Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023367 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir137

Yan yana 8 kiriş mi ? :OOO

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı ensdndr

kiriş problem olmuş sanırım. Bu kadar zamanda tek kirişte kalmaları bunu gösteriyor.
Neyse sağlık olsun yarın devam ederler.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet92

Vodafone Arena'da giymek üzere yeni sezon formamı aldım.Şaka maka 2016 ocak'tan öte bi tarih kalmadı

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena 18 Haziran 2015 @yeniinonustadi

Çevrimdışı dropoon

mesai çok erken bitti sanki  :s20: nasıl yetişçek onca iş. yada muazzam bi hızlanmamı olacak çatı gerildikten sonra

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 18 Haziran 2015 @yeniinonustadi
stad artık halatların gerdirilmesini bekliyor bu günleride gördük  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yan yana 8 kiriş mi ? :OOO

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yan yana 8 kablo  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Strand Jack

Milimetrik hesaplamaların bile önemli olduğu bir yerde nasıl oluyor da hatalar meydana geliyor akıl sır ermiyor gerçekten.Ağırlıklı olarak da ülkemizde olur böyle şeyler

Çevrimdışı Efe

Yan yana 8 kablo  :)
yanyana sekiz kablo bence olmaz mabet 4 tam kablo 8 tane yarım demek istemiştir zaten 8 rulo var 4 ü bitti 8 kabloyu yanyana koyacak iskele genişliğide yok zaten  :)
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 19:17:48 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Milimetrik hesaplamaların bile önemli olduğu bir yerde nasıl oluyor da hatalar meydana geliyor akıl sır ermiyor gerçekten.Ağırlıklı olarak da ülkemizde olur böyle şeyler
her yerde oluyor hiç  bir proje sıkıntısız bitmiyohalat kopuyor kaynak çatlıyor mebran yırtılıyor hepside dış ülkelerde olmuş olaylar bizde de oldu bu iyi gösterge demekki dışarıda ne yapılıyorsa bizde de yapılıyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kablolar 4 adet olacak ve şuan tam ortada 8 adet olması imkansız  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yağmur geliyor yarın işler etkilenebilir biraz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Çatının kaplaması bittiğinde kirişler görünecek mi yukardan? ya da görüntü nasıl olacak?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı megiddo

iskelelerin üstünde çalışmalar devam ediyor koşuşturduklarını görüyorum kaynak yapanlar... yarına halat serimi için hazırlıklar devam ediyor, pazara kadar kalan diğer 4 yarımı da serselerdi çok iyi iş çıkmış olurdu.

Çevrimdışı Efe

güneş panelleri kirişlerin üzerine koyulacak bence şimdi baktımda bayada güzel olur  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

iskelelerin üstünde çalışmalar devam ediyor koşuşturduklarını görüyorum kaynak yapanlar... yarına halat serimi için hazırlıklar devam ediyor, pazara kadar kalan diğer 4 yarımı da serselerdi çok iyi iş çıkmış olurdu.
zaten yarın hava izin verirse 2 tane daha serecekler cumarteside 2 tane sererler alt halatlar bitti pazara kalmaz bile demiştim alıştıktan sonra hzılıca yapılıyor bu iş bu makara sistemi zamanı çok kısaltmış yeni sistem zaten tribünlerden gelecek halatlarda açılıyor öyle yerine konacak onlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatının kaplaması bittiğinde kirişler görünecek mi yukardan? ya da görüntü nasıl olacak?
çatı kaplaması kirişlerin önünde bitecek ama bi uzatma falan yaparlar mı arkaya bilmiyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

Bugünü Özet geçebilecek var mi? Teşekkürler  :money:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

çatı kaplaması kirişlerin önünde bitecek ama bi uzatma falan yaparlar mı arkaya bilmiyoruz

Anladım abi sağol  :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı TØLGA

güneş panelleri kirişlerin üzerine koyulacak bence şimdi baktımda bayada güzel olur  :icool:
tahmin mi bilgi mi??  :evillol: :evillol:,
ben farklı birşey duymuştum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

şimdi bu brezilyadaki stadın çatısının yapılışını seyrettim ilk olarak şuan bizde serilen halatları gerdiriyorlar yavaş yavaş diğer tüm parçalar havada monte ediliyor ve bu arada ufak ufak gerdirme devam ediyor mabet 25 gün demişti kaldırma işlemi için eğer bu şekilde olacaksa doğru başkanın verdiği 5 temmuz günüde mantıklı sadece şuan görünen halatlar serildimi gerdirme işlemi başlayabilir diğer imalatlar havada yapılacak çok ilginç doğrusu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Gerçekten mi @Efe abi ? Mabet çatıda değil diyodu :alala:

Çevrimdışı Efe

tahmin mi bilgi mi??  :evillol: :evillol:,
ben farklı birşey duymuştum
tahmin tahmin bilgi olsa yazarmıyım bana söyleyene ayıp :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Bugünü Özet geçebilecek var mi? Teşekkürler  :money:
1 kiriş takıldı, 2 tane yarım tur halat serildi. Yeni halatlar geldi. Eski açıkta kalas serimi başladı :) @harunmustak