Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021764 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Yunus abi lütfen ısrarla şu cümleyi kullanmayın cidden komik kaçıyor: "İşin başında olan kişi ısrarla eylül diyorsa da bir bildiği vardır". İşin başındaki kişi mecburiyetleri ışığında bu cümleyi kuruyor(SPK ya olan yükümlülükler, sponsorlara olan yükümlülükler, Kombine ve Locası olanlara ait yükümlülükler, taraftara olan yükümlülükler). Kendisi de biliyor Eylül'de açılmayacağını. Varsın Ekim Kasım olsun daha düzgün olsun o kadar bekledik 1-2 ay daha bekleriz.
bu calisma temposu 29 ekim sonrasini  isaret ediyor zaten temmuz sonuna kadar catinin kalkama ihitimali yok denecek kadar az hee eleman arttirilir vincler arttirilir o zaman olabilir 3 vincin hic durmadan halat yerlestirmesi lazim ve kelepce takmasi lazim suan tek yapilan kelepce takmak oda takilamadi hayirlisi artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tum sahadaki halatlar acilmis kalas serilimi yapiliyor eski acikta ayrica beyaz kiris iskeleleri sokuluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serdar

Sabah yazmıştım orada milimetrik ayarlar yapılacak. Yerleri işaretli ancak o parçalar ağır. Hayatlar ağır. Zor iş.

Abicim , illaki hassas iştir , zor iştir , uğraştırır itirazım yok. Diyorum ya 3 gündür 10 kişi bir aparatla uğraşıyor.
Yani iş ağır ve hassas ise tüm 42 aparat içinde olacak bunlar. Ben bundan korkuyorum işte , her aparatla bu kadar
uğraşılırsa bırakın çatının temmuzda kalkmasını 3-4 ay bunların montajı sürer. Kaldı ki hadi bu ilkinde acemilik falan
diyelim, işi tam öğrenseler bile günde 2 den fazla takılamayacak gibi duruyor. Buda nerdeyse  1 ay oluyor. Bu kadar
çatıcı bu işle uğraşırken çeki hidrolikleri , halatlarla falan başka işle uğraşmıyor. Doğal olarak her iş öteleniyor, ekip
sayısının acilen artırılması gerekiyor. İlk defa söylüyorum burada ama böyle sürecek ise eylül - ekim değil ocak ancak
görünüyor malesef.

Çevrimdışı Sutlas

Artık boşuna 20 Eylül-29 Ekim tartışmasına gerek yok, malumun ilanı Ocak-Şubat ancak açılır.

Çevrimdışı Alparslan

Bence şu tarihe yetişirmi diye sorgulamaya pek gerek yok. Ne zaman açılırsa demek daha doğru bu saatten sonra. En azından stres yapmayız.  :)

Çevrimdışı Factatum

bu calisma temposu 29 ekim sonrasini  isaret ediyor zaten temmuz sonuna kadar catinin kalkama ihitimali yok denecek kadar az hee eleman arttirilir vincler arttirilir o zaman olabilir 3 vincin hic durmadan halat yerlestirmesi lazim ve kelepce takmasi lazim suan tek yapilan kelepce takmak oda takilamadi hayirlisi artik

Çatı meselesi, hadi plan program çerçevesinde yürüyor diyelim.

İç işçiliğe baktığımızda da Trabzonspor'un yeni stadının çok önümüzde olduğunu görüyoruz.

Bir takım problemlerin olduğu kesin. Belki finansal, belki planlama, belki her ikisi birden.

