Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010644 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 makine ile 10 günde tamamlamışlar mesela bu zemini hybrid yapmışlar
https://twitter.com/SIS_George/status/607789025487945728
Evet , @FARUK hocam referanslara göre Hbrit yapıyorlar hatta Twityerden sormuş arkadaşlar Evet Hibrit diye cevap vermiş adamlar Ona rağmen burada Çim Hibrit olmayacak diye kıyameti kopartıyor bazı arkadaşlar!!
Yahu Dünyada Hibrit Çim yapan tek Firma DESSO değil arkadaşlar bunu anlayın artık :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALBATROS

dessoya twitterdan sorulduğunda bekleyin gibi birşeyler yazılmıştı paramız yetmedi herhalde

Çevrimdışı Ayberk

dessoya twitterdan sorulduğunda bekleyin gibi birşeyler yazılmıştı paramız yetmedi herhalde
Barcelona'nın da parası yetmemiş demekki
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Aaaaaaa ÇİMler , DESSO değil ozaman Hibrit olmayacak diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz!!!
Zannediyorsunuz ki HİBRİT ÇİM = DESSO !! Böyle bir şey yok arkadaşlar , bulunmaz Hint kumaşımı bu Firma ???
Dünyada Tek Hibrit Çim yapan firma Desso değil bunu kaç kere daha dile getirecegiz acaba ???

Çevrimiçi Necmi

Bu sistem hibrit değil , Türkiyede uygulanacak ilk sistem dedikleri  bu toprağın kabartılarak köklerin havalandırılması olacak.Zemin altına eklenecek reçine kısmına ben sitede rastlamadım. :alala:
sordum tekrar hibrit denildi @ahmetx
toki veya avni aker gibi olmayacak Türkiyede ilk kez uygulanacak bir sistem deniyor neyse firmaya mail attım
cevap bekliyorum verirlerse :D birde alt yapı çalışmalarını bu firmamı yapacak bayağı iyi alt yapı ve drenaj çözümleri var
açıklamada antrenman sahasına başlandığı vodafone arenadada alt yapı çalışmalarına başlandığı söyleniyor.

Kusura bakma ama Çok Mantıksız bir söylem bu :busted_cop:
Şimdi Stadın da, Okadar marka varken KONE gibi Bir DUNYA markasının Asansorlerini kullanan , Ypne çok daha uygun ve kaliteli Armaturler varken VİTRAnın urunlerini kullanan , Bir çok Seramik varken Btb nin Seramiklerini tercih eden kulüp , 3-5 fazla vermemek için Desso dan vazgeçmiş olabilir mi sence , Böyle bir ihtimal varmı hiç !!
Muhtemelen çık araştırıldı ve bu Firmanın referansları ve işleri çok daha uygun goruldu ve bu firmada karar kılındı böyle düşünmek lazım :tabe:

toki veya avni aker gibi olmayacak Türkiyede ilk kez uygulanacak bir sistem deniyor neyse firmaya mail attım
cevap bekliyorum verirlerse :D birde alt yapı çalışmalarını bu firmamı yapacak bayağı iyi alt yapı ve drenaj çözümleri var
açıklamada antrenman sahasına başlandığı vodafone arenadada alt yapı çalışmalarına başlandığı söyleniyor.
sağolsun @FARUK hocam Araştırıp bulmuş herşeyi , Referanlarını ve yaptıkları işleri bulup paylaştı , Firma yetkilileride zaten Twitterden Hibrit Çim yapacağız demiş daha fazla uzatmanın bi anlamı yok yani hala Hibrit olmayacak diye Soylenenler var !! İnsan Gerçekten Hayret Ediyor :bandit: @Necmi abi

sağolsun @FARUK hocam Araştırıp bulmuş herşeyi , Referanlarını ve yaptıkları işleri bulup paylaştı , Firma yetkilileride zaten Twitterden Hibrit Çim yapacağız demiş daha fazla uzatmanın bi anlamı yok yani hala Hibrit olmayacak diye Soylenenler var !! İnsan Gerçekten Hayret Ediyor :bandit: @Necmi abi

Çevrimdışı idilahmet

Aaaaaaa ÇİMler , DESSO değil ozaman Hibrit olmayacak diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz!!!
Zannediyorsunuz ki HİBRİT ÇİM = DESSO !! Böyle bir şey yok arkadaşlar , bulunmaz Hint kumaşımı bu Firma ???
Dünyada Tek Hibrit Çim yapan firma Desso değil bunu kaç kere daha dile getirecegiz acaba ???

herşeyi geçtim mabet -bilmediği şeye bilmiyorum der- defalarca hibrit olacak dedi. ötesimi var.

Çevrimdışı smhkcr

Detaylar yavaş yavaş netleşiyor. Çok bomba bir stat geliyor, bundan hiç şüphem yok...

Hep bunu yapmak istemişimdir  :ishock: :ishock: :ishock: 

:evillol:  :super: :super: :super:

Çevrimiçi Necmi

Barcelona'nın da parası yetmemiş demekki
hımmm  :alala:
kral abdullahında parası yetmemiş sanırım
dünyanın en pahalı stadlarından birini yapıyor servetini bitirmiş
çime yetmeyince ucuza kaçmış :D
son dönem yapılan elit stadyumların tamamına bu çim kullanılmış
tabi dünya krizde ya kimsede para yok
san mames
barnebau
old trafford
kral abdullah
amesterdam arena

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ermanacer

Birazda catiyi konussak  :money: :money: :money:
Şu Starn Jcak ve Membran örnekleri bi gelsin ozaman gör sen buraları :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

Bizde maaleaef bi takinti basladi a o degilse cok kotu olacak gecmis olsun desso diye bi marka cikardi bi cok kisi sonra aa o olmadi cok kotu olacak neden kotu olsun yeni stad yapuyorsun elbette iyi olacak cok on yargi var maalesef bunu sabirsizliga bagliyorum o zaman catiyida iz insaat yapmamaliydi aa onlar yapti cok kotu olacak yada kaba insaati sur yapi yapmalaydi yada ağa oğlu çicekler degil :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi merhaba seni yeniden görmek güzel  :super:
sağolasın sevgili kardeşim. :)

Çevrimdışı Mehmet92

Forumda zaman ileriye sarıldı çatıyı bitirdik çim kavgası yapıyoruz tarih eylül 2015 :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet Amca, HOŞ GELDİNİZ...Sizi ve yorumlarınızı özledik... :)
sağol sevgili kardeşim ,hoş buldum. :)

Çevrimdışı Efe

Forumda zaman ileriye sarıldı çatıyı bitirdik çim kavgası yapıyoruz tarih eylül 2015 :D
aynen oyle cok sacma geliyor bana dogmamis cocuga don bicmek bizimki bitsede su kısır tartismalarin ne kadar bos oldugunu anlasalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ermanacer

Şu Starn Jcak ve Membran örnekleri bi gelsin ozaman gör sen buraları :halay: :halay:

Jack ve membran gelsin. ben dilekce yazip o gunu bayram ilan etmeyi planliyorum  :biggrinking: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Artificial Grass Desso

Al-Amirya Sports Centre, Iraq
Alemannia Aachen, Germany
Arga Stadium, Saudi Arabia
Buftea, Romania
Burnley FC Gawthorpe Training Grounds, UK
Can Boada FC, Spain
Cancha Antonio Valencia, Ecuador
Clamart, France
Club Tijuana, Mexico
Colorado Rapids, USA
Dallas FC, USA
Deportivo Saprissa, Costa Rica
Edenburg Sports Ground, South Africa
Eendracht Aalst, Belgium
Fåberg, Norway
FC Alvdal, Norway
FC Porto, Portugal
FIFA Goal Project, Guam
FIFA Goal Project, Madagascar
Gjövik Lyn, Norway
Hotel Arłamów, Poland
Huye Stadium, Rwanda
Høyanger, Norway
KKS Lech Poznań, Poland
Kralendijk Stadium, the Netherlands Antilles
Las Rozas, Spain
Leistungszentrum für Frauenfußball, Germany
LSK-Hallen, Norway
Lwandle Sports Complex, South Africa
Município de Esposende, Portugal
NFV Barsinghausen Sports Hotel, Germany
Nybergsund IL-Trysil, Norway
Olsa Brakel, Belgium
PSV Eindhoven, the Netherlands
Rabali Stadium, South Africa
Real Madrid, Spain
Schalker Sports Park, Germany
Sereowe Stadium, Botswana
Sint-Niklaas Institute, Belgium
Sogndal, Norway
Stade Bertin, France
Stoke City FC, UK
SV Zulte Waregem, Belgium
Tottenham Hotspur training academy, UK
Umeå, Sweden
Verbroedering Meldert, Belgium
Were Di Tilburg, the Netherlands
Zwelithema Sports Complex, South Africa

Kim yalan söylüyor abi  :lol:

Bak kardeşim doğru araştır Real madrit geçen sene çimlerini yeniledi bildiğim kadarıyla daha önce dessoydu
şimdi bu firma yaptı aşağıdada linki var 2014 yılında yapmışlar
http://www.sispitches.com/SIS-Stadia-News-2014/real-madrid-re-turf.aspx

Çevrimdışı Efe

Jack ve membran gelsin. ben dilekce yazip o gunu bayram ilan etmeyi planliyorum  :biggrinking: :ishock:
cati kalksin cati o zaman bayram sonrasi sadece suru olarak zorlu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

aynen oyle cok sacma geliyor bana dogmamis cocuga don bicmek bizimki bitsede su kısır tartismalarin ne kadar bos oldugunu anlasalar
merak etme stad tamamen bittikten sonrada bu yroumlar devam edecek ,keşke şunu şöyle yapmasaydık ,bunu böyle yapsaydık gibi . yapacak bir şey yok insanın olduğu yerde farklı görüşler olacak  değerli kardeşim.

Çevrimdışı can1903

Stadın bugun yapılanların özetini geçebilecek varmı  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..