Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015727 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Halatlarin ustune gelicek olan gorsellrde olan kolon gibi şeyler

Çevrimdışı Efe

Halatlarin ustune gelicek olan gorsellrde olan kolon gibi şeyler
onlar 10 metreyse acayip sekilde yukari dogru kalkacak cati bizim yukseklik sinirini gecmesi normal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

bunlar sanırım, 10 metre gibi gelmemişti hiç :)

Yükseklik sınırını niye gectiğimiz anlaşıldı  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 22 Haziran 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Erhan

Şimdi de 10 m kolon çelişkisi başlıcak  :D

Net belli deil ki çatı proje yok elimizde tartışıoz öle.Bu şekil mi acaba o zaman 10 metre mantıklı geliyor

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 17:52:24 epoolture ]

Çevrimdışı keremfrat1

onlar 10 metreyse acayip sekilde yukari dogru kalkacak cati bizim yukseklik sinirini gecmesi normal
warsaw stadina benziycek bide dunya kupasindaki stadlara bak ded8 örneklerine

Çevrimdışı Tolga

@keremfrat1 hocam fotolar için teşekkürler ellerine sağlık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@keremfrat1  fotolar super! okadar yakindan cikmissinki halatlari dedigine inandim  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

enine 10 m dir onlar @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

@keremfrat1  eline sağlık.  :claps:

Halatları yakından görünce insan gerçekten ellemek temas kurmak istiyor.  :D

Çevrimiçi Necmi

@keremfrat1 orta bolum kolonlarinin boyumu 10 metreymis cok fazla geldi bana onu bi sorup yazsana bi ara hos gelince boylari gorunurde
sanırım @Efe bahsettiği şeffaf bölüm çıkıntısı söylemedimmi banada o şekilde bilgi geldi
şeffaf bölüm on metreymiş üretimden resim istedim bakalım gelebilirse bir üyemiz yollayacak
isterse kendi atar kimliğini açıklarşimdi benim açıklamam doğru olmaz ilişki seviyesini bilmiyorum
kerem gibi aşk yaşıyorsa özelde olabilir :D

Çevrimdışı Efe

sanırım @Efe bahsettiği şeffaf bölüm çıkıntısı söylemedimmi banada o şekilde bilgi geldi
şeffaf bölüm on metreymiş üretimden resim istedim bakalım gelebilirse bir üyemiz yollayacak
isterse kendi atar kimliğini açıklarşimdi benim açıklamam doğru olmaz ilişki seviyesini bilmiyorum
:lol: ahh kerem ah :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Adam gibi adam @keremfrat1 geri dönmüş fotoğraflarıyla eline sağlık kardeşim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ya kusura bakmayin 2 ye basmisim heycandan stada cok stajyer var oyuzden kafam karisti temmuz sonu gibi olabilir dedi
Stajyerlere dikkat  etmek,özen  göstermek  lazım.Elde  zıpkın biranda  sualtında  balık sürüsünün  ortasında  kalmış gibi  olursun  bazen. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

genişlik aynen böyle olacak o zaman şeffaf kısımda

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

Halatlar cok buyuktu gercekten :) benim kafam stajyer kizlarimiza gitti ders verdim totalstationu sordular olcum aletini bi güzel anlattim bide caticilarda bi kiz vardi Halatlari dolasiyordu :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

:uyucam: ben simdi yanlismi anlamisim :) kolonlar gelicek dedi ama neyse bu hafta ola hayir ola abi @Necmi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

KeremFırat  fotolar  hakikatten çok güzel.Adeta  stadın içinde tur  attım.Koridarlarda  dolaştım.Eline  emeğine  sağlık  abicim.

Çevrimiçi Necmi

@keremfrat1  staddaysan şu skorboartlar nasıl monte edilecek falan diye bir iz mühendislerini yokla
bilmiyormuş ayaklarına yatıp stajyerlerden yoklamayı yap gevezedirler yeni oldukları için bilgi satmak isterler
istediğin bilgiyi alırsın zır cahile yat hadi ben söylemeyeyim yap birşeyler skorboartın yerini öğren :D

Çevrimdışı Strand Jack

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler.İçeride daha çok iş var gibi  :iblush:

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  eline sağlık.  :claps:

Halatları yakından görünce insan gerçekten ellemek temas kurmak istiyor.  :D

rica ederim :)

Çevrimdışı Erhan

warsaw stadina benziycek bide dunya kupasindaki stadlara bak ded8 örneklerine

Fotolar için teşekkürler @keremfrat1

Warsawla bi benzerlik bulamadım ben 2014 dünya kupası Arena Fonte Nova en benzeri gibi geldi bana

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  staddaysan şu skorboartlar nasıl monte edilecek falan diye bir iz mühendislerini yokla
bilmiyormuş ayaklarına yatıp stajyerlerden yoklamayı yap gevezedirler yeni oldukları için bilgi satmak isterler
istediğin bilgiyi alırsın zır cahile yat hadi ben söylemeyeyim yap birşeyler skorboartın yerini öğren :D
yerlerine gittim bugun :) gitmişti :( hepsi yanina çağırdı bende dosya goturucem dedim donuste gidememdim tuh neyse bidakine cok sey sorucam :) bazi stajyerlerle tanışırim :) ruh katmak lazim onlarada iyi calissinlar ama bi kiz vardi halatlarin ustunde dolasiyordu helal olsun dedim stajyermiydi bilmiyorum :)