Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017927 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ALI RIZA

her önüne gelen mikrofonu uzatıp; stat nezaman bitecek diye soruyor ,nedesin başkan .. s........tirmeyin statdınızı yapıyoz işte ne zaman biter ozaman açılır zırt-pırt niyemi soruyosunuz diyecekti :evillol: :evillol:
walla billa tilla @Oktay abi aynen illa s........tirmeyin statdınızı yapıyoz işte demesini bekliyorlar  :eyes :eyes

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Kartallar
Freyşaş nedir  :alala: Hasan şaş gibi ismi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Alparslan

Günaydın herkese. Çatıcılar kalabalıklar. Çok hızlı çalışacaklar gibi bugün. Eski açık üstte 2 sırada tahta gibi birşeyler var . Kalasları serecekler sanki oraya koymuşlar.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı rubi_tobin

o beyaz olan tum celik malzeme cati halatlari gerdirilirkende takilabilir orasi hala nasil bilmiyoruz celik malzeme cati havaya kalkmadan takilacak mi yoksa takilmayacak mi bence takilmayacak seteettigim diger catilara gore diyorum tabi bunu yoksa bisey bildigimden degil  :)
Önce halatlı olan kısım havaya kalkacak sonra çelik montajı olacak demiş ilk gelen mühendis.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ErsinA.

http://www.rafaeldelahoz.com/project-plus-leisure-02.html

Real Madrid'in yeni stad projesi.

Biz de yeni, modern, son teknolojiyle donatılmış stadımız oluyor diye seviniyoruz. Şunu kabul etmek lazım belki ülkedeki en modern stad bizimki olacak fakat dünya nereye gidiyor?

Madrid büyükşehir belediyesinden gerekli tüm izinleri almışlar mı?  :evillol:

şaka bir yana, bir ara projeyle ilgili bazı problemleri olmuştu diye duymuştum.

Çevrimdışı Sedat C

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam en son baktıktan sonra bu sabah tekrar foruma girdiğimde 5-6 sayfa yazıyı görünce önemli bir gelişme var sanarak heyecanla açayım dedim. Ama gördüğüm tek şey hayal kırıklığı oldu. Tamam bende onaylamıyorum yalan söylenmesini, ancak belirli bir takvime bağlı giden işlerde "beyaz yalan" olabiliyor. Gerek taraftarın umutlarını sürdürmek, gerek kombine satmak, gerekse işlerin planlanan tarihinde ve hatta daha öncesinde bitmesi için firmalar üzerinde baskı oluşturmak için söylenir bu tip yalanlar. Biz senelerce her mayıs kazma vurulacak yalanını dinlemedik mi? En sonunda da hiç izin talebinde bulunulmadığı ortaya çıktı.

Benim gibi İstanbul dışında yaşayan bir sürü insan var ve statla ilgili işlerin ne durumda olduğunu merak ediyor. Günün sonunda sayfalarca yazının arasından statla ilgili bir cümle bir fotoğraf arıyor. O yüzden bu tip muhabbetleri başka başlık altında yaparsanız insanların vaktini de boşa harcamamış olursunuz.

Saygı ve sevgilerimle..

Çevrimdışı iyimserure

inşaat süresince maçlarını oynayabilmek için Osmanlı stadına başvuruda bulunmuşlar

Çevrimdışı Serdkar

Günaydın arkadaşlar,

Dün akşam en son baktıktan sonra bu sabah tekrar foruma girdiğimde 5-6 sayfa yazıyı görünce önemli bir gelişme var sanarak heyecanla açayım dedim. Ama gördüğüm tek şey hayal kırıklığı oldu. Tamam bende onaylamıyorum yalan söylenmesini, ancak belirli bir takvime bağlı giden işlerde "beyaz yalan" olabiliyor. Gerek taraftarın umutlarını sürdürmek, gerek kombine satmak, gerekse işlerin planlanan tarihinde ve hatta daha öncesinde bitmesi için firmalar üzerinde baskı oluşturmak için söylenir bu tip yalanlar. Biz senelerce her mayıs kazma vurulacak yalanını dinlemedik mi? En sonunda da hiç izin talebinde bulunulmadığı ortaya çıktı.

Benim gibi İstanbul dışında yaşayan bir sürü insan var ve statla ilgili işlerin ne durumda olduğunu merak ediyor. Günün sonunda sayfalarca yazının arasından statla ilgili bir cümle bir fotoğraf arıyor. O yüzden bu tip muhabbetleri başka başlık altında yaparsanız insanların vaktini de boşa harcamamış olursunuz.

Saygı ve sevgilerimle..

:claps: :claps:

Günaydin

Çevrimdışı Strand Jack

İspanya anıtlar kurulu yükseklik sınırı koymuş  :yerlerde:

Çevrimdışı Ayberk

Stad, sadece inşaat olarak yoluna devam etmiyor, hepimizce malum olan standart dışı uygulamalara da maruz kalıyor. yani inşaat dışında bir çok engel mahiyetinde prosedür de aşılmak zorunda. bunlar yokmuş ya da olmamış gibi forumun dışında tutmak, ister istemez mümkün değil bana göre. bu anlamda düşünürsek, yapım işlerine ve zorluklara diğer tartışmaların da dahil olması doğal. hem birbirimimizi, hem de ne olup bittiğini anlamamız açısından, üstadların yazdıklarını okumanın faydalı olduğunu düşünüyorum ve yararlı buluyorum.
Herkese kolaylıklar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Önce halatlı olan kısım havaya kalkacak sonra çelik montajı olacak demiş ilk gelen mühendis.
Çok iyi haber @rubi_tobin abi :ishock: :ishock: :ishock:
Ozaman Çatının 15 Temmuz'da hatta dahada ERKEN havada olması çok güçlü ihtimal :halay: :halay: :halay:
Tekrar teşekkürler bilgi için.....
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 10:49:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burda mal alımından bahsedilmiyor bir işin tahmini bitiş süresinden bahsediliyor bu nedenle borsa bizi kayırıyorsa emin ol tahtasını kapatmayacağı şirket kalmaz haklısın başka konularda dediğin gibidir ama iş süresi borsayı manipüle değildir. Her firma işinde gecikme yaşar Borsanın böyle bir şeye müdahalesi bir kere art niyettir. bir üretimi engelleyen öngörülemeyen binlerce neden çıkar marmaray projesi kaç yıllık gecikme yaşıyor. Firmalar bütün işlerini verdikleri süredemi yapıyor. Sen alınan çividen bahsediyorsun evet bir harcama söz konusuysa belki bildiriliyordur ama senin dediğin gibide olmadığını düşünüyorum çünkü aldıkları her çiviyi bildirmek zorundalar ama baktığımızda öyle bildirimler görmüyoruz düşün bir otomobil firması tek bir araç üretmek için kaç bin parça alım yapıyor şimdi bunların hepsini bildiriyormu Borsacı olman bir şirket muhasebesini bileceğin anlamı taşımaz Beşiktaş kulübü gibi bir işletmenin borcunun artıp artmadığını bütün hesaplarını kontrol etmeden bilemezsin borsacı olmanda sana o yetkiyi vermez burda bir çok insanın lokalde ulaşabileceği bilgiler vardır sende ancak ulaşabileceğine ulaşırsın SPK suç işliyor firma kayırıyor iki kelimeyle SPK yı sahtekar ve güvenilmez yaptın aslında bu bence suç duyurusudur. burda bir itham var. Bu ithamda sokaktaki biri tarafından değil direk bir borsacı tarafından yapılıyor. Sonuçlarıda basit değil milyar dolarlık bir değerde olan şirketler gurubunun kayrıldığını ve hissedarlarının direk SPK tarafından zarara uğratıldığını söylüyorsun yanlışmı anladım bunu
@Necmi abi sen Almanya'da filan  yaşıyorsun da bizim haberimiz mi yok?  :evillol: Türkiye'de yaşıyoruz abi bu ülkede herşey herkes kayırılabilir olumlu veya olumsuz anlamda. Keşke Almanya'da yaşasak ve bu dediklerin gerçekleşse(herkese adaletli davranılsa) ama burası Türkiye, her zaman her şartta bazıları korunur kollanır veya tam tersi çelme takılır. Ayrıca Beşiktaş Halka açık bir kulüp sitesine girdiğinde tüm finansal datalarına ulaşabiliyorsun kalem bazında azıcık finans okumuş birisi bu tablolaları çok kolay yorumlayabilir öyle incik cincik etmene gerek yok.
Kafandaki dünya güzel ve ideal bir dünya ama burası Türkiye ve burası Beşiktaş o yüzden öyle bir dünya yok. Bu ülkede alenen televizyonlardan suç duyurusu yapılmasına rağmen elini kolunu kaldırmayan savcılar mevcut.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 10:55:12 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Herkese gunaydin

uzun halatlarin serilmesi bitti bitecek.. ondan sonra sermeye baslarlar heralde   :money:

Çevrimdışı baro19

Günaydın, Necmi Abi Başkanımızın dediği gibi 2 Haftaya çatı havaya kalkar mı?? Senin cevabına göre ümitleneceğim :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın, Necmi Abi Başkanımızın dediği gibi 2 Haftaya çatı havaya kalkar mı?? Senin cevabına göre ümitleneceğim :D
Kusura bakma mesaja atladım :D
Az önce @rubi_tobin abinin verdiği bilgiyi okursan bu sorunun cevabını anlayabilirsin....
Bu bilgiden sonra 2 Haftaya Çatının havada olmaması için hiçbir neden yok :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@Necmi abi sen Almanya'da filan  yaşıyorsun da bizim haberimiz mi yok?  :evillol: Türkiye'de yaşıyoruz abi bu ülkede herşey herkes kayırılabilir olumlu veya olumsuz anlamda. Keşke Almanya'da yaşasak ve bu dediklerin gerçekleşse(herkese adaletli davranılsa) ama burası Türkiye, her zaman her şartta bazıları korunur kollanır veya tam tersi çelme takılır. Ayrıca Beşiktaş Halka açık bir kulüp sitesine girdiğinde tüm finansal datalarına ulaşabiliyorsun kalem bazında azıcık finans okumuş birisi bu tablolaları çok kolay yorumlayabilir öyle incik cincik etmene gerek yok.
Kafandaki dünya güzel ve ideal bir dünya ama burası Türkiye ve burası Beşiktaş o yüzden öyle bir dünya yok. Bu ülkede alenen televizyonlardan suç duyurusu yapılmasına rağmen elini kolunu kaldırmayan savcılar mevcut.

Ya allah askina ne almanyasi ne adaleti ya Avrupada kimse adeletli falan degil o islerine geldiginde oyle gecin bunlari. Bizi (muslumanlari) burda nekadar zorladiklarini bilseniz boyle bol keseden atmazdiniz.. neyse stad konusuna donelim  :ok:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Günaydın arkadaşlar,

Saygı ve sevgilerimle..

Bu konuda gereksiz bir algı var forumda.

Stat konusunda "Başkan yalan konuşuyor" deniyor..

İnsanlar bu konu altında çıkıp başka bir yerde konuşmaya devam edemezsin ki .Konuşma burada devam edecektir. Zaten giriş cümlesinden belli oluyor stat ile alakalı olmayan kısmı ve isterseniz aşağı inebilirsiniz..

Bide

Beşiktaş Başkanı
Vodafone Arena
Borçlar
Sportif Başarı

gibi konular zaten hep iç içe konular. Birisini birisinden ayrı düşünemezin ki.

Vodafone Arena deyip Borçları konuşmamak olur mu ? Sonuçta bu stadın yapılmasının ana nedeni gelirlerin artması. Ve bunun neticesinde Sportif Başarı..

Bu konuda Besiktasarena.com forum konuları insanların yazdığı mesajları "silme" dışında (bunu çok saygısızca buluyorum)  dışardan bir izleyici olarak harika yönetiliyor.

Bunu senin için değil genel olarak yazdım..

Burada yazılanlardan fikir beyan etmem gerekirse Armağan Kardeşimin dediği herşeyin altına imzamı atarım. Az bile söylüyor aslında. Yalanın Beyazı Siyahı olmaz, Yalan Yalandır. Bayan bir arkadaş "futbolla sadece Şampiyonlar Ligindeki Gs maçlarını izleyen birisi olarak" geçen gün Stat önünde geçerken yine "Ne çok yalan konuşuyor sizin Başkan" diyorsa Fikret Orman'ın düşünmesi gerekiyor. Umut çok kötü bişey. Burada her ne kadar stat yetişmez desekte, Armağan , Ben yada Başka herhangi birisi eminim akşam yattığında o statın hayalini kurup bu kez son yalan olsun diye çok dua etmiştir belki de.

Başkan'a stat yapımından dolayı belki de uzun süre herkes dua edecek ama bu durum insanların umutarını bu kadar hayal kırıklığına uğratarak olmamalı diye de sözümü bitireyim..

Umarım 1 Ekimde Stadımız Açılmış olur.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat_

Ya allah askina ne almanyasi ne adaleti ya Avrupada kimse adeletli falan degil o islerine geldiginde oyle gecin bunlari. Bizi (muslumanlari) burda nekadar zorladiklarini bilseniz boyle bol keseden atmazdiniz.. neyse stad konusuna donelim  :ok:
ne tasaduf bende almanyadayim burda olan adaletin 100 de 10 u tr de yok sende baya bol keseden atiyorsun ama  :D

Bilmediginiz konularda lutfen ahkam kesmeyin, isim borsa brokerligi ... Sermaye piyasalari ve menkul kiymetler bolumu mezunuyum ( SPK nin acilimi ) SPK ileri duzey ve turev araclar lisans sahibiyim. isin icindeyim yani burda defalarca bu spk konusunda uyarilarim oldu acip okuyun ilgili bolumum var yaziyordum bir ara.  Bilanco analizi vs de yaptik zamaninda. Ama burada Baskana laf soylersek ortada Besiktas kalmaz gorusunde olan insanlarin agirligi oldugu icin bolum pek ilgi gormedi bende yazmayi biraktim. Besiktasin borclarinin azalmadigini tam tersine arttigini  borc odedik beyaz yalani ortaya atilinca soylemistim o zaman da tepki aldim.

Gelelim asil meseleye halka acik bir sirket olarak aldigin civinin bile hesabini yatirimcina ( yani klubun ortaklarina ) bildirmek zorundasin. Ortaya bir sure koyarak klube ortak aliyorsan ( hissedarlar biten proje ile birlikte kar artisi olacagina inandigi icin hisse aldigini beyan edebilirler ) bu hedefe uymak zorundasin. Ama gel gelelim BIST yonetimi ve SPK futbol kluplerini asiri sekilde kayirdigi ve belkide camia tepkilerinden korktugu icin kluplere bu prosedurleri illegal bir sekilde uygulamiyor. Bu yapida herhangi bir ozel sirket davransa coktan tahtasi kapanirdi nitekim Vanet hisselerini metro turizimin alacagi soylentisi cikti ve Vanet hisseleri o donem asiri artti aninda tahta kapatildi.

Saygilarimla

işiniz borsa borkerlığı ise sadece emir iletip alırsınız aracı kurumlardan, kurumsal finansman bölümüyle fazla ilginiz olmadığı aşikar, hatta bilanço analizi hakkında da fazla bir bilgiye sahip değilsiniz sanırım, borsaya kote olmuş hiç bir şirket yaptığı inşaatta veya ihale de işte çivi aldık, tahta aldık vs vs diye açıklamak zorunda değildir, açıklamaz da. yapılan iş içinde maliyeti inşaata etki edecek düzeyde bir alım gerçekleştiyse onu açıklar sadece.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 11:37:48 heartbroker ]

Çevrimdışı ayayhan

yıllarca mayısta kazmayı vuruyoruz haberlerine gıkını çıkarmayanlar

şimdi stadın açılışının tarihini konuşuyor

nerdeeeeeee nereye

Çevrimdışı Abu Ali Imran

ne tasaduf bende almanyadayim burda olan adaletin 100 de 10 u tr de yok sende baya bol keseden atiyorsun ama  :D

Mesajimi guzel oku kardesim  :) Ben kiyaslama yapmadim.. ama avrupayida okadar buyutmesinler..