Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020196 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Paletliyi makaraya bagliyorlar yoksa serecekler mi  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Paletlu hazir ve nazir yarin sabahi bekleyecek gibi gorunuyor simdi sermeyecekler sabahtan sererler yarin 2 halat serilebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

3 tane halat kaldı sanırım. Keşke yarına bitirebilselerdi. Yoksa pazartesiye kalır sanırım. Pazar günü çatı çalışması olmuyor galiba.

Çevrimdışı Efe

3 tane halat kaldı sanırım. Keşke yarına bitirebilselerdi. Yoksa pazartesiye kalır sanırım. Pazar günü çatı çalışması olmuyor galiba.
pazartesi biter gibi gorunuyor yine kirislerde pazartesi bitecek sonrasi onemli dikey halatlari  nasil serecekler bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

pazartesi biter gibi gorunuyor yine kirislerde pazartesi bitecek sonrasi onemli dikey halatlari  nasil serecekler bakalim
Dikey halatlar sahaya geldimi @Efe  Bir ara bekleniyordu ama sonrasını takip edemedim.

Çevrimdışı MHakan

Halatlarda diğer yarıya başlandı mı acaba ?

Çevrimdışı Efe

Dikey halatlar sahaya geldimi @Efe  Bir ara bekleniyordu ama sonrasını takip edemedim.
suan acilanlar onlar degil mi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Halatlarda diğer yarıya başlandı mı acaba ?

Evet 1 tane serildi 3 tane kaldı  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı MHakan

Evet 1 tane serildi 3 tane kaldı  :ok:
Teşekkürler hocam. Guzel, halat konusunda iyi gidiyoruz :)

Çevrimdışı Alparslan

suan acilanlar onlar degil mi :)
Doğru halat açılıyor da sanki o halatların orta yuvarlağa bağlanacak dikey halatlar için kısa olduğu konuşulmuştu gibi hatırlıyorum. Eğer dikey halatsa açılanlar o zaman sorun yok. Ben bu halatların takılabilme hızını merak ediyorum şimdi. Sanki hızlı bir şekilde takılabilecek gibi @Efe 

Çevrimdışı Erhan

Bence de o halatlar kısa gibi pazartesi görücez işleyişi bakalım

Çevrimdışı Efe

Bence de o halatlar kısa gibi pazartesi görücez işleyişi bakalım
birbirlerine eklenip takilirlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

günaydın arena, uzun zamandır üyeyim stad inşaatını gece gündüz buradan takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu,

herkese bol kirişli ve halatlı günler :)
:hosgeldin
maşallah allah bağışlasın.

Çevrimdışı ALI RIZA

Gün içinde izleyemediğim için akşamları bakıyorum süper oluyor...!
Stat çatı iyi gidiyor hız da iyi hafif hız arttırsalar daha iyi olacak

Çevrimdışı Erhan

birbirlerine eklenip takilirlar :)

Öyleyse sıkıntı olmaz @Efe ama ben hala yekpare olacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

Öyleyse sıkıntı olmaz @Efe ama ben hala yekpare olacağını düşünüyorum
bakalim bi serilmeye baslansinlarda bakariz o zaman
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çok yavaşlar abi, beni ilgilendirmez halatlar kirişler. Çatı havada olmalıydı bugünlerde.  :busted_cop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hibrit çim olmayacak mı yoksa? Eğer sadece drenaj ve çim kısmına kadar olan bölüm için anlaşma yapıldıysa bu firmayla bilemeyeeğim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Çok yavaşlar abi, beni ilgilendirmez halatlar kirişler. Çatı havada olmalıydı bugünlerde.  :busted_cop:
katılıyorum havada olmalıydı ama olmamasının sebebi onların hızı değil malesef

Hibrit çim iptal oldu herhalde.Zaten Desso ile anlaşılmamasından belliydi.Diyecek bir şey bulamıyorum.

Çevrimdışı Anıl

Hibrit çim iptal oldu herhalde.Zaten Desso ile anlaşılmamasından belliydi.Diyecek bir şey bulamıyorum.
Kendiniz iptal edip kendiniz eleştiriyosunuz çok ilginç, zemin hibrit çim olacak.

Çevrimdışı ddc1979

Stadimizin tüm restaurant - bufe isletmesini calistigim DİVAN GRUBU aldi . hayirli olsun... Kesin bilgidir.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hibrit çim işi 500.000 bin 1 milyon euro fazla vermeyip Opareyi kiralayalım işine dönecekse bizi umutlandıranlara çok güzel laflar hazırladım :) Umarım böyle bir şey olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALBATROS

Stadimizin tüm restaurant - bufe isletmesini calistigim DİVAN GRUBU aldi . hayirli olsun... Kesin bilgidir.

fiyat hakkında bilgin varmı  :alala: