlaması şart: "başka BEŞİKTAŞ yok".

son paragraf için ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim, sen gidiyorsun insan gibi parası neyse verelim oynayalım diyorsun sonra vermedikleri gibi bir sürü de tantana. bizden stat dilendiye kadar getiriyorlar işi. bu işlerin daha medeni bir şekilde döndüğü ülkeler için evet güzel bir düşünce ama bizim ülkemiz için değil maalesef.

Çevrimdışı Savaş

Ahahaha bu ne saçmalık be :D nasıl bisey bu böyle? Neden gezdirmisler ki milleti?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmet türker

ocak ayına kadar küfegi işi ve müze restoran işleri biter mi acaba , biterse komple bitmiş haliyle açılır hiç olmazsa .

Çevrimdışı Levent BAL

Ahahaha bu ne saçmalık be :D nasıl bisey bu böyle? Neden gezdirmisler ki milleti?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stadı gezdirmek için galiba güvenlik önlemide almamışlar adamlarda direk sahaya girmiş cahillik diz boyu :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Oktay

benim hala  catı kalkar kalkmaz işlerin hızlanacagına olan umudum yüksek..dışardan stat dilenilip verilecek kira parası yerine  bu paranın pekala işlerin hızlanması için kullanılması daha mantıklı

Çevrimdışı ALI RIZA

benim hala  catı kalkar kalkmaz işlerin hızlanacagına olan umudum yüksek..dışardan stat dilenilip verilecek kira parası yerine  bu paranın pekala işlerin hızlanması için kullanılması daha mantıklı
O mantık Taraftarda @Oktay abi,  Yönetim Hangi mantıkla Tarih veriyor Onu sorgulamak lazım

Çevrimdışı Oktay

O mantık Taraftarda @Oktay abi,  Yönetim Hangi mantıkla Tarih veriyor Onu sorgulamak lazım
  bazıları gibi konuşup konuşup icraat yapmamaktansa  en azından hem konuşup hem icraat yapıyolar @ALI RIZA  :photo: :photo:

Çevrimdışı ALI RIZA

bazıları gibi konuşup konuşup icraat yapmamaktansa  en azından hem konuşup hem icraat yapıyolar @ALI RIZA  :photo: :photo:
İcraatını yapıyor yapsın bişe diyen yok bari Konuşmasın konuştukça Batırıyor...! Ümitlendirip üzüntüye sokuyor...! Strateji desende hava civa yalan dolanları ortaya dökülüyor kimse kanmıyor...! Ümit yitirmiyor 20 eylül bekliyoruz...!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 00:18:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Rezillik https://twitter.com/tribundergi/status/617770936863981568
bunlarn çoğu wowdan :D
2 gün önce girdim stadyuma gezi yapmaya hazırlanıyolardı 
meğer piknik içinmiş  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

İcraatını yapıyor yapsın bişe diyen yok bari Konuşmasın konuştukça Batırıyor...! Ümitlendirip üzüntüye sokuyor...! Strateji desende hava civa yalan dolanları ortaya dökülüyor kimse kanmıyor...! Ümit yitirmiyor 20 eylül bekliyoruz...!
bak @ALI RIZA  bu stadın bir gün bile inşaatı durmadıysa hertürlü sıkıntıya rağmen nakit akışı sağlanıp  işlerin devam etmesi sağlandıysa bırakta yönetin konuşsun hem konuştukca kimsenin battığı falan yok sen stat yaparken eline yüzüne bulaştıran paralarını batırıp ihale yenileyen aylarca statdına çivi çkılmadan bekleyen bi camiya arıyosan oda galatasaray onlar bile bizim kadar yönetimi yerden yere vurmamıştır

Seyrantepe TOKİ'ye kaldı

Galatasaray’da dün itibariyle Seyrantepe projesinin inşaat yükümlülüğü tekrar TOKİ’ye geçti
30 Haziran 2009 Salı 11:00
Talu-Alke tarafından kazanılan ihale sürecinde Aslantepe Türk Telekom Arena Stadı için çok zor bir süreç yaşanmıştı. Talu Mimarlık’ın sahibi Galatasaraylı işadamı Eren Talu, Seyrantepe projesine ekonomik kaynak sağlamakta sıkıntı çekmiş ve kendisine Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dabili bir ortak bulmuştu.

Ancak buna rağmen inşaata yaklaşık 4 aydır bir çivi bile çakılmadı. Devreye giren TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Eren Talu’ya yaptığımız iyiliği hiç kimseye yapmadık. 1 aylık sürede teminat vermezse ihalesini iptal ettireceğiz” demişti.

DÜN SÜRESİ SONA ERDİ

Talu, dün mesai saati bitimine kadar TOKİ’nin talep ettiği teminatı yatırmadığı için sözleşmesi resmen sona erdi. Bundan sonra TOKİ ya yeniden ihale açacak veya Türk Telekom Arena’yı başka bir şirkete aynı şartlarda devredecek. Talu, şimdiye kadar projeye 100 milyon dolar harcadığını iddia ediyor.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 00:39:20 Oktay ]

Çevrimdışı Hunter1987

Konya ile anlaşıp, avrupa ligi maçlarını konyada oynamayı teklif etmeliyiz.

konyaya katma değeri de olur, sonuçta o stat ömrü billah avrupa arenasına zor çıkacak gibi.

En azından 3 maçı orada oynasak yeterli olur.

lig maçları içinde en kötü stat bile tercih edilebilir ama tek stat olmalı.

olimpiyat hariç.

fikstür de ayarlanır, derbilerin hepsini ilk yarı deplasmanda oynarız, bu kolay iş.
Avrupa maclari icin Istanbul da oynama zorunluluğu var diye biliyorum.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı ALI RIZA

bak @ALI RIZA  bu stadın bir gün bile inşaatı durmadıysa hertürlü sıkıntıya rağmen nakit akışı sağlanıp  işlerin devam etmesi sağlandıysa bırakta yönetin konuşsun hem konuştukca kimsenin battığı falan yok sen stat yaparken eline yüzüne bulaştıran paralarını batırıp ihale yenileyen aylarca statdına çivi çkılmadan bekleyen bi camiya arıyosan oda galatasaray onlar bile bizim kadar yönetimi yerden yere vurmamıştır

Seyrantepe TOKİ'ye kaldı

Galatasaray’da dün itibariyle Seyrantepe projesinin inşaat yükümlülüğü tekrar TOKİ’ye geçti
30 Haziran 2009 Salı 11:00
Talu-Alke tarafından kazanılan ihale sürecinde Aslantepe Türk Telekom Arena Stadı için çok zor bir süreç yaşanmıştı. Talu Mimarlık’ın sahibi Galatasaraylı işadamı Eren Talu, Seyrantepe projesine ekonomik kaynak sağlamakta sıkıntı çekmiş ve kendisine Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dabili bir ortak bulmuştu.

Ancak buna rağmen inşaata yaklaşık 4 aydır bir çivi bile çakılmadı. Devreye giren TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Eren Talu’ya yaptığımız iyiliği hiç kimseye yapmadık. 1 aylık sürede teminat vermezse ihalesini iptal ettireceğiz” demişti.

DÜN SÜRESİ SONA ERDİ

Talu, dün mesai saati bitimine kadar TOKİ’nin talep ettiği teminatı yatırmadığı için sözleşmesi resmen sona erdi. Bundan sonra TOKİ ya yeniden ihale açacak veya Türk Telekom Arena’yı başka bir şirkete aynı şartlarda devredecek. Talu, şimdiye kadar projeye 100 milyon dolar harcadığını iddia ediyor.
Bitiş tarihi vs demesin 2016 açacagız bu kadar desin...! 1 ay ileri 3 ay ileri 5 ay ileri vs tarih verme sırf konuşmak için de konuşma 2016 açacagız stadımızda oynayacagız bitti kime ne 01 .01 2016 - kime ne 31.12.2016  de bunu minnetsiz ol...!

Çevrimdışı Kutay

:kop: :kop: :kop: :kop: iyi olmuş inşallah baştan sermek zorunda kalırlar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI