Günaydın arkadaşlar,
Dün akşam en son baktıktan sonra bu sabah tekrar foruma girdiğimde 5-6 sayfa yazıyı görünce önemli bir gelişme var sanarak heyecanla açayım dedim. Ama gördüğüm tek şey hayal kırıklığı oldu. Tamam bende onaylamıyorum yalan söylenmesini, ancak belirli bir takvime bağlı giden işlerde "beyaz yalan" olabiliyor. Gerek taraftarın umutlarını sürdürmek, gerek kombine satmak, gerekse işlerin planlanan tarihinde ve hatta daha öncesinde bitmesi için firmalar üzerinde baskı oluşturmak için söylenir bu tip yalanlar. Biz senelerce her mayıs kazma vurulacak yalanını dinlemedik mi? En sonunda da hiç izin talebinde bulunulmadığı ortaya çıktı.
Benim gibi İstanbul dışında yaşayan bir sürü insan var ve statla ilgili işlerin ne durumda olduğunu merak ediyor. Günün sonunda sayfalarca yazının arasından statla ilgili bir cümle bir fotoğraf arıyor. O yüzden bu tip muhabbetleri başka başlık altında yaparsanız insanların vaktini de boşa harcamamış olursunuz.
Saygı ve sevgilerimle..
Bu konuda gereksiz bir algı var forumda.
Stat konusunda "
Başkan yalan konuşuyor" deniyor..
İnsanlar bu konu altında çıkıp başka bir yerde konuşmaya devam edemezsin ki .Konuşma burada devam edecektir. Zaten giriş cümlesinden belli oluyor stat ile alakalı olmayan kısmı ve isterseniz aşağı inebilirsiniz..
Bide
Beşiktaş Başkanı
Vodafone Arena
Borçlar
Sportif Başarıgibi konular zaten hep iç içe konular. Birisini birisinden ayrı düşünemezin ki.
Vodafone Arena deyip Borçları konuşmamak olur mu ? Sonuçta bu stadın yapılmasının ana nedeni gelirlerin artması. Ve bunun neticesinde Sportif Başarı..Bu konuda Besiktasarena.com forum konuları insanların yazdığı mesajları "silme" dışında (bunu çok saygısızca buluyorum) dışardan bir izleyici olarak harika yönetiliyor.
Bunu senin için değil genel olarak yazdım..
Burada yazılanlardan fikir beyan etmem gerekirse Armağan Kardeşimin dediği herşeyin altına imzamı atarım. Az bile söylüyor aslında.
Yalanın Beyazı Siyahı olmaz, Yalan Yalandır. Bayan bir arkadaş "
futbolla sadece Şampiyonlar Ligindeki Gs maçlarını izleyen birisi olarak" geçen gün Stat önünde geçerken yine "
Ne çok yalan konuşuyor sizin Başkan" diyorsa Fikret Orman'ın düşünmesi gerekiyor. Umut çok kötü bişey. Burada her ne kadar stat yetişmez desekte, Armağan , Ben yada Başka herhangi birisi eminim akşam yattığında o statın hayalini kurup bu kez son yalan olsun diye çok dua etmiştir belki de.
Başkan'a stat yapımından dolayı belki de uzun süre herkes dua edecek ama bu durum insanların umutarını bu kadar hayal kırıklığına uğratarak olmamalı diye de sözümü bitireyim..Umarım 1 Ekimde Stadımız Açılmış olur.