Bence artık bu tür konuşmalara son vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bırak bir şeyler söylemeyi, stad şu zaman bitecek, şu zaman açılacak demek çok saçma. Beyaz yalanlar söylemesini kabul edilebilir buluyorum ama bunu söylemesi çok gereksizdi.
Not : Tartışma çıkartma amaçlı konuşmuyorum.
belki bunun altında ilk bir kaç maçı deplasman oynatma isteği yatıyordur şimdi ikinci devremi desin
herkes yıllarca Beşiktaş yorumcularının doğrucu davutu oynama hevesine sürekli Beşiktaşa atıp tutmalarını izledi
Beşiktaş aleyhine konuşunca herkes onlara dürüst adam diyecek ya işte o gün onlara nasıl tepki veriyorsak bu gün taraftar aynısını yapıyor
ne olmuş beyaz yalan söylemişse eylülde açılacak dedi diye incilermi dökülüyor belkide Beşiktaşın menfaatini
gerektiren ince hesaplar yatıyor bunun altında yani eylül demese kasım dese ne olacak vay yapamadın in aşağımı diyeceğiz
eylül diye ısrar ediyorsa vardır bir nedeni yalana madem hassassınız en azından ülkemiz için hesap sorulacak
o kadar çok şey varki öncelikli kimler ne yalanlar söylüyor Beşiktaş Başkanı Beşiktaş menfaati için söylemiş çokmu.
tartışma çıkartma amaçlı yazmadım ama her zaman olaylara aynadan kendinize bakıyormuş gibi bakmayın olaylar çoğunlukla
göründüğü gibi değildir. Bende iki yıldır neler yaşandı ama hala hiç bir sorun yokmuş normal bir inşaat yapıyormuşuz gibi davranan
insanlara pes diyorum. en çokta artık şerefli ikincilikler istemiyoruz şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapılsın diyen insanların
Beşiktaş başkanı yalan söylüyor Beşiktaşa yakışmıyor demesini çok ironik buluyorum