Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015293 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı FARUK

dikey halatlardan önce şu halatları tutan bağlantı şeysi takılması gerekmiyormu?

evet paylaşıldı bizim stada ait olan parçanın şekli daha önce ama henüz stada gelmedi sanırım

Çevrimdışı mert_

evet paylaşıldı bizim stada ait olan parçanın şekli daha önce ama henüz stada gelmedi sanırım
dikey halatlar da henüz gelmedi sanırım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Vallahi fotolari cekerken sanki ilk defa girmis gibiydim baya oldu gitmeyeli :) halatlara dokununca cok fena oldum :) bide halatli halini aklima getirmemistim hic canli canli bi ayri oluyor :) bu stad bitince hep catiya bakicam sana dokundum halat diye  :lol: ne anilarim var neler ah beton olsada konussa daha stad acilmadan :) bide acilinca guzel anilar olucak insallah :)
yavrum sen ne yaşıyorsun kendi içinde anlamıyorum ki ben bi halatlara sarıyon bi stajerler diyon. git kendine sevgili bul. hasbinallah  :steamed:

Çevrimdışı FARUK

dikey halatlar da henüz gelmedi sanırım.

2 farklı halat var şuan abi kalaslar üzerinde çok sayıda olanlar bunlar kısa görünüyor
birde tek tek ambalaja sarılmış olanlar
bu tek başına sarılı olanlar henüz açılmadı belki açılınca yeteri kadar uzundur belli olmuyor bu şekilde
ama hepsinin gelmediği kesin

Çevrimdışı mert_

2 farklı halat var şuan abi kalaslar üzerinde çok sayıda olanlar bunlar kısa görünüyor
birde tek tek ambalaja sarılmış olanlar
bu tek başına sarılı olanlar henüz açılmadı belki açılınca yeteri kadar uzundur belli olmuyor bu şekilde
ama hepsinin gelmediği kesin
o açılanlar V şeklinde iki tarafta da olacak olan bağlantı halatları galiba senin anlattıkların doğrultusunda onu öğrendim @FARUK  :D açılmamış dediklerin de inşallah dikey halatlardır  :halay:

Çevrimdışı Efe

dikey halatlardan önce şu halatları tutan bağlantı şeysi takılması gerekmiyormu?

dikey halatlarla beraber takılacaktır onlarda ama sıra olarak o kelepçeler önde olabilir tabi sahaya geldilerse gelmedilerse ilk dikey halatlar serilir sonra onlar yapılabilir işleyişi bilmiyoruz tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ayrıca bu kelepçelerden 42 tane monte edilmesi gerekiyor çatıda baya teferruat var bakalım ne zaman bitecek bu serme işleri :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

1 ay malzeme beklemeyiz umarım  :s20:
malzemelrin bir çoğu hala gelmemiş  görünüyor ama bu ay sonuna kadar hepsinin tamamlanacağını düşünüyorum gelen malzemelerden devam edecekler çare yok
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

1 ay malzeme beklemeyiz umarım  :s20:
dünyada demir yokken bu stada demir geldi @ALBATROS az biraz olumlu düşünün abi. Çağırmayın şu uğursuzlukları

Çevrimdışı keremfrat1

yavrum sen ne yaşıyorsun kendi içinde anlamıyorum ki ben bi halatlara sarıyon bi stajerler diyon. git kendine sevgili bul. hasbinallah  :steamed:
stajyerler  :D halat  :bawling: kafayi yedim abi iyice :) saka bi yana da abi sevgili ahh duzgub biri çıkmıyor malesef o konuda kismetsizim :)

Çevrimdışı Efe

soru şu bizde de halatlar havaya kalktıktan sonra mı üzerine videoda görünen çelik çatı montajı yapılacak yoksa kalkmadan bu montajın bir bölümü yapılıp mı kaldırılacak kafamda deli sorular :D

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

soru şu bizde de halatlar havaya kalktıktan sonra mı üzerine videoda görünen çelik çatı montajı yapılacak yoksa kalkmadan bu montajın bir bölümü yapılıp mı kaldırılacak kafamda deli sorular :D

Kalktıktan sonra olacaktır @Efe bey kalkmadan olmaz kalkması lazım ki üstüne alsın  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Kalktıktan sonra olacaktır @Efe bey kalkmadan olmaz kalkması lazım ki üstüne alsın  :evillol: :evillol: :evillol:
:alsaa: :alsaa:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı serti67

bı nası forum konuluydu eskıden burası sımdı undebahhh olmuş ya laa 😀😀😀
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

:D

Çevrimdışı Efe

anlat bakalım konuşşş :lol: :evillol: :bandit: :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@ALI RIZA aklın fikrin kaşarlıkta :D :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Gülcan

nasıl gidiyoruz arkadaşlar iyimiyiz ?  :icool:

Halatlara kadar sıfır inşaat bilgisiyle başlayıp bir sürü şey öğrendim hepsinin mantığını anladım ama şu halatlardan sonra işler iyice karmakarışık hal aldı ben iyi değilim  :D :D
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Deniz

Halatlara kadar sıfır inşaat bilgisiyle başlayıp bir sürü şey öğrendim hepsinin mantığını anladım ama şu halatlardan sonra işler iyice karmakarışık hal aldı ben iyi değilim  :D :D
Çatı işi çok karışık.Tam bir mühendislik harikası ben hayranlıkla takip ediyorum.Gerçekten zor ve uğraştırıcı bir iş sıkıcı kaba inşaatın yanında çok esrarengiz  :evillol: