Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020754 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Stad beklediğinden güzel çıkınca @Armağan Bozkurt  :evillol: :evillol:

ya beklediğimden güzel çıkma şansı yok. Benim için dünyanın en güzel yeri ve stadı zaten orası. Değişmez ki.

Çevrimdışı Efe

imkan olduğu ölçüde bilgi alıp paylaşmaya çalışacağım. Özellikle içerlerle ilgili benimde merakım fazla.
eyvah sen stada mi gireceksin mabet seni en alta indirdinde gor orayi mahsen gibi ayni bide kapali en uste cik sonrada olumsuz yorumlarini bekliyoruz  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

eyvah sen stada mi gireceksin mabet seni en alta indirdinde gor orayi mahsen gibi ayni bide kapali en uste cik sonrada olumsuz yorumlarini bekliyoruz  :D

Güzel de, ben statla ilgili olumsuz tek şey söylemedim ki, şekli şemali umrumda değil. 1 tane bile bulamazsınız bununla ilgili mesajımı.  :tabe: :tabe:

Ha etkileyici olacağı kesin. En son gittiğimde yeni açığın yarısı duruyor, numaralının temel katı atılıyordu. Beleştepeden izlemiştim. muhakkak büyüleyici olacaktır.  :ok:

Çevrimdışı Efe

O kadar çok ne zaman biter muhabbeti olmuş ki bende  yazayım dedim. Ben kendimi ocak ayına endeksledim ben işimi kış tutuyum da yaz çıkarsa sevinirim hesabı. Benim gözümde stadın buralara gelmesi bile mucize gibi bu kadar sorun arasında Türkiye'nin en güzel stadına kavşuyoruz. Sıkmayın canınızı abilerim kardeşlerim güzel günler bizi bekler.
aynen oyle artik kimin ne dedigi onemli degil bitti gun ordayiz bugunleride gorduk kazik cakilan gunler ilk gungu gibi aklimda nasil bitecek bu hafriyat diyip duruyorduk derenin altindan cok sular akti gercekten muazzam bir yapi ortaya cikti catida taci olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Güzel de, ben statla ilgili olumsuz tek şey söylemedim ki, şekli şemali umrumda değil. 1 tane bile bulamazsınız bununla ilgili mesajımı.  :tabe: :tabe:

Ha etkileyici olacağı kesin. En son gittiğimde yeni açığın yarısı duruyor, numaralının temel katı atılıyordu. Beleştepeden izlemiştim. muhakkak büyüleyici olacaktır.  :ok:
yok acilis tarihiyle olumsuz diyorum zaten stadta agzin acik dolasacagin icin ona diyecek soz bulamazsin hele bide iceride ve disarida calisan sayisini bi gorde en kuytu yerde bile 5-6 kisi gorebilirsin 
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet , @ALI RIZA efendiye yaptığın tarifenin aynısını @Armağan Bozkurt  a yaparsın ,yeni açık -3.70 kotu otopark tarafı  :upto: :upto: :upto:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

otoparkları falan dolaşmam ben. ula arabam mı var ki otopark bakayım  :lol: :lol:

Şaka bir yana ciddi ciddi otopark falan es geçmeyi talep edeceğim mabetten. Oruç oruç çok yorulmaya lüzum yok. Gerekli yerleri analiz etsem yetecektir bana.  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

kamyonla malzeme gelmiş ama ne olduğu belli değil

yok acilis tarihiyle olumsuz diyorum zaten stadta agzin acik dolasacagin icin ona diyecek soz bulamazsin hele bide iceride ve disarida calisan sayisini bi gorde en kuytu yerde bile 5-6 kisi gorebilirsin

5-6 kişi görürüm, neden 12 kişi değiller derim. O yüzden hiç katma onları sen bana. Ben bakayım, o tribün hazzı yeter bana.  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

@bjk_mabet , @ALI RIZA efendiye yaptığın tarifenin aynısını @Armağan Bozkurt  a yaparsın ,yeni açık -3.70 kotu otopark tarafı  :upto: :upto: :upto:
Beton atacaklar üstüne  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Kimse Beşiktaş üzerinden geçinmesin diyorsunuz iyi hoşta önce Başkan bıraksın Beşiktaş üzerinden geçinmeyi
Varsa bir bildiğin bir delilin konuş. Buyur. Yoksa böyle iftiraları geç.

Çevrimdışı ahmetx

5-6 kişi görürüm, neden 12 kişi değiller derim. O yüzden hiç katma onları sen bana. Ben bakayım, o tribün hazzı yeter bana.  :lol:
stad ne zaman bitecek bana doğruyu söyleyin diye sor @Armağan Bozkurt
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

stad ne zaman bitecek bana doğruyu söyleyin diye sor @Armağan Bozkurt

Sizleri üzmemek için lila yalanlar söyleyebilirim.  :lol:

ne görüyorsam, ne duyarsam onu söyleyeceğim tabi ki  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı warofpoet

Warofpoet önceki sayfalarda zaten asıl sorunun bu olduğunu söyledim. Biz inşaattan anlamayız dedim, ama bizim dinleyeceğimiz oncumuz başkan tarih verdikçe insanlar stat o tarihte açılmadığı her vakit yavaş diyecektir dedim. E yavaş mı demeçlere göre? Yavaş.  Kim ne bilsin lokasyonmuş zartmış zurtmuş. Olaya tek perspektiften bakılıyor. Oraya stat yapmak zor. E kolay diyen de yok. Yapandan da Allah razı olsun. Ben bile bile yetişmeyeceğini gorerekk gittim kombinemi de aldım. Ama herkesi sizin kadar stadı takip ediyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

bakın ben size bişey söyleyeyim katılırsınız katılmazsınız kendi bileceğiniz iş. başkanın olduğundan önce bir tarih vermesi stadı stadın yavaş gittiği anlamına gelmez bu bir. ikincisi bu tarihlerin verilmesi sayesinde bir hedef koyulmuş oluyor bu hedef olmasaydı belki şu an olduğundan daha yavaş ilerleyecekti. üçüncüsü hedef konularak bir beklenti oluşturuldu ve daha fazla satış yapılması sağlandı özellikle locada ki loca kısmı en çok para getiren kısım. dördüncüsü bu beklentiler bir kamuoyu baskısı oluşturuyor kesinlikle. siyaseten çıkarılan problemlere karşı bu baskının oluşabilmesi bile bu sorunların daha hızlı çözümüne yardımcı olur kanaatindeyim. taraftarın çok rahat olması da yanlış bu konuda zaten. ama bizler stadın inşaatını her gün izliyor tartışıyorsak zaten ne zaman biteceğini az çok tahmin edebiliyoruz. Başkan sonuçta biliyor erken tarih verdiğinde ve yetişmediğinde oluşabilecek baskıyı. Bile bile bunu yapıyorsa biraz daha ince düşünmek lazım neden diye..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı ahmetx

hafriyat ve kaba inşaat hızımız gayet normaldi ancak çatıda yavaşız bu inkar edilemez.

Çevrimdışı Ayberk

+40.000 kişilik stadyumlar ortalama 30-36 ayda tamamlanıyor.Dünyanın neresine gidersen git durum böyle.Biz yanılmıyorsam 21. aya girdik.Ocakta stadı açarsak 27-28 ay gibi bir sürede tamamlayacaz ki bu da dünya ortalamasının üstünde bir süre.

İstatistik için teşekkürler. Kabul edelim ki çok zor şartlar altında gerçekleşen bir proje ve çok az kişi bunun altından bu koşullarda kalkabilirdi
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 12:57:57 Ayberk ]
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ahmet türken

Sizleri üzmemek için lila yalanlar söyleyebilirim.  :lol:

ne görüyorsam, ne duyarsam onu söyleyeceğim tabi ki  :evillol:
sen yinede her duyduğunu söyleme :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Strand Jack

Varsa bir bildiğin bir delilin konuş. Buyur. Yoksa böyle iftiraları geç.

Bodrumda orman katliamı desem?
Beşiktaş sayesinde adını 7 düvele duyurdu desem?
Normal şartlarda alamayacağı,hatta katılamayacağı ihalelere Beşiktaş'ın başkanı sıfatıyla katılabilmes vs. uzar gider.
Ayrıca Çiçekler inşaatla olan ilişkileri söylemeye bile gerek yok açıp okuyabilirsiniz. Bknz : Fulya davası
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 13:08:05 Strand Jack ]

Çevrimdışı Oktay

Bodrumda orman katliamı desem?
Beşiktaş sayesinde adını 7 düvele duyurdu desem?
Ayrıca Çiçekler inşaatla olan ilişkileri söylemeye bile gerek yok açıp okuyabilirsiniz. Bknz : Fulya davası
  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: bu gün duyduğum en enteresan fikret ormana sallama iletisi :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

fikret ormanın rahmetli babası gazi akınal döneminde yöneticilik yapmiş kendiside ilk olarak yönetime serdar bilgili döneminde girmiş.. 7 düvel ne alaka onu anlamadım