Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Gerçekten mi @Efe abi ? Mabet çatıda değil diyodu :alala:
tahmin tahmin bilgi olsa yazarmıyım bana söyleyene ayıp :icool:
tamam anlaşıldı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı harunmustak

1 kiriş takıldı, 2 tane yarım tur halat serildi. Yeni halatlar geldi. Eski açıkta kalas serimi başladı :) @harunmustak
Teşekkürler.

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Efe

Gerçekten mi @Efe abi ? Mabet çatıda değil diyodu :alala:
yok be olum ben yeni inönünün fotoya bakarken aklıma geldi yoksa bilmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

yok be olum ben yeni inönünün fotoya bakarken aklıma geldi yoksa bilmiyorum
kesin bilmiyosundur zaten  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yanyana sekiz kablo bence olmaz mabet 4 tam kablo 8 tane yarım demek istemiştir zaten 8 rulo var 4 ü bitti 8 kabloyu yanyana koyacak iskele genişliğide yok zaten  :)
Ben mabet adına alıntı yapanın yorumcusuyum

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı megiddo

zaten yarın hava izin verirse 2 tane daha serecekler cumarteside 2 tane sererler alt halatlar bitti pazara kalmaz bile demiştim alıştıktan sonra hzılıca yapılıyor bu iş bu makara sistemi zamanı çok kısaltmış yeni sistem zaten tribünlerden gelecek halatlarda açılıyor öyle yerine konacak onlarda
dikey kısa halatlarda performans nasıl olur sence, günde kaç tane takabilirler? strand jackler en çok uğraştıranlar olur diyorum 40 küsür tane pompayı yerleştirip sabitlemek kolay iş olmayacak herhalde.

Çevrimdışı Efe

dikey kısa halatlarda performans nasıl olur sence, günde kaç tane takabilirler? strand jackler en çok uğraştıranlar olur diyorum 40 küsür tane pompayı yerleştirip sabitlemek kolay iş olmayacak herhalde.
1 paletli daha gelmeli o gelirse çok kısa sürede dikey halatları takacaklarını düşünüyorum günde 3-4 tane olabilir ama atıyorda olabilirim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

starnd jackler bu ay sonuna doğru gelmeli ki montajı başlasın çok sıkıntı olmayacaktır onların montajı ama zaman alacaktır tabiki :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

starnd jackler bu ay sonuna doğru gelmeli ki montajı başlasın çok sıkıntı olmayacaktır onların montajı ama zaman alacaktır tabiki :)
Bursa da ne kadar zaman aldı bu işler @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

güneş panelleri kirişlerin üzerine koyulacak bence şimdi baktımda bayada güzel olur  :icool:
hangi kirişlerin ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bursa da ne kadar zaman aldı bu işler @Efe abi
bursada tüm çatı 2.5 ayda kalkmaya hazır hale geldi halat serilimi başlangıcından sonra bizde daha erken olacak ama bizim çatı farklı biz gerdirirken aynı zamanda üstünde çatının diğer bölümlerini inşaa edeceğiz timsah arenada sadece ön taraf asma germe o yüzden teferruatı çok azdı strande jackler 1 haftada takılır bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

@Efe bahsettiğin şey Brezilya ulusal stadıyla bir benzerliği varmı?

Çevrimiçi Necmi

Kufekiler ne alemde acaba
1/3 ü bitmiştir
bu arada kolonların arkasındaki tribün altına gelen duvarlara ray montajı yapılmış bu gün @bjk_mabet  in yayında farkettim iç duvarlarda taş kaplama başlıyor sanırım
ve raylı sistem döşeyecekler. belki taş değil başka şeyde döşeyebilirler ama küfeki olacağını tahmin ediyorum

Çevrimdışı Efe

@Efe bahsettiğin şey Brezilya ulusal stadıyla bir benzerliği varmı?
evt onlada var arena fonte novaylada var arena fonte novanın çatısı bizim çatının tersi şeklinde hatta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

evt onlada var arena fonte novaylada var arena fonte novanın çatısı bizim çatının tersi şeklinde hatta
anladığım kadarıyla çatı 3 bölümden oluşacak değilmi
güneş panellerinin olduğu bölüm
membran bölümü
şeffaf panel bölümü

Çevrimiçi Necmi

anladığım kadarıyla çatı 3 bölümden oluşacak değilmi
güneş panellerinin olduğu bölüm
membran bölümü
şeffaf panel bölümü
ikisi tamamda güneş paneli kısmı  :alala: tartışma konusu :D

Çevrimdışı dropoon

akşam renkli kamerada güzel oluyomuş. mabet yan yana 8 halat dedi ama 4 halatlık yer var iskelede

Çevrimdışı bjkburakbjk

Arkadaşlar bugün giremedim foruma bir arkadaş proje değişti sonuçta, çatı siyah olabilir mi demiş. Çatı camdan olmayacak mı ?

Çevrimdışı mert_

Arkadaşlar bugün giremedim foruma bir arkadaş proje değişti sonuçta, çatı siyah olabilir mi demiş. Çatı camdan olmayacak mı ?
ne siyah ne de camdan olacak :)

Çevrimdışı bjkburakbjk

ne siyah ne de camdan olacak :)
yanlış telaffuz ettim hocam, yani resimde ki gibi olmayacak mı ? kısacası gs ile fb'nin çatısı gibi beyaz bir çatı olmayacak herhalde  :)

Çevrimdışı cagdas44

yanlış telaffuz ettim hocam, yani resimde ki gibi olmayacak mı ? kısacası gs ile fb'nin çatısı gibi beyaz bir çatı olmayacak herhalde  :)

Beyaz olacak ama daha farklı bir malzeme olduğundan görüntü ne olarınki gibi ne de fotoğraflardaki gibi olacak

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Tarık

Para sikintisi olmasaydi 3 vardiya 24 saat calissalar bu stad cok cabuk biterdi.
Malum durumumuz ortada bu kadarina da şükür.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Para sikintisi olmasaydi 3 vardiya 24 saat calissalar bu stad cok cabuk biterdi.
Malum durumumuz ortada bu kadarina da şükür.

Bunun para sıkıntısıyla ilgisi yok bence. Adamlar çeklerini senetlerini almışlardır. Onlar da bir an önce bitirip başka işlere bakmak isterler. Gördüğünüz gibi iç işler neredeyse 24 saat devam ediyor. Çatı işi ise olması gerektiği gibi. Adamlar işlerin tamamlanamayacağını anladkları anda ertesi güne bırakıyorlar. Kolay mı tonlarca çatıyı havaya kaldırmak. İhmale gelmez
Tek Büyük Beşiktaş