Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020416 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Hibrit çim iptal oldu herhalde.Zaten Desso ile anlaşılmamasından belliydi.Diyecek bir şey bulamıyorum.
hibrit çim şimdi yapılmasa bile daha sonra kolaylıkla yapılacak bi iş önemli olan en kısa sürede stada geçmek ama ben hibrit olacağını düşünüyorum sonuçta normal çimde belli bir zaman alıyor tesislerdeki çim kalite olarak nasıl olacaksa stadyumdaki çimde aynı olacaktır tesisten çıkan futbolcu stadyumdaki çimi yadırgamadan oynayacaktır buda sakatlıkları azaltacaktır tahminimce :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Hibrit çim işi 500.000 bin 1 milyon euro fazla vermeyip Opareyi kiralayalım işine dönecekse bizi umutlandıranlara çok güzel laflar hazırladım :) Umarım böyle bir şey olmaz.
Hibrit işi nereden çıktı ? Zemin hibrit olacak.

Çevrimdışı Efe

Stadimizin tüm restaurant - bufe isletmesini calistigim DİVAN GRUBU aldi . hayirli olsun... Kesin bilgidir.

hayırlı olsun diyelim o zaman  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hibrit işi nereden çıktı ? Zemin hibrit olacak.
Dessonun sitesinde hala bir haber yok bu konuyla ilgili. Beşiktaş'tan da bir açıklama gelmedi. Bu işi yapan başka bir firmada duymadım açıkçası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

Hibrit çim iptal oldu herhalde.Zaten Desso ile anlaşılmamasından belliydi.Diyecek bir şey bulamıyorum.
sadece desso yapmiyorki gecenlerde melbourne stadinin videosunu paylastim. orda serme olarakta hibrit cimin nasil serildigini ve serildikten sonra /ertesi gun) oynanabilecegi anlatiliyordu. Sanırım firma natural grass ti. Video yu youtube dan turkce olarak  izleyebilirsiniz.

Çevrimdışı ZEKI

Dessonun sitesinde hala bir haber yok bu konuyla ilgili. Beşiktaş'tan da bir açıklama gelmedi. Bu işi yapan başka bir firmada duymadım açıkçası.
@Serhat Akkaya
29. dakikadan sonra izleyebilirsin.
@anilt bu videoyu sen izlemistin nasil cimler :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sadece desso yapmiyorki gecenlerde melbourne stadinin videosunu paylastim. orda serme olarakta hibrit cimin nasil serildigini ve serildikten sonra /ertesi gun) oynanabilecegi anlatiliyordu. Sanırım firma natural grass ti. Video yu youtube dan turkce olarak  izleyebilirsiniz.
Aynı teknoloji değil. Birisi Airfibr denen bir teknoloji yapıyor diğer hybrid çim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca çimler dışarda bir yerde ekilip türkiye ye getirilecekse şimdiye kadar çoktan anlaşmanın açıklanıyor olması lazımdı. Tek bir açıklama dahi duymadık.
Korku akıl katilidir.

geçen hafta bjk tv' de tesislerin çim yenileme işlemleri ile ilgili haber vardı. bu haberde hem tesisteki sahanın hemde vodafone arenanın çimlerinin hibrit olacağı söylendi.
Firma ismi söylemedi ama dünyaca ünlü stadların zeminlerini de yapan bir firma dedi.

Çevrimdışı Efe

@Serhat Akkaya
29. dakikadan sonra izleyebilirsin.
@anilt bu videoyu sen izlemistin nasil cimler :D
bu programo seyretmiştim gerçekten harika o zaman çime çok fazla dikkat etmemiştim dünyada bir çok şirket bu işi yapıyordur ama biz bilmiyoruz yanlız şu bi gerçek önceden başlanılmış olması lazım inşallah öyle olmuştur sadece ruloları getirip sererler drenaj bitti mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Resmi bi açıklama olmadan neden hibrit olmadı kahretsin moduna geçiyoruz ki acaba.

Belli olsun ondan sonra yazılacaklar yazılır eleştirilir yani.

Çevrimdışı ZEKI

bu programo seyretmiştim gerçekten harika o zaman çime çok fazla dikkat etmemiştim dünyada bir çok şirket bu işi yapıyordur ama biz bilmiyoruz yanlız şu bi gerçek önceden başlanılmış olması lazım inşallah öyle olmuştur sadece ruloları getirip sererler drenaj bitti mi
ANC cimler serildiginde mac oynayacagiz demisti degil mi @Efe
Bizim stad insaatinin herseyi gizli bu cim iside gizlice halledilmis olabilir.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Alparslan

Hibrit çim olmayacak diye bir açıklama yapıldı mı? Ben bilmiyorum böyle bir açıklama. Hemen de olumsuzluğa bağlanmış gene. Kolonlar bitti ya saracak başka şeyler lazım.

Çevrimdışı MHakan

Resmi bi açıklama olmadan neden hibrit olmadı kahretsin moduna geçiyoruz ki acaba.

O moda geçmek değil hocam. Geçmişte bazı şeylere umutlanıp çok kursağımızda kaldı. Bununda bir beyaz yalan olmasını istemiyoruz. Sonuçta hibrit çim sihirli değnek değil. Ya da olmazsa olmaz bir şey değil. Bu yüzden her şey üzerinde oynayacak oyuncularda bitiyor. Lafı uzatmadan toparlamak gerekirse, bir Beşiktaş taraftarı olarak bu kulübün her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum. Tıpkı bu stadta kullanılacak en ufak çivinin bile  :)

Çevrimdışı Anıl

Hayır resmi açıklama da oldu. Başkan stad hibrit çim olacak dedi. Ayrıca stadla aynı olsun diye tesislerde de hibrit çim yapıcaz dedi.

Çevrimdışı Efe

ANC cimler serildiginde mac oynayacagiz demisti degil mi @Efe
Bizim stad insaatinin herseyi gizli bu cim iside gizlice halledilmis olabilir.  :kop: :kop:
:D :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Twitterda gördüm güzel bir çalışma paylaşmak istedim.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı iyimserure

Twitterda gördüm güzel bir çalışma paylaşmak istedim.
şu en soldaki fore kazık makinası değil mi o?

Çevrimdışı ZEKI

Natural Grass bir cok stadin isini almis ozellikle 2016 avrupa sampiyonasindaki stadlari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hibrit Çimi Dünyada SadecE DESSO yapmıyor , 3-4 Firma var
Benim bildiğim mesela Natıuralglass var , Bordoıx stadını Natıralglass yaptı ve Hibrit Çim :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şu fotoğrafı görünce stadın bu kadar yol alması mucize gibi geliyor insana :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Mixto firmasının işleri :

- A.C. Milan Football club;
- U.S. Sassuolo Football club;
- Hellas Verona Football Club;
- A.C. Spezia Football Club;
- Hnk Rijeka Football Club;
- F.C. Inter Milan Football Club;
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba