Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

vodafone arenainstagram hesabından
saha içinden görüntü
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 17:17:11 FARUK ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

45 bine fitmiyiz şimdi....stad ekimde biterse erken doğum olur normal i ocak gibi...valla bebek gibi buyuttuk sağlıklı sıhhatli olsunda 3 ay geç olsun...önemli olan ilk yarı oynanacak stad planlaması iyi yapılsın....
Aynen öyle @Geovani stat planlaması iyi yapılsın gerisi mühim değil. Satışlardan gelen paralar da stadın finansman sorununa katkı sağlayacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Murat Gültekin

toplam kaç kelepçe takıldı bilen var mı?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bize yakışmaz kardeşim böyle şeyler konuşmak
yıldızımız barışmayabilir ama karşımızdaki bir Beşiktaşlı bunu unutmamamız gerekir.

deyim olarak kullandım saklanıp tekrar musallat olmuş gibi hakaret değildi ama haklısın abi

Çevrimdışı TURKahvesi

vodafone arenainstagram hesabından
saha içinden görüntü

görüntü muazzam yalnız buna müzik için AC/DC Hells Bells iyi giderdi  :super: @FARUK

Çevrimdışı Furkan Sarper

cam takılmış localar çok güzel duruyor. hoşuma gitti,tamamı takılınca çok güzel durucak ara kat

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Öncelikle Herkese selamunaleyküm 3-4 gündür forumu takip ediyorum. 

stad bence  senebaşından önce yetişmez birçok çatı montajı izledim hiç biri 4-5 aydan önce bitmiyor.bari stad gecikicek bağlantı kursalarda başakşehir stadında oynasak. olimpiyat çok kötü bir stad.eğer orda oynarsak yine ben dürbün götürmeyi düşünüyorum . :)

Çevrimdışı warofpoet

Arkadaşlar yavaş falan gittiği yok... Nereden çıkarıyorsunuz Allah aşkına.

Forumumuzdaki inşaat uzmanı arkadaşlar çok kızar sakın öyle şeyler söylemeyin bir daha. Aman ha...

Hayatınızda kaç tane germe çatı gördünüz? Kaç tane inşaat işi izlediniz soruları akar birazdan...

Çatı inşaatı acayip hızlı süper çalışıyorlar demeniz lazım...

Bu uzman arkadaşlara göre çatı iş planına göre ilerliyormuş. Sorun yok yani rahat olun:)
sorun yok tabi @tedd . 3 seneden önce hiçbir stat bitmemiş zaten. 2 sene dolmadı daha bizim.  2 sene dolmadan biterse bu stat büyük başarı bence. 3 sene dolmadan biterse de hızlı yapılmış demektir diğer statlara oranla ki diğer statlardaki hiçbir rahatlık bizde yok. Çıkan sorunlar da cabası. Uzman olmaya gerek yok bunları bilmek için ayrıca.  Kaldı ki forumun amacı bilgi paylaşmak , konuşmak , tartışmak bilgilenmek vs. dalga geçmek değil. Biraz daha saygılı olalım.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı FARUK

stad bence  senebaşından önce yetişmez birçok çatı montajı izledim hiç biri 4-5 aydan önce bitmiyor.bari stad gecikicek bağlantı kursalarda başakşehir stadında oynasak. olimpiyat çok kötü bir stad.eğer orda oynarsak yine ben dürbün götürmeyi düşünüyorum . :)

merhaba hocam hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı Easthanbool

@Necmi ağabey sendeki bu sabra her zaman hayranım iyi dayanıyorsun  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:hosgeldin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı rawen54

Bu stat bu senede bitmez... Göçebeliğe devam  :biggrinking:

ysariusta

• Ziyaretçi

@zubcak hoşgeldin.

karnın aç kuyruğun dik olacak derim ben. Stat yetişmeyecekse de Olimpiyat orada duruyor. Ha zemin sıkıntılıysa hala, bu il spor müdürlüğünün kabahati. Anadoludaki bir stat kadar para ödedik geçen sene oraya. Adam gibi düzeltecekler zemini. Ya da düzeltilmiş olması lazım. Saçma sapan yerleri zengin edeceğimize o stada gider stat bitince de geçeriz paşalar gibi. Başakşehirde bir daire parası kadar kira ödemenin ne gereği var. Adamların 2 3 futbolcusunu biz almış olduk bu sene. 

Çevrimiçi Necmi

@Necmi ağabey sendeki bu sabra her zaman hayranım iyi dayanıyorsun  :lol:
aslında sabırlı değilim
sadece konu Beşiktaş olunca sabırlı oluyorum :D

Çevrimdışı Easthanbool

Bu stat bu senede bitmez... Göçebeliğe devam  :biggrinking:

Her şeyiyle hazır bir şekilde bence 2. yarıya açarız Allah'ın izniyle :tabe:

Lütfen yanlış anlamayın lafım size değil ortaya söylüyorum;

Kameradan iki gün işlerin yavaş gittiğini gören esiyor da gürlüyor vay şöyle oldu böyle oldu ve yine aynı kişiler 1-2 gün hız kazandığı zamanda hemen havalara giriyor şu zamanda açarız bu zamanda gireriz diye.Taraftar kitlemiz gazla çalışıyor maalesef.Beklediği gibi giderse süper, beklemediği gibi olursa lanet olsun bu hayat :) Son günlerde dikkatimi çekiyor acayip kasvetli bir hava hakim.İnşaat dışında her şey konuşuluyor, herkes birbirine gider yapıyor, küçük büyüğünü tanımıyor bazı büyüklerde küçüklerine müsamaha göstermeyince ortam geriliyor.Tamam yönetimi bende çok sevmiyorum ama en azından dibine kadarda saygı duyuyorum yanlışlarına da,doğrularına da..

Bizim tribün kültürümüz saygı,sevgi ve hoşgörüye dayanmakta bu yüzden şu mübarek günlerde kalp kırmamaya biraz daha özen gösterelim.

Varsın stadımız 3 değilde 5 ay sonra bitsin, bitiyor ya oraya odaklanalım.Tadını çıkarın yahu  :) 
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 19:51:01 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ZEKI

Yeni gelen tum arkadaslar  :hosgeldin iz

Bu arada yeni acigin orda 3 kelepce gordum sanki

Çevrimdışı Kutay

:hosgeldin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 20:03:58 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Tekrar teşekkürler arkadaşlar hepinize. hoşbulduk..

Benim asıl korkum bu yönetim bize ikinci yarıya stadı yetiştirip.yeter artık bu sene son kombineleriniz seneye  geçersiz olacak malesef deyipte bizi mağdur etmez inşallah...