Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023899 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Çatıda şeffaf halka olmama ihtimali var mı @bjk_mabet , @serti67 valmeiranın şeffaf ürünü yok atex mesh den başka ama o da suya geçirgen bildiğim kadarıyla.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

ben kendim ısım cıktı gıdemedım yoksa o parçalarla selfı bıle cekerdım dua etsınler ben sızamadım 😀😀
sende @keremfrat1 gibi cati parcalari ile .......... yok yok dusuncesi bile kotu :biggrinking:

Çevrimdışı serti67

Dolaylı yoldan ogrendıgım yardırarak çalıştıkları yetıstırmek ıcın malzememın geçgelmesınden dolayı gecıktıklerı sanrım maddı konular ertelemıs ama suan fulll çalıştıkları oo ılk partının gelecegını bılıyodum ama yazmadın gün gecıkır burda hacamat edılırım dıee😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Çatıda şeffaf halka olmama ihtimali var mı @bjk_mabet , @serti67 valmeiranın şeffaf ürünü yok atex mesh den başka ama o da suya geçirgen bildiğim kadarıyla.
seffaf halka olucak dendı 10metre tam hatırlamadım sımdı arkadasa telde anlatırdım çünkı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

sende @keremfrat1 gibi cati parcalari ile .......... yok yok dusuncesi bile kotu :biggrinking:
abı etme Kerem genç gönlü kaymıştır bızde ole sey olmaz unu eledıkk bız 😀😀😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı megiddo

projede şeffaf dediğimiz halkanın bile üzerine membran geliyor sanki, halatlardan içe doğru bi uzantı var ama bu şeffaf halka mı olacak yoksa membran mı uzanacak oraya kadar merak ettim bende.

Çevrimdışı ahmetx

projede şeffaf dediğimiz halkanın bile üzerine membran geliyor sanki, halatlardan içe doğru bi uzantı var ama bu şeffaf halka mı olacak yoksa membran mı uzanacak oraya kadar merak ettim bende.
ya şeffaf membran kullanılacak yada beyaz membran oraya kadar uzayacak . Konya stadında şeffaf membran kullanıldı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KaanD

Cati komple seffaf olmayacakmiydi ? Yanlis mi hatrliyorum  resmi internet sitesindede seffaf ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gücüne güç katmaya geldik !!!

Çevrimdışı baro19

Necmi Abi, Güneş Panelleri olacak mı? Olacaksa hangi kısımda olacak?

Çevrimdışı ALBATROS

ya şeffaf membran kullanılacak yada beyaz membran oraya kadar uzayacak . Konya stadında şeffaf membran kullanıldı.

krasnodar gibi olmayacakmıydı  :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

konyanın kaç metre abi @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

krasnodar gibi olmayacakmıydı  :s20:
belli değil ,ama benim son kararım şeffaf halka olmayacak.

Çevrimdışı ahmetx

bizim 8-10 metre civarı olacak bence gayet iyi şeffaf halka
kırmızı ile işaretlediğim yerde kaç yazıyor?

Çevrimdışı yigitcan1903

Orayı netleştirmek için uğraşıyorum yarım saattir :D
6 ya da 8 sanki ilk rakam

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı ahmetx

Orayı netleştirmek için uğraşıyorum yarım saattir :D
6 ya da 8 sanki ilk rakam
son rakam 8 ise 6 olması lazım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ErsinA.

8458 okudum ben. 

soldan sağa sırasıyla da  12726 + 9080  + 9130 + 9080 + 8458 
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 16:14:27 Birisi ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl