Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017044 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MHakan

Beşiktaş Jimnastik Kulubü Başkanının, her türlü yalan atması(beyaz pembe) Kabul edilemez. Benim ağrıma giden budur. Anlamanız için söylüyorum.
Evet her harfine katılıyorum hocam ama kabul edilebilir bir kaç sebebi vardı. En azından içinde bulunduğu bu durum gereğiyle. Zor bir dönem sonuçta.  :tabe:

Artık tek istediğim şu stad bitsin ve kulüp eski bütünlüğüne dönsün istiyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

o senin iç dünyanda hayal ettiğin başkan modeli ..o modellerin en son çanakkale savaşından sonra üretimi durdu :D :D

SPK insaflı davranmasa tahtada işlemlerimiz 10 kere durdurulurdu. Borsaya açık bir şirketiz biz, bu şirketin de yönetim kurulu başkanı, hiç bir koşulda, manipüle edici beyanda bulunamaz.

Eh bir gün tokatı çaktıklarında anlarız çanakkale mi biga mı.

Çevrimdışı Necmi

Bence artık bu tür konuşmalara son vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bırak bir şeyler söylemeyi, stad şu zaman bitecek, şu zaman açılacak demek çok saçma. Beyaz yalanlar söylemesini kabul edilebilir buluyorum ama bunu söylemesi çok gereksizdi.

Not : Tartışma çıkartma amaçlı konuşmuyorum.
belki bunun altında ilk bir kaç maçı deplasman oynatma isteği yatıyordur şimdi ikinci devremi desin
herkes yıllarca Beşiktaş yorumcularının doğrucu davutu oynama hevesine sürekli Beşiktaşa atıp tutmalarını izledi
Beşiktaş aleyhine konuşunca herkes onlara dürüst adam diyecek ya işte o gün onlara nasıl tepki veriyorsak bu gün taraftar aynısını yapıyor
ne olmuş beyaz yalan söylemişse eylülde açılacak dedi diye incilermi dökülüyor belkide Beşiktaşın menfaatini
gerektiren ince hesaplar yatıyor bunun altında yani eylül demese kasım dese ne olacak vay yapamadın in aşağımı diyeceğiz
eylül diye ısrar ediyorsa vardır bir nedeni yalana madem hassassınız en azından ülkemiz için hesap sorulacak
o kadar çok şey varki öncelikli kimler ne yalanlar söylüyor Beşiktaş Başkanı Beşiktaş menfaati için söylemiş çokmu.
tartışma çıkartma amaçlı yazmadım ama her zaman olaylara aynadan kendinize bakıyormuş gibi bakmayın olaylar çoğunlukla
göründüğü gibi değildir. Bende iki yıldır neler yaşandı ama hala hiç bir sorun yokmuş normal bir inşaat yapıyormuşuz gibi davranan
insanlara pes diyorum. en çokta artık şerefli ikincilikler istemiyoruz şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapılsın diyen insanların
Beşiktaş başkanı yalan söylüyor Beşiktaşa yakışmıyor demesini çok ironik buluyorum :D

Çevrimdışı Oktay

SPK insaflı davranmasa tahtada işlemlerimiz 10 kere durdurulurdu. Borsaya açık bir şirketiz biz, bu şirketin de yönetim kurulu başkanı, hiç bir koşulda, manipüle edici beyanda bulunamaz.

demekki SPK senin gibi düşünmüyor sende  ozaman yalan yalan yalan diyip kendi kendine yalan bi dünyada boğulma :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

demekki SPK senin gibi düşünmüyor sende  ozaman yalan yalan yalan diyip kendi kendine yalan bi dünyada boğulma :evillol: :evillol:

Eh sen işini yalanlar üzerine kurduysan, hayatını ona göre yaşıyorsan, rahatsız olmaman doğal. Saygı duyuyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Beşiktaş Jimnastik Kulubü Başkanının, her türlü yalan atması(beyaz pembe) Kabul edilemez. Benim ağrıma giden budur. Anlamanız için söylüyorum.
Hayatınızda hiç yalan söylemediniz mi siz? Yalan söyleyip naptı Başkan elinden ekmeğini mi aldı birinin. Ben verdim parasını aldım kombinemi, alışverişimi Başkan bunu söylediğinde de belliydi zaten ne zaman biteceği.
Başkan beyaz yalan söyledi de kime söyledi. UEFA ya söyleyip takımı avrupa kupalarından mı etti?
artık bi susun. Biraz bekleyin. Artık bu karamsarlık falan filan mevzusunu da bırak Armağan. Tamam gırgırını yaptık, sende çok samimi, çok içten birisin. Tanışmak istediğim adamlardan birisin. Ancak arkadaş ne yazsanız bu depresif kötücül dil artık bizim enerjimizi de öldürüyor. Bu adam geçen sene millet Adeboyor falan filan modası geçmiş adamlar konuşurken yarı maliyetiyle Demba Ba'yı aldı. "Haftaya netleşir" ve "Holosko artı bir miktar para" cümleleriyle dalga geçtiniz. Stadın yaratacağı bir sinerjiyle camiayı bir araya getirmeye çabalıyor kalkıyorsunuz sanki her biriniz sanki her gün çatı yapıyormuş gibi biter bitmez laf söylüyorsunuz. Başkan başarısız olursa şaşırmayacam. İyileşmemek için çabalayan hastalar gibisiniz. Bırakın şu kötücül dili artık.

Ha şimdi gene biri çıkıp yazarsa "eleştireni eleştirdiniz" diye peşin peşin söyleyeyim, bu kadar lafı taşa söylesem yumuşardı; hala "sadece eleştirmek" için yazanlar asıl eleştiriye tahammülü olmayanlar.

Çevrimdışı Oktay

Eh sen işini yalanlar üzerine kurduysan, hayatını ona göre yaşıyorsan, rahatsız olmaman doğal. Saygı duyuyorum.
arkadaşım seni duyanda ömrü hayatında yalana dolana bulaşmamış biri sanar..çok kasıyosun kendini tamam anladık sevmiyosun başkanı

Çevrimdışı MHakan

belki bunun altında ilk bir kaç maçı deplasman oynatma isteği yatıyordur şimdi ikinci devremi desin
herkes yıllarca Beşiktaş yorumcularının doğrucu davutu oynama hevesine sürekli Beşiktaşa atıp tutmalarını izledi
Beşiktaş aleyhine konuşunca herkes onlara dürüst adam diyecek ya işte o gün onlara nasıl tepki veriyorsak bu gün taraftar aynısını yapıyor
ne olmuş beyaz yalan söylemişse eylülde açılacak dedi diye incilermi dökülüyor belkide Beşiktaşın menfaatini
gerektiren ince hesaplar yatıyor bunun altında yani eylül demese kasım dese ne olacak vay yapamadın in aşağımı diyeceğiz
eylül diye ısrar ediyorsa vardır bir nedeni yalana madem hassassınız en azından ülkemiz için hesap sorulacak
o kadar çok şey varki öncelikli kimler ne yalanlar söylüyor Beşiktaş Başkanı Beşiktaş menfaati için söylemiş çokmu.
tartışma çıkartma amaçlı yazmadım ama her zaman olaylara aynadan kendinize bakıyormuş gibi bakmayın olaylar çoğunlukla
göründüğü gibi değildir. Bende iki yıldır neler yaşandı ama hala hiç bir sorun yokmuş normal bir inşaat yapıyormuşuz gibi davranan
insanlara pes diyorum. en çokta artık şerefli ikincilikler istemiyoruz şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapılsın diyen insanların
Beşiktaş başkanı yalan söylüyor Beşiktaşa yakışmıyor demesini çok ironik buluyorum :D
Her bir kelimesini okudum Necmi abi. Dediklerin çok doğru  :claps: :claps:
Sadece bu beyaz yalan söyleme olayının tartışma yaratmasını istemiyorum. Daha geçenlerde sen söyledin abi inşaat işi para lazım vs. O iletinide okudum ve başkanın buna ihtiyacı olacağını düşündüğü için 'Beyaz Yalanlar Söyledik' demesini kabul edilebilir buluyorum. Dediğin gibi Necmi abi Beşiktaşın menfaatini
gerektiren ince hesaplar yatıyor bunun altında. Zor bir dönem sonuçta

Hey gidi zaman, yalan söyleyen birine yalan söyleme dediğimiz için eleştiriliyoruz.

Zaman epey değişiyor maalesef.

