Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016452 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu eski açıktaki Kalasları nıye sermiyorlar arkadaş kıllanıyorum he : )

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi twitter hesabı
Vodafone Arena 24 Haziran 2015

Çevrimdışı TØLGA

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi twitter hesabı
Vodafone Arena 24 Haziran 2015
kapalının orda çatıdaki pankartta ne yazıyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kapalının orda çatıdaki pankartta ne yazıyor  :biggrinking:

Gözlerim iyidir ama orasını okuyamadım :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Necmi

Bunlar bursa belediyesinin parklarında çim işini yapan ekip olabilirmuki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte şimdi Bursa taraftarının yerine kendinizi koyun
acayip teknolojik doğal çim teyzeler yapıyor :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

unutmayalımki henüz bizim çimler serilmedi ve içinde bulunduğumuz mali koşullarda belli... wembley stadının hibrit çim videolarındaki gibi devasa araçları beklerken bizde de suni çimler elle gömülürse görürsün...:)  o nedenle daha iyisini bizim henüz yapmadığımız bir işte ne kadar sevmediğimiz rakip olsada küçük görmemek gerektiğini düşünüyorum  :ok:
bursayla ilgili söylemiyorum ki Türkiyeyle ilgili söylüyorum geriyiz işte .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

senin haberin yok mu?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ebabil

eski açıkta serilmeyen kalaslar için endişe etmeli miyiz?  :duman:

Çevrimdışı Necmi

unutmayalımki henüz bizim çimler serilmedi ve içinde bulunduğumuz mali koşullarda belli... wembley stadının hibrit çim videolarındaki gibi devasa araçları beklerken bizde de suni çimler elle gömülürse görürsün...:)  o nedenle daha iyisini bizim henüz yapmadığımız bir işte ne kadar sevmediğimiz rakip olsada küçük görmemek gerektiğini düşünüyorum  :ok:
bunun rakibi küçük görmekle ne ilgisi var resmen belediyenin iş güzarlığı tabiki eleştireceğiz
emin ol harcadıkları para aynıdır o stadı hep iş bilmeyen insanlara yaptırdılar ve her işi böyle yüzlerine gözlerine
bulaştırdılar şuraya bak resmen tarladan sökmüşler parça parça yerleştiriyorlar yapanlara bakıncada ne kadar
uzman oldukları belli senin zamanın var hiç bir şey bilmiyorsan sahada ek büyüsün bu ne ya resmen komedi
herhalde biçmek içinde inekleri salarlar onlar biçer :D  @fore_kazık bir stadın en önemli alanına gösterdikleri özene bak :bandit: :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

YSA İnşaat Tarım Turizm firmasının internet sitesinde referans bölümünde BJK Vodafone Arena İnönü Stadyumu, Çim yüzeyli futbol sahası projelendirme ve teknik danışmanlığı 2013-2014 yazıyor.

Firmayı arayıp Vodafone Arena'nın çimlerini siz mi yapıyorsunuz diye sordum. Ne amaçla soruyorsunuz dediler ve direkt bir cevap vermediler.

İnşaat firmasında çalıştığım ve stadyum projemiz de olduğu için oradan yürüdüm.

Karşımdaki kişi internet sitelerindeki referansların doğru olduğunu, YSA İnşaat olarak projelendirme, danışmanlık ve uygulama işleri yaptıklarını söyledi.

Benim şahsi görüşüm %100 olmasa da  %80 bu firma bizim çimleri yapacak.

Sitelerinde hiç hibrit uygulamadan bahsetmiyor
2013'ten beri de Nevzat Demir'le bunlar ilgileniyormuş
Tesislerin zemininin de sıkıntılı olduğu malum
Umarım güzel bir iş çıkarırlar

Çevrimdışı Necmi

bursayla ilgili söylemiyorum ki Türkiyeyle ilgili söylüyorum geriyiz işte .
şimdi bizimki son teknoloji yapılırsa Türkiye ilerimi diyeceğiz :D
Türkiyeyle ne ilgisi var şimdi düzgün bir şekilde çim yapmak için süper güçmü olmak gerekiyor :D
Bursa belediyesinin iş bilmezliği işte

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Türkiyeyle ne ilgisi var şimdi düzgün bir şekilde çim yapmak için süper güçmü olmak gerekiyor :D
İleri bir ülkede bursa belediyesi böyle bir iş yapabilir mi @Necmi abi

Çevrimdışı ahmetemre

eski açıkta serilmeyen kalaslar için endişe etmeli miyiz?  :duman:
benimde kafama takılmaya başladı. :red_bandana:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Paletli reyiz halat serlimine devam ediyor yeni acilan halatlarin boyu baya uzunmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

aynen katılıyorum çimi hızlı yapıyoruz ucuza getirdik denirse zaten ucuz etin yahnisi yavan olur derler. o çimden doğru düzgün verim alamaz seneye yine değiştirmek zorunda kalırlar.. bu arada sanıyorum ki çimi kendi tesislerinde üretmişler bi uzman bulup hatta diğer klüpler 600 küsür bine yaparken biz kendimiz ürettik diyorlardı bi yerlerde okumuştum. bu işi yapan profesyonel kişilerin yapması en doğrusu. ilk defa yapıyorsan sen acemi işi olur o.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ahmetx

aynen katılıyorum çimi hızlı yapıyoruz ucuza getirdik denirse zaten ucuz etin yahnisi yavan olur derler. o çimden doğru düzgün verim alamaz seneye yine değiştirmek zorunda kalırlar.. bu arada sanıyorum ki çimi kendi tesislerinde üretmişler bi uzman bulup hatta diğer klüpler 600 küsür bine yaparken biz kendimiz ürettik diyorlardı bi yerlerde okumuştum. bu işi yapan profesyonel kişilerin yapması en doğrusu. ilk defa yapıyorsan sen acemi işi olur o.
kendi tesislerinde yapmalarının faydası olur çünkü iklim değişikliği yaşamayacak çimler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türken

içimden bir his yakın zamanda  bu paletler yüzünden bir paranoya oluşacağını ve yine ortalığın karışacağını söylüyor :D

Çevrimdışı Erhan

Yeni serilen halatlar ana germe halatları galiba hem uzun hem kalınlar.Uçlarındaki malzeme de büyük gibi geldi bana