Burda ayni noktadayiz seninle necmi abi. Yapilan borclanma gelir uretmeye yonelik borclanma. Uefa tff Stad vs sayma zaten eski yonetimde bunlari aliyordu stad ici reklam isi 11 milyon euroya ihale edildi IMG ye . Seninle ayristigimiz tek nokta ben bunlarin lanse edilis bicimini yanlis buluyorum sen ilimli bakiyorsun. Azaltilan borc yok evet ama olmasinida beklemiyorum zaten bunu yapabilecek tek kalem var suanda sportif basari ve bonservis geliri. Ekonomik kisma gelince gelirler temlik altinda dememin sebebi borclari azaltmaya yonelik politika acisindan oyle yani gider gelir farki dusunce uzunca bir sure kar olan kisim borclara gitmek durumunda ki buda normal. Ama yine olmayacak vaadler ile 2019 senesinde 1 milyar butceden bahsediliyor ben buna kiziyorum. Mevcut borclar uygun faizle uzun vadeye yayilir gelirler borclardan fazla olur ama borclar uzun vadede eritilir. yapilmasi gereken budur. Populist aciklamalarla sanki bitirmis azaltmis gibi davranmakla olmaz sonra divan kurulunda mali kurulda gercek rakamlar aciklaninca yalanci konumuna dusersiniz ve BJK baskanina yakismaz bu. Bu borclarin en fazla 100 milyon TL si stad harici bu yonetime aittir. O da gecmise donuk borclardan kaynaklaniyor. Ama hesap sorma vaadi ile gelip klubun hakkini koruyamayip yetmiyormus gibi ayni sahisa destek cikmak bunlar hos olmayan seyler. Halka acik sirketin baskani cikip ben yalan soyledim diyemez dememeli bu cok tehlikelidir.
evet buna hak veriyorum Başkan yalan söylese bile ben yalan söyledim dememeli bırak halka açık şirketteki hukuksal durumu bu olmasa bile dememeli
bunda hem fikirim Başkan bu konuda hata yaptı.
şu hesap sorma işini ne o zaman ciddiye almıştım nede şimdi ciddiye alıyorum bırakalım seçim vaatlerini bir kenara
o zaman soracaktın bunu seçilmeden önce neyin hesabını soruyorsun her sene kongre tarafından onaylanmış bir yönetime nasıl hesap sorarsın adam temiz raporunu almış yürümüş bu raporu ona kongre vermiş hem mali hem yönetim şimdi kalkıp nasıl hesap soracaksın hesap sorma yeri kongredir sorsalarmış zamanında senin öyle bir hukuksal hakkın yokki Demirören kongreye zaten bunun hesabını vermiş. Bence inanan kedini sorgulasın.
bütcenin 2020 de bir milyar olma mevzuuna gelince bu sene bütce 140 M dan 440 milyona çıktı yani %300 artış gösterdi yani 3 yılda %300 artış peki 5 yılda bir milyara çıkartmak yüzde kaç artış oluyor 440 milyondan bir milyara %125 artışla çıkar sanırım 3 yılda %300 artış yapan yönetimin 5 Yılda %125 artış yapması hayalcilikmi oluyor artmayabilir ama yaklaşır bu hayalci bir düşünme değildir bir hedeftir yapılanlara bakıncada tutturulması mümkün olan bir hedeftir. Tutmayadabilir
ya neden ben hep savunur duruma düşüyorum anlamıyorum arkadaşlar bu hesapları sizde yapabilirsiniz bir insana bir şeyler yapıştırmak o kadar kolay olmamalı ya ben burda Aziz Yıldırımıda savundum Demirörenide savundum Bilicide savundum mecbur kalırsam cumhurbaşkanınıda başbakanıda savunurum savunmak inanmak değildirki son söylediğim kişileri ne kadar severim herkes bilir

ama bu kişiye indirgemek değildirki ben burda bir değeri savunuyorum Şimdi bazı arkadaşlar hakaret etmeyi itibarsızlaştırmayı eleştiri sanıyor yok öyle bir şey bir insanın politikasını eleştirebilirsin ama şahsa inemezsin evet başkanı savunurum çünkü bazı arkadaların itibarsızlaştırdıkları yer Beşiktaş Başkanlık makamıdır o koltukta kimin oturduğunun önemi yok biz burda tartışırız eleştiririz yanlışsa bu yanlış deriz ne öyle f.ko gibi t.pçü gibi yakıştırmalar yakışıyormu bir Beşiktaşlıya Başkanına ve eski başkanına bu şekilde hitap etmek şimdi bunu söyleyince eleştirmişmi olunuyor aslında yapmak istediğin karşındakini itibarsızlaştırmak ama yaptığın kendini itibarsızlaştırmak şimdi burda eleştirmeyi bilmeyene eleştiri hakkı vermemek birilerini kayırmakmı oluyor pekalada doğru şekilde eleştirenlere müdahale falan etmiyoruz bakın sildiğimiz mesajlara sadece içinde hakaret geçen mesajlardır