Ve evet Yalan söylemiyorum kimseye.  :ok:

Çevrimdışı Necmi

müdahale etmediklerine göre demekki manipule edici bulmuyorlar.
borsa işleri hatır işi değildir öyle insafla falan yürümüyor sadece demekki onlar
Beşiktaş taraftarı kadar hassas değiller incileri sağlam bağlı dökülmüyor.
Borsa herhalde halka arzı gerçekleştirmiş şirketlerin nasıl davranması
gerektiğini bizden iyi biliyordur. Belkide gözlerinden kaçmıştır yüksek sesle
dillendirelim bütün platformlarda görsünler yanlışı kapatsınlar Beşiktaşın tahtasını
tamam belkide Başkan hata etti yanlış şeyler söyledi ama şimdi sizin bunları söylemeniz
çokmu doğru

Benim yazdıklarımı takip edenler, başkanı eleştirdiğimi de, bir çok konuda da başkanı eleştirenleri eleştirdiğimi görür.

Öyleymiş böyleymiş demiyorum. Haklı gördüğüm başkan ise, başkanı savunurum.

Çevrimdışı Oktay

Hey gidi zaman, yalan söyleyen birine yalan söyleme dediğimiz için eleştiriliyoruz.

sana bu saaten sonra nedesem boş sen son noktayı koydun...

Çevrimdışı acan07

yahu tmm başkan ha bire bol keseden tarih sallıyo ama bi sorun adama niye sallıyo .
senin karşında  milyonlarca taraftarın var bu insanlara umut dağıtmak zorundasın
klübe nakit para lazım ondan stdın yetişeceğini söyleyip  kombine loca filan satışlarunı max sevide tutup klübe para aktarmak istiyo.

ancak bunu sürekli yapmaya başladı 1 yaparsın 2 yaparsın anlarım ama artık resmen  karşındakini salak yerine koymaya başladı .

çıkıp dese ulan stada para aktarmakta sıkıntı çekiyoruz nakit sıkıntımız  var  taraftarlarımıza sesleniyorum  stadın yeni sezona yatişmesi zor görünüyor , lütfen lisanslı ürün alarak klübe destek olun ki stadı min sürede bitirebilelim dese eminim ki cebinde 20 lirası olan adam gidip kartal yuvasından 1 tşört alıp çıkar stad yetişsin diye. türk insanın yapısında samimiyet vardır karşındaki sana samimi gelirse güzel ilişkiler doğar  ancak ben  fikret ormanı hiçbir konuda samimi bulmuyorum

müdahale etmediklerine göre demekki manipule edici bulmuyorlar.
borsa işleri hatır işi değildir öyle insafla falan yürümüyor sadece demekki onlar
Beşiktaş taraftarı kadar hassas değiller incileri sağlam bağlı dökülmüyor.
Borsa herhalde halka arzı gerçekleştirmiş şirketlerin nasıl davranması
gerektiğini bizden iyi biliyordur. Belkide gözlerinden kaçmıştır yüksek sesle
dillendirelim bütün platformlarda görsünler yanlışı kapatsınlar Beşiktaşın tahtasını
tamam belkide Başkan hata etti yanlış şeyler söyledi ama şimdi sizin bunları söylemeniz
çokmu doğru

Dün bahsettim, diğer platformlarda, çin ile ilgili transferler araştırılsın, altında başka birşey vardır diyen beşiktaşlılar gördüğümü bu konudan rahatsız olduğumu söyledim. O başka birşey, ama sürekli ısrarla, gerçekleştirilemeyecek taahhütler, bir yerden sonra zaten dikkat çeker, bunu benim yada benim gibi 100 200 kişinin yazmasıyla alakası yok.

dediğim gibi, kombinelerin locaların iptali istenmiyorsa, iyi niyetli beşiktaş taraftarı yüzündendir. Bu gerçekleşmeyen taahhütler(hemen her platformda başkanın statla ilgili açıklamaları mevcut) gösterilip dava da açılabilir. Ha kazanılır kaybedilir ama ne gereği var.

Ben stadın daha %25 i bitmeden yani geçtiğimiz haziranda koşa koşa gittim kombinemi aldım, isterse 2 isterse 3 sene sonra açılsın dedim, bir tuğlada biz koymuş olalım dedim de, kardeşim ensesine silah mı dayanıyor bu adamın ya. Ağustos eylül ekim mayıs haziran ağustos.

Ben yalanı kaldıramıyorum bu kadar basit. Kaldırabilen yada hoşgören olabilir, ben görmüyorum. Babam bana yalan söylese ben ona da tepkimi koyarım. Buda anlaşılmayacak birşey olmasa gerek. Size göre normaldir, bana göre değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu görünce o kadar rahatladım ki  :lol:
Demek ki yalnız değiliz

Ve anlıyoruzki bütün belediyeler kaşmerlik yapıyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

stad 20 eylülde açılacak armağan  :evillol: :evillol:
Yanlız @Efe abi bence Ekim sonu gayet mümkün şuan. Ağustos 15 te çim işleri başlarsa Ekim sonunda açılır :tabe: Ağustos 15'e de 50 gün var bakalım. Ama benim tahminim Kasım sonu :)

Açılsın da girelim artık @Efe Yeter, o ağaçlı yoldan maça gitmediğim her hafta sinirlerim geriliyor.  :lol:

Çevrimdışı Necmi

gerçektenmi bende diyorumki bunu söylerken bile yalan söylemiş oluyorsun
o zaman dürüstsen şunu söyleyeceksin ben bu yönetimi istemiyorum ve gitmesini istiyorum
ve gitmesi için Beşiktaşa zarar vermem gerekiyorsa veririm yönetim gitsinde bu nedenle Beşiktaş harcanırsada harcansın.
çünkü biraz önce aslında Beşiktaş AŞ için bir suç duyurusunda bulundun Başkanın yalan söylüyerek
Beşiktaş hissadarlarını zarara uğrattığını söyledin şimdi bu iş ciddiye alınıpta işlem görürse sence bundan kim zarar görecek
demekki yönetimi indirmek için Beşiktaş feda edilebilir. işte dürüstlük budur. yada yarın bir gün yakın dostlarının
ailenin belkide büyük zarara uğrayacağı bir konuda sen dürüst olmak adına doğruyu söylerim diyorsun tabi yalan söylememek aileden
dostlardan önemli yada devlet sırlarını biliyorsun yarın birileri bunu senden istediğinde yalan söylememek adına
vatana ihanet edersin tabi önemli olan yalan söylememek :D
@Armağan Bozkurt  dünya üzerinde herkes yalan söyler yalan söylemem demek en büyük yalandır.

Çevrimdışı Efe

armağan yalan değil adam iş planını söylüyor 25 eylül çatının bitiş tarihi herşey dahil mebran falan  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

başkan beyaz yada siyah yalan söylemiştir zaten kendiside samimi ikrar yapıp beyaz yalan söyledim diyor, bunu camiyaya motive etmek ve pazarlama taktiği için  yaptım diyor,,, amarikanın irakta kimyasal silah var diyip ülkeyi işgal edip yüzbinlerce masum insanı ölümüne sebep verip dünyanın gözünün içine baka baka yalan söylemesi de yalan ... demekki her yalanı aynı kefeye koymayacaksın

Çevrimdışı Efe

gerçektenmi bende diyorumki bunu söylerken bile yalan söylemiş oluyorsun
o zaman dürüstsen şunu söyleyeceksin ben bu yönetimi istemiyorum ve gitmesini istiyorum
ve gitmesi için Beşiktaşa zarar vermem gerekiyorsa veririm yönetim gitsinde bu nedenle Beşiktaş harcanırsada harcansın.
çünkü biraz önce aslında Beşiktaş AŞ için bir suç duyurusunda bulundun Başkanın yalan söylüyerek
Beşiktaş hissadarlarını zarara uğrattığını söyledin şimdi bu iş ciddiye alınıpta işlem görürse sence bundan kim zarar görecek
demekki yönetimi indirmek için Beşiktaş feda edilebilir. işte dürüstlük budur. yada yarın bir gün yakın dostlarının
ailenin belkide büyük zarara uğrayacağı bir konuda sen dürüst olmak adına doğruyu söylerim diyorsun tabi yalan söylememek aileden
dostlardan önemli yada devlet sırlarını biliyorsun yarın birileri bunu senden istediğinde yalan söylememek adına
vatana ihanet edersin tabi önemli olan yalan söylememek :D
@Armağan Bozkurt  dünya üzerinde herkes yalan söyler yalan söylemem demek en büyük yalandır.
off offff  :D
Şampiyon Beşiktaş JK