Ayrıca bizde de pek sabır kalmadı. Kapatsalar şu kamerayı bir aylığına, belki biz de rahatlayacağız.  :D

Çevrimdışı ilhan

Abicim , illaki hassas iştir , zor iştir , uğraştırır itirazım yok. Diyorum ya 3 gündür 10 kişi bir aparatla uğraşıyor.
Yani iş ağır ve hassas ise tüm 42 aparat içinde olacak bunlar. Ben bundan korkuyorum işte , her aparatla bu kadar
uğraşılırsa bırakın çatının temmuzda kalkmasını 3-4 ay bunların montajı sürer. Kaldı ki hadi bu ilkinde acemilik falan
diyelim, işi tam öğrenseler bile günde 2 den fazla takılamayacak gibi duruyor. Buda nerdeyse  1 ay oluyor. Bu kadar
çatıcı bu işle uğraşırken çeki hidrolikleri , halatlarla falan başka işle uğraşmıyor. Doğal olarak her iş öteleniyor, ekip
sayısının acilen artırılması gerekiyor. İlk defa söylüyorum burada ama böyle sürecek ise eylül - ekim değil ocak ancak
görünüyor malesef.
Arkadaşlar, tamam zaman daraldıkça sabırsızlanıyoruz ama ilk kelepçe olduğu için daha bi özenli çalışıyor olması diğer 41 parça içinde olacağı anlamına gelmez, beklemekte fayda var.

CatıKirisi

• Ziyaretçi

Yeni açığa zoom yapsa kamera anlasak neler olduğunu... Rubi tobin miydi kamera ile ilgilenen...

Çevrimdışı ZEKI

Yeni açığa zoom yapsa kamera anlasak neler olduğunu... Rubi tobin miydi kamera ile ilgilenen...
@rubi_tobin dostumuz forumu takip ediyorsa birazdan zoomlama yapacaktir.

Çevrimdışı ErsinA.

@rubi_tobin abi sırf senden zoom istemek için üye olan arkadaşlar var bak  :D

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ebabil

bugün hiç kelepçe takılmadı sanırım  :bawling:

Çevrimdışı Deniz

Ba nin transfer gelirinin bir kismi stada harcanabilir.ince iscilikte daha yapilacak cok is var bunlar hizlandirilabilir.

kelepceler vaktinde yerlestirilir diye dusunuyorum.takmaya basladikca daha da hızlanacaktir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BRK

halat takmak icin ne bekliyorlar? Halatlarin geldigi gun kac gun onceydi? Niye bukadar yavas halatlarin serilmesi?
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2015, 17:28:54 BRK ]

Çevrimdışı mert_

en iyisi ocakta açılacak gibi düşünmek sanırım :) ona göre kendimizi hazırlayalım daha erken açılırsa sevinçten yıkarız buraları :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abu Ali Imran

artık çatıyı havada istiyoruz ,hiç bakasım gelmiyor kameraya.

zaten yazanda yok artik.. herkes umudu kesmis gibi :bawling:

Çevrimdışı mert_

zaten yazanda yok artik.. herkes umudu kesmis gibi :bawling:
transfer başlığına taşındı herkes :)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

transfer başlığına taşındı herkes :)

zaten ben bu basliktan bahsetmistim  :D

Çevrimdışı mert_

zaten ben bu basliktan bahsetmistim  :D
biliyorum, tvyi pardon forumu yeni açan sayın seyircilerimiz için yazmıştım ben de :) bu insanlar nerede demesinler  :D

Çevrimdışı Esref

en iyisi ocakta açılacak gibi düşünmek sanırım :) ona göre kendimizi hazırlayalım daha erken açılırsa sevinçten yıkarız buraları :)
Valla aynen öyle aslında. Ben kendimi hep ocak diye alıştırıyorum, öncesi olursa daha çok sevinirim en azından. :eyes
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı kralkartal

Ya buraya 50 kere yazdim sezonun son maci bu stadta oynanacak diye daha hala tarih veriosunuz eylul ekim ocak subat diye

Çevrimdışı denilanz

Ya buraya 50 kere yazdim sezonun son maci bu stadta oynanacak diye daha hala tarih veriosunuz eylul ekim ocak subat diye
İyi de stat ekimde de açılsa ocakta da açılsa Beşiktaş sezonun son maçını bu statta oynayacak. Nedir yani?

Çevrimdışı mert_

görmemişizdir kusura bakma @kralkartal  :)