Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020919 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı adil arif

bende temel atıldıktan sonra 10 ayda stadı bitireceğiz diyen başkan arıyorum. 29 ekim 2014 tarihinde stadı bitireceğiz dersen verdiğin tarihten 1 yıl sonra bile stadın biteceği şüpheliyse insanlar ister istemez bu stat yavaş der.
Stadyum loca ve kombine paralarıyla inşaa ediliyor. Onları satmak için yalan söylediğini herkes biliyor. 2 yıl deseydi 146 değil 14 loca bile satamazdı. Dolayısıyla 2 yıl sonra stadyum bitemezdi. Kendi çıkarının peşinde olan adam, kendi inanılırlığını tehlikeye atmak pahasına stadyum için para toplar mıydı. Biraz insaf.

Çevrimdışı Anıl

Herşeye ve herkese rağmen stadyum şuan da bitmiş olmalıydı. Hala başta yapılan planlama hatalarının sıkıntısını çekiyoruz. O kadar düşmana, parasızlığa rağmen tam 2 senede hem yıkıp, hem kazıp hem de yapabilirdik stadı. Başta yapılan hatalardan dolayı 4 ay falan gecikecek stad. Olsun bu kadar beklendi Ekim sonuna kadar da bekleriz sıkıntı değil. Ayrıca alınan ruhsata göre de stadın en geç Mart 2016 sonunda bitmesi gerekiyor. Ruhsatta inşaatın süresi 1000 gündü. Ama 33 değil de 28 ayda bu iş bitecek.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Stadyum loca ve kombine paralarıyla inşaa ediliyor. Onları satmak için yalan söylediğini herkes biliyor. 2 yıl deseydi 146 değil 14 loca bile satamazdı. Dolayısıyla 2 yıl sonra stadyum bitemezdi. Kendi çıkarının peşinde olan adam, kendi inanılırlığını tehlikeye atmak pahasına stadyum için para toplar mıydı. Biraz insaf.
@adil arif abi sen inanıyormusun o locaları alanların stadın söylediği tarihte açılacağına inanıp loca aldıklarına ?

Çevrimdışı mehmetthedum

Kalite'nin kendine has bir hızı vardır. Sahip olmak isteyenin hırsı ve acelesi ne kadar hararetli olursa olsun, kendine has evrensel kaliteye sahip objelerin oluşum süreçleri kendi hızının üstüne çıkamaz.

Gecekondu yapmıyoruz. Orada her yönden kalite timsali bir sembol stad inşa ediliyor.  Lütfen konya stadıyla kıyaslamayalım..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

42 binlik konya stadı temel atma tarihinden itibaren 1 yıl 11 ayda bitmiş. ama tabi adil bir karşılaştırma olmaz. oranın inşaat sürecindeki mali ve idari imkanları bizde olsa çoktan bitirmiştik.
Kimse yer altını kazmadı fore kazık çakmadı harfiyatı 40 km dışarıya atmadı...!
Kimse Bu ülkede 2. vatandaş muamelesi bizim gibi görmedi...!
İnatla İTİNAYLA AKılsızlara Rağmen Dönüşümüz Muhteşem Olacak...!

Çevrimdışı Anıl

4 ay sonra 1:48-2:37 arasını Vodafone Arena'da göreceğiz :icool:

Çevrimdışı murat_

bu yeni acik numarali koselerinin orda ne kadar karga var arkadas her aksam trubünleri dolduruyolar orda stad acildiktan sonrada insallah kacak giris yapmazlar  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

bende ariyorumda daha bulamadim. Ama milleti memnun edemezsin
ben sen o biz memnunuz abi olmayanlarda olmasinlar bittiginde gelip mac seyredecek onlarda simdi soylenenleri kimse hatirlamayacak bile :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu yeni acik numarali koselerinin orda ne kadar karga var arkadas her aksam trubünleri dolduruyolar orda stad acildiktan sonrada insallah kacak giris yapmazlar  :lol: :lol:
adamlarin mekani mekan kavgasi cikacak taraftarla kargalar arasinda kargalar basin gidin diyecek bize :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MHakan

:claps: :claps: :claps: :claps:
Bunlar niye görülmüyor onu merak ediyorum. 40 cm olayından bile ne kadar zaman kaybettik. Para sıkıntılarını söylemiyorum bile.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 20:35:24 MHakan ]

Çevrimdışı Anıl

:super: :super:

Çevrimdışı okansosa

42 binlik konya stadı temel atma tarihinden itibaren 1 yıl 11 ayda bitmiş. ama tabi adil bir karşılaştırma olmaz. oranın inşaat sürecindeki mali ve idari imkanları bizde olsa çoktan bitirmiştik.
ama biz yıkıp yaptık çok harfiyat oldu onlar direk inşaata başladı biz de direk başlasaydık çoktan bitirmiştik
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Strand Jack

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena 
Vodafone Arena'da bugün!

Çevrimdışı murat_

adamlarin mekani mekan kavgasi cikacak taraftarla kargalar arasinda kargalar basin gidin diyecek bize :evillol:
kargalarda 2 yildir oralari mekan etti onlar icinde zor tabi ama orasi en atesli kartallarin olacak insallah oley oleyy  :halay: :halay:

Çevrimdışı Mustij1903

Bizim Taraftara bak hele :-) Stad bitmemiş.  Yavaş mış.  Ilahi.... Hiç işiniz yok değil mi.  Kulübe beş kuruş fayda olmaz. Stada gidende küfür şampiyonu olur.  Verdiginden fazlasını odetir kulübe.  Sonta gelip burada 20 Eylül e takar.  Sen şuna, Ben şartsız koşulsuz Fikret Orman ı sevmiyorum desene.  Dolanmadan yazmak daha mertce.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ers_an

Yetmedi mi bu döneme kadar basının da yardımıyla kaosu pompalasın. Bizim kendini "daha" doğrucu taraftar takımı atar tutar. Siyasi zihniyetini zerre sevmem açık ve net ama adamın yaptıkları ortada. Bunu görmezden gelmek nankörlük kesinlikle. Burada yaygara takımının da buna sanki (Hakaret Yasak)₂ yaptığı verdiği boş vaadleri özlediği bir gerçek. Keşke beyaz ya da pembe o yalanları direk söyleseydi daha bir doğrucu olurdu kesinlikle. Hep derim "deveyi diken, insanı s.ken" diye. Bu zihniyete ancak bu Atasözü gider. Naçizane

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Burada söz bana düşmez belki ama forum yönetimine hak vermiyor değilim mesaj silme konusunda, şu başlık altında en az son 10 sayfada mabedimizden ziyade başka konularda tartışmalar dönmüş, benim gibi sınırlı zamanında kendinden çalıp ayırıp göz nurunda mabedinde nasıl gelişmeler olduğunu takip etmeye çalışan insanlar engelleniyor ne yazık ki, bu arada biliyorum benim şu an yazdıklarımda konu dışı oluyor ancak bu yazıyı yazma sorumluluğunda hissettim kendimi ve söz veriyorum bir daha böyle bir sorumluluk hissetmedikçe konu dışı yapmıycam, sorun şu ki burada hepimiz Beşiktaş'ımızın faydasına olan işler görmek istiyoruz, yok Fikret Orman şöyle yaptı böyle yaptı diye tartışmaya gerek yok bence başkanımızında bir BEŞİKTAŞ taraftarı olduğunu ve bizler ile aynı hisleri paylaştığını hatırlatmak istiyorum hepinize...

Saygılarımla.
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı kyiv

Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazacağız ama tekrar ve tekrar söyleyelim.

Çok değil bundan 1 sene sonra stadın kaç gün geç yapıldığının önemi olmayacak. Hatta Fikret Orman'ın itiraf ettiği beyaz yalanlarda akıllarda kalmayacak. Orada babalar gibi yükselecek Beşiktaş'ın kendi kaynaklarıyla yaptığı Vodafone Arena dan başka realite olmayacak. Ve isteyen kabul eder isteyen etmez ama bu stadın mimarı FİKRET ORMAN dır.

Hatırlatalım...

Çevrimdışı Mustij1903

Inşallah yeni stadyum da boğazını patlatma rekoru kıran. Üst üste şampiyonluk yaşayan maçları görmek dileğiyle.  Çatı için artık heyecan vaktidir.  Bakalım daha stadın içini tam manasıyla göremedik.  Süsleme bitsin zuper olacak inşallah.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Deniz

Başkanın sıkıntısı yanlışta çok fazla diretmesi.

20 eylül diyip duruyor.Şu adama tarih vermemeyi öğretemedik.

2 yıldır verdiği hiçbir tarih tutmuyor ama inatla tarih veriyor.

Stad mükemmel diye tabir edilebilecek hızda ilerliyor,ama verilen saçma sapan tarihlerden dolayı millete yavaşmış gibi geliyor.

45000 kişilik stad yapıyoruz,bu stadı istanbulun en zorlu lokasyonuna yapıyoruz,birçok engellemelerle karşılaştık,maddi sıkıntılar zaten sürekli var.

Bu kadar olumsuzluğa rağmen şu stad 1 gün bile durmadı.

Başkan kendi başarısını yine kendi konuşmasıyla gölgeleyip kendi ayağına sıkıyor.

Verme tarih,bitirebileceğimiz en kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz de milleti niye boş yere beklentiye sokuyorsun ki 1 değil 2 değil 10 kez tarih verdin 10 u da tutmadı.

Vazgeçsin artık şu tarih işinden,stad güzel gidiyor gerek yok böyle gereksiz şeylere..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca hibrit çim şart oğlu şart..

İlk 3 iç saha maçımızı deplasmanda oynayacaz.Bu da 2. yarıda ilk 6 maçımızı kendi evimizde oynayacaz demektir.

Eğer stadı 2. devre açarsak çimin üst üste 6 maçı kaldırabilecek durumda olması gerekiyor.

Bu da hibrit çim ile mümkün..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Ayrıca hibrit çim şart oğlu şart..

İlk 3 iç saha maçımızı deplasmanda oynayacaz.Bu da 2. yarıda ilk 6 maçımızı kendi evimizde oynayacaz demektir.

Eğer stadı 2. devre açarsak çimin üst üste 6 maçı kaldırabilecek durumda olması gerekiyor.

Bu da hibrit çim ile mümkün..
orada sanırım bir tanede avrupa maçı iki tane de kupa oynanır. yani her 3 günde bir maç oynanır. Her türlü hybrit.

Çevrimdışı ddc1979

Su an rahmı koç muzesınde  Koç'un iftar davetınde görevliyim . Fıkret Başkanı'mızda burada. 15-20 dakıka telefonda baya hararetlı konuştu. 14 milyon eurodan bahsediyordu..,
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Deniz

orada sanırım bir tanede avrupa maçı iki tane de kupa oynanır. yani her 3 günde bir maç oynanır. Her türlü hybrit.
Aynen abi bu kadar maçı yıllarca oturmuş zeminler bile zor kaldırıyor.

Tek yol hibrit  :icool:

Çevrimdışı Renton

Su an rahmı koç muzesınde  Koç'un iftar davetınde görevliyim . Fıkret Başkanı'mızda burada. 15-20 dakıka telefonda baya hararetlı konuştu. 14 milyon eurodan bahsediyordu..,
Haydaaaa satılsın da artık ba paranoyak olduk hepimiz
See you in another life,brother.