Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022385 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

bu sekilde calisma olursa bulur 1 paletliyle bu is olmaz 1 tane daha gelemeli
Kesinlikle 1 paletli daha şart yoksa bir kelepçeye bu kadar uğraşılırsa işimiz var valla
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı keremfrat1

bu sekilde calisma olursa bulur 1 paletliyle bu is olmaz 1 tane daha gelemeli
yeni bi bilgi aldim ama bilemiyorum eleman sayisi articak galiba emin degilim isler hizlanmasi için tam teyit edincede onayllarim

Çevrimdışı ErsinA.

Bodrumda turistlere ruslara stadı taniticam gelip gezsinler acildiginda kombine alsinlar :iblush:

Çalışmaların çok hızlı sonuç vermiş  :D  ilk kafile geldi bile

Çevrimdışı Burak Akay

yeni bi bilgi aldim ama bilemiyorum eleman sayisi articak galiba emin degilim isler hizlanmasi için tam teyit edincede onayllarim
Valla çok güzel bir bilgi inşallah olurda bi an önce çatıyı kaldırırız.İyi tatiller bu arada :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Fatih

Bodrumda turistlere ruslara stadı taniticam gelip gezsinler acildiginda kombine alsinlar :iblush:
Kanka Bodrum'da rusu zor bulursun... Bagcilar ve Esenler tayfasinin ugrak mekani Bodrum olmus... Kac kurtar kendini oralardan... :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

:) zaten hep kaciriyorum stada gitmedigim zaman hep biri geliyor ziyarete :) daha tanitmadan boyleyse tanitinca dusenemiyorum :)

Çevrimdışı keremfrat1

:) zaten hep kaciriyorum stada gitmedigim zaman hep biri geliyor ziyarete :) daha tanitmadan boyleyse tanitinca dusenemiyorum :)
Valla çok güzel bir bilgi inşallah olurda bi an önce çatıyı kaldırırız.İyi tatiller bu arada :)
tatile daha gitmedim tatil 10 temmuzda basliyor :)

Çevrimdışı keremfrat1

Kanka Bodrum'da rusu zor bulursun... Bagcilar ve Esenler tayfasinin ugrak mekani Bodrum olmus... Kac kurtar kendini oralardan... :bandit:
10 temmuzda girucez bakalim :) :)

Çevrimdışı serdart

kelepçe takılacak birazdan. yalnız kelepçe o kadar ağır bir şey değil en azından sarı vinç de kaldırabilir. ama onu takacak kabiliyette personel bulunuyor mu onu bilmiyorum. muhtemelen mühendis gözetiminde tek tek takacaklar. bir de kaç tane v halat takıldı bilen var mı? o konuda da bi ilerleme yok gibi görünüyor. eski açıkta tahtalar koyulmuş

Çevrimdışı tedd

İşler yavaş gidiyor diye eleştirdiğimiz konu bu işte arkadaşlar.
Tamam gece gündüz de çalışılmasın hadi ona da razıyız.
Ama 10 kişi de bir kelepçenin başında çalışmasın.
Bir başka ekip de başka bir vinçle ayrı bir lokasyonda çalışamıyor mu?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı Erdem Çözer

aslında çalışabiliyor da sırf kıllık olsun diye hepsi orada şu an  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı panda

Muhalet olmak için yazmıyorum sadece bilmediğimden.
Yarısı çalışıyor yarısı izliyor neden ki. İşi falan mı öğretiyorlar.

Çevrimdışı tedd

Kıl çıkmış mı bari?

ysariusta

• Ziyaretçi

Yahu kardeşim sen hayqtında kaç tane germe çatı izledin de yavaş diyorsun. Belki orada ilk takılana bakacaklar orada belkide bir kaç ekip var. Yahu orada işin başında mühendisler var. Bu iş için dirsek  çürütmüş insanlar. Hiç kimsenin aklına gelmiyor siz biliyorsunuz. İşin bir planı var. Sonunda bakacağız sarkma var mıdır  yok mudur? Kimse geç bitirmek istemez.

Çevrimdışı tedd

Yahu kardeşim sen hayqtında kaç tane germe çatı izledin de yavaş diyorsun. Belki orada ilk takılana bakacaklar orada belkide bir kaç ekip var. Yahu orada işin başında mühendisler var. Bu iş için dirsek  çürütmüş insanlar. Hiç kimsenin aklına gelmiyor siz biliyorsunuz. İşin bir planı var. Sonunda bakacağız sarkma var mıdır  yok mudur? Kimse geç bitirmek istemez.
Yahu kardeşim yavaş olduğuna kanaat getirmek için daha önceden germe çatı görmeye ne hacet?
Şuanki çalışma temposuyla başkanın vermiş olduğu terminin tutması imkansız.
Daha bu adam geçen hafta Temmuzun ilk haftası çatı kalkmış olur dedi mi demedi mi?
Çatı kalktıktan sonra 75 gün çim süresi var dedi.
Çim için de ancak çatı kalktıktan sonra çalışabiliriz dedi.
Bence çatının kalkması yetmez daha üzerindekilerin serimi için saha içerisinde vinçlerin dolanması lazım.
O iş bitmeden çime başlanmaz.
Dolayısıyla 20 Eylül tarihi yine trişka... Anlatmaya çalıştığım şey bu...

Çevrimdışı MarkusMünch

Arkadaşlar merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. :) Umarım stadımıza en kısa sürede kavuşuruz. Uzun süredir okuyorum ama sürekli geçen bir sözden dolayı dayanamayıp yazmaya karar verdim. Arkadaşlar bu kadar büyük bir projede öğreniyorlar diye bir söz olamaz. Yenilerden işi öğrenmesi gereken, öğrenecek olan bir kaç kişi izler öğrenir. Ama herkes ilk defa yapıyor burada anlaşılan. Böyle büyük bir projede hepsinin yapa yapa öğrenmesi diye bir şeyi kabullenemiyorum. Deneme tahtası değil ki o stad, koskoca Beşiktaş Kulübüne ait, koskoca Vodafone'un sponsor olduğu ve İstanbul'un en güzel yerine inşa edilen stad. Yani bu işi yapacak olan insanların orada öğrenmemesi gerekir. Orada öğrenirlerse de malesef bu şekilde sürekli sorun yaşanır.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Arkadaşlar merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. :) Umarım stadımıza en kısa sürede kavuşuruz. Uzun süredir okuyorum ama sürekli geçen bir sözden dolayı dayanamayıp yazmaya karar verdim. Arkadaşlar bu kadar büyük bir projede öğreniyorlar diye bir söz olamaz. Yenilerden işi öğrenmesi gereken, öğrenecek olan bir kaç kişi izler öğrenir. Ama herkes ilk defa yapıyor burada anlaşılan. Böyle büyük bir projede hepsinin yapa yapa öğrenmesi diye bir şeyi kabullenemiyorum. Deneme tahtası değil ki o stad, koskoca Beşiktaş Kulübüne ait, koskoca Vodafone'un sponsor olduğu ve İstanbul'un en güzel yerine inşa edilen stad. Yani bu işi yapacak olan insanların orada öğrenmemesi gerekir. Orada öğrenirlerse de malesef bu şekilde sürekli sorun yaşanır.

:hosgeldin

ysariusta

• Ziyaretçi

Yahu kardeşim yavaş olduğuna kanaat getirmek için daha önceden germe çatı görmeye ne hacet?
Şuanki çalışma temposuyla başkanın vermiş olduğu terminin tutması imkansız.
Daha bu adam geçen hafta Temmuzun ilk haftası çatı kalkmış olur dedi mi demedi mi?
Çatı kalktıktan sonra 75 gün çim süresi var dedi.
Çim için de ancak çatı kalktıktan sonra çalışabiliriz dedi.
Bence çatının kalkması yetmez daha üzerindekilerin serimi için saha içerisinde vinçlerin dolanması lazım.
O iş bitmeden çime başlanmaz.
Dolayısıyla 20 Eylül tarihi yine trişka... Anlatmaya çalıştığım şey bu...
Tedd yavaş demek başka bir durum. 20 eylüle yetişip yetişmemesi başka bir durum. Fikir yürütmek için bilgi laxım. Belki onun için izlenmeye gerek olabilir. Yoksa bilgisiz fikir sadece kendini tatmin eder. Başka kimsenin işine yaramaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaşlar merhaba,
:hosgeldin

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erdinç

Arkadaslar canli yayın kamerası sizde aciliyormu. ?
Bende açılmıyor da.

Çevrimdışı tedd

Tedd yavaş demek başka bir durum. 20 eylüle yetişip yetişmemesi başka bir durum. Fikir yürütmek için bilgi laxım. Belki onun için izlenmeye gerek olabilir. Yoksa bilgisiz fikir sadece kendini tatmin eder. Başka kimsenin işine yaramaz
Yavaş olduğu için 20 Eylül'e yetişmiyor işte abi. Bunun başka izahatı yok!

Çevrimdışı Burak Akay

Arkadaslar canli yayın kamerası sizde aciliyormu. ?
Bende açılmıyor da.
Açılıyo hocam bir sorun yok gibi şuan
İyi Günde Kötü Günde

ysariusta

• Ziyaretçi

Yavaş olduğu için 20 Eylül'e yetişmiyor işte abi. Bunun başka izahatı yok!
İzahı şu. Tüm işlerin belli bir yapım süresi var. Her işçinin bir mesaisi var. Bakarsın işin tamamlanma süresine. Bugüne kadar en geç biten iş kaba. Sonrası ona göre sarktı. Kaldı ki belki başka alanlarda zaman kazanabiliriz. Ekim ortası bana kalırsa en yakın olası tarih. Ancak işin başında olan kişi ısrarla eylül diyorsa da bir bildiği vardır. Beklemek lazım. Geçen ağustos başka bir durum bu eylül başka bir durum. Her ikisinin şartları farklı. Ancak benim kafamızdaki tarih başka diye burada kimseyi eleştirmem. Kendi fikrinize göre ithamlarda bulunuyorsunuz.