Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020834 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
yavaş diyenlerin neye göre yavaş dediklerini anlarsam zaten problem kalmaz
hangi kıstasa göre yavaş olduğunu söylüyorlar
şimdi şehirler arası yolda 110 km üzerine çıkarsan hızlısındır bir kıstas var
100 metreyi 9.54 koşarsan hızlısın bundada bir kıstas var peki
biz bu stadda neden yavaşız
stad bitirme süresi varda benmi bilmiyorum :alala:
@Necmi üstat bundan yaklaşık 1 yıl önce filan bu siteye yeni geçilmişti o sırada sormuştum yönetimin hataları yüzünden stat ne kadar süre geriden geliyor diye, cevap olarak ''epey uzun bir süre'' diye yanıt almıştım ki bu olay 1 sene önceydi, eski iletilerime bakabilirsiniz kimin cevap verdiğine. yani stada hızlı dememiz saçmalık olur, para bulma, obitaşa yer açma , plansızlık gibi bir sürü nedenden dolayı yavaş ilerlerdi bu stat. bu kıstaslara göre yavaş olduğunu ben söyleyebilirim.
daha planlı programlı olsaydık şu an çatı rahat havadaydı ve sene başına yetişirdi.
bizim 1 gün bile işlerin yavaşlamasına tahammülümüz olmamalı bence. o yüzden işler hızlı değil diyenleri eleştirmek bana göre yanlış bir durum, düzgün eleştiriler olmalı ki iş yapanlar çok rahat etmemeli, her işteki gibi iyi polis kötü polis olmalı, bu yüzden eleştirileri kişisel olarak algılamayın.

Çevrimdışı Efe

@Necmi üstat bundan yaklaşık 1 yıl önce filan bu siteye yeni geçilmişti o sırada sormuştum yönetimin hataları yüzünden stat ne kadar süre geriden geliyor diye, cevap olarak ''epey uzun bir süre'' diye yanıt almıştım ki bu olay 1 sene önceydi, eski iletilerime bakabilirsiniz kimin cevap verdiğine. yani stada hızlı dememiz saçmalık olur, para bulma, obitaşa yer açma , plansızlık gibi bir sürü nedenden dolayı yavaş ilerlerdi bu stat. bu kıstaslara göre yavaş olduğunu ben söyleyebilirim.
daha planlı programlı olsaydık şu an çatı rahat havadaydı ve sene başına yetişirdi.
bizim 1 gün bile işlerin yavaşlamasına tahammülümüz olmamalı bence. o yüzden işler hızlı değil diyenleri eleştirmek bana göre yanlış bir durum, düzgün eleştiriler olmalı ki iş yapanlar çok rahat etmemeli, her işteki gibi iyi polis kötü polis olmalı, bu yüzden eleştirileri kişisel olarak algılamayın.
planlama yapiliyor ama parasal konular ve insaatin icinde cikan aksakliklar gecikmelere neden oluyor biz asma germe catilı 40 bin kisilik bir stad insaatina gore degerlendirme yapmaliyiz ayrica kac ton hafriyat cikarildi kac gun kazik cakildi bunlari daha soylemek istemiyorum stad kesinlikle yavas degil biz soyle olasaydi boyle olsaydiya bakiyoruz size gore disaridan yavas gelmesinin yek sebebi agustosa acilmamasi ama bunun bir cok nedeni var bu parasizlik doneminde bu denli hizli bi stad insaati olamazdi zaten valensianin stadi senelerdir surunuyor ki valensia buyuk takimdir he simdi diyeceksiniz onlarin stadi var olsun adam her gecen saniye para kabi yasiyor harcadigi parayi geri kazanamiyor her insaatta para konusur para olursa plan yurur yoksa bir suru revizyondan gecer ki bizde ilk gunle simdi arasinda bir cok revizyon oldu yan etmenler cok fazla ona ragmen buraya iyi getirdiler 4-5 ay icinde de nihayete erecek zaten
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 10:40:57 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

stadın yavaş gittiği falan yok herşeye maydanoz olan kıyaslamadan araştırmadan  konuşan taraftarımız var...brezilya dünya kupasın statları yetişmeyecek korkusundan fifa nın kıçı üçbuçuk attığını unutanlar yada bilmeyenler varsa bi baksınlar o tarihdeki haberlere..stat geyet normal ilerliyor ,anormal olan bizim aceleciliğimiz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Küfeki ilgili zamanında muhabbeti olduysa benim kaçırdığım bir yerle ilgili sorum olacaktı. Şimdi küfekiler için metal iskele yapılıyor, sütunlar kaplanıyor, yukarıdaki çember üzerinde birleşmeler yapılmadan iskeleler sökülüyor(Çatı iskeleleri de beton çembere monte edildiği için sanırım). İlerde çember kısmını da küfeki kaplamak için aşağıdan tekrar metal iskeleler kurulup mu yapılacak yoksa buralar için farklı, pratik bir çözüm var mı?

Bu arada eski açık arkasında bir yerde aylar öncesinden çemberin bir yeri küfeki kaplanmıştı orası oluyorsa neden diğer yerler de öyle yapılmadı?
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 10:55:07 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tamam en hızlı stat bizim, en zor stat bizim. Ha bide en büyük başkan Fikret orman.

Yazan: Bir maydonoz.

Çevrimdışı tedd

stadın yavaş gittiği falan yok herşeye maydanoz olan kıyaslamadan araştırmadan  konuşan taraftarımız var...brezilya dünya kupasın statları yetişmeyecek korkusundan fifa nın kıçı üçbuçuk attığını unutanlar yada bilmeyenler varsa bi baksınlar o tarihdeki haberlere..stat geyet normal ilerliyor ,anormal olan bizim aceleciliğimiz

Şuan çatı üzerinde hummalı bir çalışma var yani?
The most eastern of the west, the most western of the east

Tuncay, bahsettiğin şey kufekiler olabilir mi? Yanlış mı anladım yoksa suali?

Çevrimdışı Oktay

Tamam en hızlı stat bizim, en zor stat bizim. Ha bide en büyük başkan Fikret orman.

Yazan: Bir maydonoz.

sana maydonoz demek maydonozlara hakaret olur

Beşiktaş arena algoritması..

-Stat yavaş mı? Hayır.
-E başkan sürekli tarihleri öteliyor
-Onlar beyaz yalan
-  yalanın beyazı siyahı mı olur
- e sende yalan soyluyorsundur.
-Hayır ben söylemiyorum, en azından bu kadar sık ve herkesi ilgilendiren konuda
-Sen başkana yalancımı diyorsun, o olmasa stat olmazdı tamam mı?

Çiçekler mi yavaş obitaş mı yavaş olayı efsaneymiş meğerse boşuna tartışmışız burada. Aslında yavaş olan hiç birşey yokmuş. :))

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tuncay, bahsettiğin şey kufekiler olabilir mi? Yanlış mı anladım yoksa suali?

Küfeki ya küfeki.. prekastı o kadar çok konuştuk ki akıl sürçmesi olmuş bakıp bakıp prekast demişim  :ebebe:  :D
Çok sağol uyardığın için

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim daimi bir stadımız olsaydı bu inşaat yapılırken kimse çıkıp bu tartışmalara girmeyecekti. 2 senemizi göçebe gibi o stattan o stada geçirdik. Zulimpiyat işkencesini çektik, Ankara'lara yola düştük, orada istenmedik başka yerden kovulduk. Bu liste uzayıp gider. Sorun stat inşaatına başlanmadan önce başkanın, camianın, önde gelenlerinin bu süreçte ortak bir akıl yürütüp bir planlama yapamamasıydı veya eksik kalmasaydı. Kimse çıkıp herkes engel olmaya çalıştı muhabbetlerine girmesin başka onlarca çözüm yolu vardı biz en kötü çözüm yerine çözümsüzlüğü seçip olimpiyatta oynayalım sonrasında bakarız dedik. Olimpiyat daha önce farklı kulüpler tarafından defalarca denendi ve olmadığı olmayacağı görüldü. Sonuç en son Ankara'da karar kıldık. Baştan böyle çözüm almak bu kadar mı zordu? Kombine alanlara başta ne deriz denilen şey sonradan yapıldı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

-Stat yavaş mı? Hayır.
-Onlar beyaz yalan

Çiçekler mi yavaş obitaş mı yavaş olayı efsaneymiş meğerse boşuna tartışmışız burada. Aslında yavaş olan hiç birşey yokmuş. :))
Bir de şey var "Başkan Mayıs-Ağustos-Eylül diyorsa bir bildiği vardır da diyordur, sen bu işin başındaki adamdan iyi mi bileceksin" @Armağan Bozkurt:)
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 11:12:11 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Öncelikle inşallah bir gün alman veya ingilizler gibi bir taraftar ruhumuz olur da stadı doldurmak için sportif başarıya ihtiyacımız olmaz..

Bu stad bu parasızlıkta "beyaz yalan" söylemeden yani yakın tarihler vaad etmeden bitemezdi.. Çünkü 2 sene sonra bitecek deseydi geçen sene ne bu kadar loca ne de kombine satabilirdi..

Şu anda da yine Eylül başı açacağız demek zorunda ki kombine sayısı beklenen rakamlara ulaşsın.. Çünkü kulübün paraya ihtiyacı var ve ne yazık ki lafta Beşiktaş için her şeyi yaparım diyen taraftarımızın büyük çoğunluğu aslında "beyaz yalan" söylüyor..

ve evet daha da hızlı bitebilirdi ama bu kadar zor bir lokasyonda ve parasal sıkıntı bu boyuttayken ancak bu kadar oluyor.. keşke daha kötü bir yönetimde şu an stadın %25'ini anca bitirmiş olduğumuz anı da görme şansımız olsaydı da bir şeylerin değerini bilebilseydiniz (bkz: 4 yılda biten veya hala bitemeyen diğer stadyum inşaatları)

insanların emeğine biraz saygınız olsun.. o adamlar da en az sizin kadar Beşiktaşlı ve sizden farklı olarak gece gündüz Beşiktaş için çabalıyorlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı doganay

Er yada gec stad olacak. Biraz pozitif yaklasalim olaylara.

Çevrimdışı Bertug

-Stat yavaş mı? Hayır.
-Onlar beyaz yalan

Haftaya netlesir.

Çevrimdışı Ermanacer

Bazi arkadaslarin "stad yavas ilerliyor" muhabbeti baydi artik, begenmiyorsan takip etme arkadas. :s20: :s20: yapici yorumlarla gelin, milletin tadini kacirmayin. :steamed:

Çevrimdışı Strand Jack

Er yada gec stad olacak. Biraz pozitif yaklasalim olaylara.

Taraftar hep pozitif olsun,her daim desteklesin en ufak mevzuda da taraftarı karşılarına alsınlar öyle mi?

Çevrimdışı warofpoet

bizimle aynı anda başlayan statlardan hangisi bitmiş de bizim stat yavaş oluyor. üstelik hangisinin lokasyonu bizimki kadar zor şehrin göbeğinde. hangisine siyasi engeller konuluyor... aslına bakarsanız yavaş denmesinin tek sebebi başkanın erken bitecek diye tarih vermesidir.yoksa diğer statlarla kıyaslayalım : bakınız toki arena Temel atma   13 Aralık 2007 ,Açılış   15 Ocak 2011. 3 yıl 1 ayda açılışı yapılmış..timsah arena desen 4 seneyi geçti inşaat bu sene açılacak daha. trabzonla aynı aynda temel attık hemen hemen aynı seviyelerde inşaatlar. üstelik devlet destekli. bomboş arazide.  biz 2 sene dolmadan bitmez bu stat yavaş demeye başladık. 3 seneden önce bitiyorsa bu stat hızlı yapılmıştır. elimizi vicdanımıza koyacaksak önce bir 3 seneyi beklememiz gerek diye düşünüyorum. kaldı ki stat 3 seneyi bulmayacak kesinlikle. el insaf.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Bazi arkadaslarin "stad yavas ilerliyor" muhabbeti baydi artik, begenmiyorsan takip etme arkadas. :s20: :s20: yapici yorumlarla gelin, milletin tadini kacirmayin. :steamed:

Stat yavaş demekten daha yapıcı bir laf ve yaklaşım olabilir mi?
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 11:28:03 Yunus ]

ysariusta

• Ziyaretçi

Bizim daimi bir stadımız olsaydı bu inşaat yapılırken kimse çıkıp bu tartışmalara girmeyecekti. 2 senemizi göçebe gibi o stattan o stada geçirdik. Zulimpiyat işkencesini çektik, Ankara'lara yola düştük, orada istenmedik başka yerden kovulduk. Bu liste uzayıp gider. Sorun stat inşaatına başlanmadan önce başkanın, camianın, önde gelenlerinin bu süreçte ortak bir akıl yürütüp bir planlama yapamamasıydı veya eksik kalmasaydı. Kimse çıkıp herkes engel olmaya çalıştı muhabbetlerine girmesin başka onlarca çözüm yolu vardı biz en kötü çözüm yerine çözümsüzlüğü seçip olimpiyatta oynayalım sonrasında bakarız dedik. Olimpiyat daha önce farklı kulüpler tarafından defalarca denendi ve olmadığı olmayacağı görüldü. Sonuç en son Ankara'da karar kıldık. Baştan böyle çözüm almak bu kadar mı zordu? Kombine alanlara başta ne deriz denilen şey sonradan yapıldı.
Serhat en başta iki renklinin stadını yarı yarıya kullanacaktık. Olmadı. Kasımpaşa onu bunu bahane edip istemedi. Asıl dertleri hemşerilerinin istememesi. Olimpiyat bize uymuyor. Mecbur Ankara oldu. Burada kendi yönetiminizi eleştirdiğiniz kadar medyada Beşiktaşlı olduğunu söyleyen ama Kasımpaşa kulübünü besleyenler eleştirilmedi. İki lafınızın biri yalancı beceriksiz bilmem ne. Siz bütün bunlara rağmen hala yönetimi eleştirirseniz kusura bakmayın bende size art niyetli derim. Siz sanıyorum benim yönetimi hiç eleştirmediğimi düşünüyorsunuz. Size karşı sürekli savunmam gerekiyor belki ondan öyle bir intiba olabilir. Elbetteki daha hızlı olabilirdi. Kaba inşaat zamanında bu gecikmeler oldu. Özellikle yeni açık çok yavaş yapıldı. Diğer alanlara göre. Çeşitli engeller ve engellemeler oldu. Hala hala engeller olabilir. Neticede yapılan bir inşaat. Burada yapılan bazı eleştirileri renkliler yapmaz. Bazı ithamları renkliler yakıştırmaz. Benim kızdığım ve ümitsizliğe iten konu o. Yoksa napacaz gidip biz mi yapacaz yetişmezse.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar birbirinize dikkatli hitap edin. Lütfen.

Warofpoet önceki sayfalarda zaten asıl sorunun bu olduğunu söyledim. Biz inşaattan anlamayız dedim, ama bizim dinleyeceğimiz oncumuz başkan tarih verdikçe insanlar stat o tarihte açılmadığı her vakit yavaş diyecektir dedim. E yavaş mı demeçlere göre? Yavaş.  Kim ne bilsin lokasyonmuş zartmış zurtmuş. Olaya tek perspektiften bakılıyor. Oraya stat yapmak zor. E kolay diyen de yok. Yapandan da Allah razı olsun. Ben bile bile yetişmeyeceğini gorerekk gittim kombinemi de aldım. Ama herkesi sizin kadar stadı takip ediyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Benim yorumlarımı kimse kafasına göre editlemesin.

Mesajda kusur varsa silebilirsiniz sorun yok.
Lütfen. Rica ediyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Warofpoet önceki sayfalarda zaten asıl sorunun bu olduğunu söyledim. Biz inşaattan anlamayız dedim, ama bizim dinleyeceğimiz oncumuz başkan tarih verdikçe insanlar stat o tarihte açılmadığı her vakit yavaş diyecektir dedim. E yavaş mı demeçlere göre? Yavaş.  Kim ne bilsin lokasyonmuş zartmış zurtmuş. Olaya tek perspektiften bakılıyor. Oraya stat yapmak zor. E kolay diyen de yok. Yapandan da Allah razı olsun. Ben bile bile yetişmeyeceğini gorerekk gittim kombinemi de aldım. Ama herkesi sizin kadar stadı takip ediyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Ediyorlar Armağan. Stat bitince bedavacılık bitecek diye hayıflanıyorlar.