Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021146 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı VOLKİ3358

günaydınlar merhaba benim sorum olacak bu sahada ki beyaz vinç ne işe yarar devamlı eski açığın orda dururdu şimdi numarlı tarafına geçmiş :alala:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

8 halat denmesinin sebebi şu olabilir mi  4 halat serilecek yan yana o biraz gerdirilip havalanacak sonra resimde siyah daire içinde gösterdiğim iç halka parçaları monte edilecek biraz kaldırılıp 4 halat daha serilip altına monte edilip tamamen gerdirip iş bitecek ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

ysariusta

• Ziyaretçi

günaydınlar merhaba benim sorum olacak bu sahada ki beyaz vinç ne işe yarar devamlı eski açığın orda dururdu şimdi numarlı tarafına geçmiş :alala:
Onun operatörü alacalinin gizli müfettişi ortamı gozetliyor.
Tek başına merdivenleri bitirdi. Vardır daha işi bekliyordur

Çevrimdışı VOLKİ3358

Onun operatörü alacalinin gizli müfettişi ortamı gozetliyor.
Tek başına merdivenleri bitirdi. Vardır daha işi bekliyordur

teşekkürler abi hayırlısı ile inşallah  :ok:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı VOLKİ3358

arkadaş hergün de yağmur yağmaz ki off aman :akuma:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

8 halat denmesinin sebebi şu olabilir mi  4 halat serilecek yan yana o biraz gerdirilip havalanacak sonra resimde siyah daire içinde gösterdiğim iç halka parçaları monte edilecek biraz kaldırılıp 4 halat daha serilip altına monte edilip tamamen gerdirip iş bitecek ?
Günaydın ! @Rebel_Eagle1903 o eski proje yeni projede halatlardan oluşan tek iç halka var tabii oda değişmediyse
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

arkadaş hergün de yağmur yağmaz ki off aman :akuma:
Olsun varsın Ramazanda iyi gidiyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

vinçleri en iyi @SDemirsoy takip ediyor ona sormak lazım . :)

Çevrimdışı VOLKİ3358

Olsun varsın Ramazanda iyi gidiyor. :D

abi bizim için sıkıntı yok çalışanlara üzlüyorum hem işler yavaşlar endişesi oluyor :money:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

abi bizim için sıkıntı yok çalışanlara üzlüyorum hem işler yavaşlar endişesi oluyor :money:
yaz  yağmurları sürekli olmuyor zaten , bir de istedikleri zaman hızı arttırıp yavaşlatabiliyorlar.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydın ! @Rebel_Eagle1903 o eski proje yeni projede halatlardan oluşan tek iç halka var tabii oda değişmediyse

Abi o zaman bir an önce bitirsinler de bakalım nasılmış  :D
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı VOLKİ3358

yaz  yağmurları sürekli olmuyor zaten , bir de istedikleri zaman hızı arttırıp yavaşlatabiliyorlar.

o zaman sorun yok sayın abim  :claps:
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Herkese gunaydin simdi stadin etrafindan gectim.

Kiris calismasi yok

1 buyuk kamyon cam gelmis

Paletli yine formunde

Çevrimdışı Murat Gültekin

günaydın arena, uzun zamandır üyeyim stad inşaatını gece gündüz buradan takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu,

herkese bol kirişli ve halatlı günler :)
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı ahmetx

günaydın arena, uzun zamandır üyeyim stad inşaatını gece gündüz buradan takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu,

:hosgeldin

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı FARUK

merhaba hocam hoşgeldiniz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:hosgeldin abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı YunusEmre

Eski açık arkada 2 tane vinç var bakalım kiriş gelecek mi

Çevrimdışı baro19

Gunaydin, arkadaslar güneş panelleri Stadyumun neresine ve ne zaman takilacak?