Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6019277 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonunda donuş için otobüs bulabildim. Beylikduzune donuyorum bu arada. Kavimler gocu bir bu iki. Neyse.

İzlenimlere gelecek olursam.

Net olarak gideyim.

Bir gıdım bile yükseklik korkusu olan varsa, ust katlar uygun değil.
Stad devasa bir alanda kurulu, bildiğiniz en büyük alışveriş merkezi kadar boş alanı mevcut. Boştan kasıt gezinti alanı giriş çıkışlar , kulüp binası muze vs
Stat inanıyorum ki rakipler için akıl almaz boyutlarda urkutucu olacak.

Ve diliyorum bizim takım bundan olumsuz etkilenmez(oyle bir potansiyel gördüm:) )
Çok keyifli seyir imkanı sağlayacak bir stat özellikle alt katlar da bu maksimum olacak.
Ben stadın en ustune çıkamadım mesela, samimi söylüyorum korktum.

Gelelim diğer kısma.
Bu stat eylülde ekimde imkan ihtimal yok yetişmez açılmaz. En iyi şartlarda aralık, en kotu ocak. Cidden daha çok iş var.
Çatı da bir tane kelepçe ile uğraşıyorlardı hala, işin acemisi oldukları için yavaş olduğunu bir kaç tanesinden sonra hızlanacağını öğrendim, stadda zaten hemen her şey boyle olduğu için sorun yok.

Yine tahminim sadece o çatının kalkmaya başlaması ağustos ortasını geçer.

Şimdilik bu kadar, velhasıl kelam.. Bitmesi dert ama bitince birileri işin kocamannnnn bir dert olacak
Eline sağlık @Armağan Bozkurt . İlk üçlü muazzam olacak o statta. Hep beraber olmak dileğiyle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sabahladım uyumadım. Allah kabul ederse niyetliyim. Beylikduzu taksim Beşiktaş çok yordu gerçekten. Enerji falan kalmadı dilim damağıma yapıştı. Ama bir daha olsa yine gitmek isterim şüphesiz.

Çevrimdışı bjkburakbjk

Sabahladım uyumadım. Allah kabul ederse niyetliyim. Beylikduzu taksim Beşiktaş çok yordu gerçekten. Enerji falan kalmadı dilim damağıma yapıştı. Ama bir daha olsa yine gitmek isterim şüphesiz.

Allah kabul etsin. Stada istediğimiz zaman gidip gezebiliyor muyuz ? Ben daha yeniyim burada o yüzden soruyorum

Çevrimdışı Murat Gültekin

@Armağan Bozkurt günto'nun söylediği 3 4 kişiyle stad yapıyorlar işine ne diyorsun, kaç kişi çalışıyodu ortalama?
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Güntekin haklı. 3-4 kişi çalışıyor bir locada. :)) valla saymadım kaç kişi var, kafanızı çevirdiğiniz her yerde 3-5 bazen 8-10 kişi vardı. Çok buyuk alan, dağınır çalışıldığı için seyrek ve az gözüküyor. 350 civarı çalışan var, ama bunun yarısını görebilmişimdir belki.  550 civarı olacakmış maksimum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sonunda donuş için otobüs bulabildim. Beylikduzune donuyorum bu arada. Kavimler gocu bir bu iki. Neyse.

Net olarak gideyim.

Stad devasa bir alanda kurulu, bildiğiniz en büyük alışveriş merkezi kadar boş alanı mevcut. Boştan kasıt gezinti alanı giriş çıkışlar , kulüp binası muze vs

Ve diliyorum bizim takım bundan olumsuz etkilenmez(oyle bir potansiyel gördüm:) )
Çok keyifli seyir imkanı sağlayacak bir stat özellikle alt katlar da bu maksimum olacak.

Gelelim diğer kısma.
Bu stat eylülde ekimde imkan ihtimal yok yetişmez açılmaz. En iyi şartlarda aralık, en kotu ocak. Cidden daha çok iş var.
Çatı da bir tane kelepçe ile uğraşıyorlardı hala, işin acemisi oldukları için yavaş olduğunu bir kaç tanesinden sonra hızlanacağını öğrendim, stadda zaten hemen her şey boyle olduğu için sorun yok.

Şimdilik bu kadar, velhasıl kelam.. Bitmesi dert ama bitince birileri işin kocamannnnn bir dert olacak

:claps: :claps: :super: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Net olarak gideyim.

Gelelim diğer kısma.

Bir konuyu anlamışsındır sanırım bu stadın 3 ay geç bitmesinin aslında bir önemi yok
biz 3 ay kaybetmiyoruz orda geleceğimizi kazanıyoruz bize 50 yıl üzeri hizmet edecek bir yapı inşaa ediliyor
varsın geç olsun ama her şey dört dörtlük olsun bir kaç aya sebep bazı şeylerden feda edilmesin
@Armağan Bozkurt

Necmi abi, ben gördüm daha da sabırsızlandım. Onu napacağuk :))

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, ben gördüm daha da sabırsızlandım. Onu napacağuk :))

b.ku yedik desene ters tepti :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Mabete yetisebildin mi sen onu soyle esas :kop:
kafandaki sorulari sorabildin mi  :biggrinking:

Çevrimdışı Ayberk

Bir konuyu anlamışsındır sanırım bu stadın 3 ay geç bitmesinin aslında bir önemi yok
biz 3 ay kaybetmiyoruz orda geleceğimizi kazanıyoruz bize 50 yıl üzeri hizmet edecek bir yapı inşaa ediliyor
varsın geç olsun ama her şey dört dörtlük olsun bir kaç aya sebep bazı şeylerden feda edilmesin
Aynen budur. Kısa ve öz  :claps:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Mabet insaflı davrandı. Tempoyu çok arttırmadı. :) yetiştik sorun olmadı. Kafamdaki bir çok şeyi sordum bir çok şeyi zaten biliyordum zaten.

Ramazan olmasa biraz zorlayabilirdim ama perte ayrıldım an itibari ile :-)

Yukseklik korkusu olsan yukardan almasın kombineyi o kadar diyorum. Daha birşey demiyorum:)

Çevrimiçi Necmi

sorsa ne olacak biz iki yıldır soruyoruzda ne oluyor @ZEKI
dünya üzerindeki böceklerin yarısının g.tlerinin neye benzediğini öğrenmiştir. :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Mabet insaflı davrandı. Tempoyu çok arttırmadı. :) yetiştik sorun olmadı. Kafamdaki bir çok şeyi sordum bir çok şeyi zaten biliyordum zaten.

Ramazan olmasa biraz zorlayabilirdim ama perte ayrıldım an itibari ile :-)

Yukseklik korkusu olsan yukardan almasın kombineyi o kadar diyorum. Daha birşey demiyorum:)
sen bizim ordasın değilmi görüş açısına baktınmı
çok iyi yerden almışız kombineyi yukarda bir taraftan maçmı izleyelim bir taraftan kendimizimi kollayalım şaşırırız :D

Çalışan sayısı artmalı. Çünkü epey iş var içerde :)

sen bizim ordasın değilmi görüş açısına baktınmı
çok iyi yerden almışız kombineyi yukarda bir taraftan maçmı izleyelim bir taraftan kendimizimi kollayalım şaşırırız :D

Aynen 121deyim. Biraz çaprazından baktım gitmeye gerek duymadım ortaya. Bizim yerler vallahi çok güzel. Ust gereksiz. Hele ustun ust lafları en acayip yerler olacaktır. Çıkmadım, ustun alt katından baktım ve ürktüm. En ustten biri kombine neden alır. Macera seviyordur :))

Çevrimdışı ahmet türken

Vodafone Arena 30 Haziran 2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

pardon jeneratör bilgisi gelmiş. bakmadan sordum. strandjack midir nedir o zımbırtıdan diye heyecan yaptım
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 17:35:15 ahmet türken ]

Çevrimdışı ahmet türken

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  twitter hesabı
Vodafone Arena 30 Haziran 2015
yeniinönü  fotosuna göre kapalının yeni açık tarafında son çıkışın yanın bir sıra palet dizilmemiş eksik kalmış

Çevrimdışı fatihsahin

15 gün önce üniversitem bitti çok şükür ilk maaşımla kombine alacam. abi siz böyle anlatınca yerimde duramıyorum heyecanlanıyorum  askerler gibi gün saymaya başladım  :lol:
siyah beyaz

Çevrimdışı ZEKI

Aynen 121deyim. Biraz çaprazından baktım gitmeye gerek duymadım ortaya. Bizim yerler vallahi çok güzel. Ust gereksiz. Hele ustun ust lafları en acayip yerler olacaktır. Çıkmadım, ustun alt katından baktım ve ürktüm. En ustten biri kombine neden alır. Macera seviyordur :))
ben eski acigin ustune cikmayi goze alamamistim. Kapidan bakmak yeterli gelmisti. Alt iyidir candir.

Çevrimiçi Necmi

yeniinönü  fotosuna göre kapalının yeni açık tarafında son çıkışın yanın bir sıra palet dizilmemiş eksik kalmış
bence 3 sıra eksik 39 yapılmış 42 olacak biri orda ikisi eski açıkta

Bu stat fotolardan o kadar farklı geliyorsa. 6katlı barnebau nasıldır kim bilir. En ust katlar falan.

Ben şunuda anladım..maça gitmeyi nasıl özlemişim ya. 2000den beri gidip geliyorum. Özlem had safhada

Çevrimiçi Necmi

15 gün önce üniversitem bitti çok şükür ilk maaşımla kombine alacam. abi siz böyle anlatınca yerimde duramıyorum heyecanlanıyorum  askerler gibi gün saymaya başladım  :lol:
gözün aydın kardeşim gelecekte başarılı olmanı dilerim maç seyretme keyiftir önce hayatını düzgünce planla o planlar düzgün yapılmadığında bu
heyecanlarda yaşanmıyor malesef