Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027730 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir137

11 di 3 ü gitti 8 tane kaldı
haftasonuna kadar biticek gibi sanki hem kirişler hem halatlar
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Erhan

usta kaç kiriş kalmış oluyor geriye? muhtemelen cevaplanmıştır ama bugün takip edemedim affola  :bawling:

8 kiriş kalıyor

4.de takılır inşallah bugün

Çevrimdışı Anıl

2 tane takılmadı mı ? ben mi yanlış saydım 3. gelecek diye bekliyorum  :)
Pardon 3. için hazırlıkmış o :iblush:

Çevrimdışı kadir137

şu kelimeleri bıraksan burası şirket sitesi değil usta falan yok burda
abi kardeş var senden 10 yaş büyük birine bu şekilde hitap hiç yakışmıyor
öyle diyorsan öyledir Necmi abi
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı YunusEmre

kiriş 3te kalacak gibi tkılan 3 kiriş için kolonlara iskele kurulmuştu başka da kurulmamış...

Çevrimdışı Efe

vincin hareket etmesi gerekebilir 4. için oda geciktirir yarına kalabilir bekleyelim bakalım
bencede ama kirisin buyuklugune gore belki yerlestirir yada yarina birakirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler. Evet öyle bir muhabbet dönüyordu. Hatta 1905. üye olmamak için üye olmayan da vardı falan deniliyordu. Neyse sağlık olsun :D
yok 1950. üyesin  :D

Çevrimdışı denilanz

Az önce konulan kirişle birlikte boşta kalan 15 kolon var. Her 2 kolona 1 kiriş düşmüyor mu? Yani 7 kiriş sonra bir kolon boş kalacak. Bu durumu nasıl aşacaklar, bilen var mı? Acaba kirişlerden biri 3 kolunu kapsayacak şekilde uzun mu olacak?

Maşallah halat ve kiriş çalışmalrı gayet idi efenın dedigi gibi başka bir vinçle diğer işlere başlanabilirse güzel olur..

Başkan temmuz başı çatıyı kaldırmaya başlarız diyor.. Yorumlara bakıyorum cok zor neden hala beklenti içine sokuyor insanları ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Efe

kiriş 3te kalacak gibi tkılan 3 kiriş için kolonlara iskele kurulmuştu başka da kurulmamış...
onlari takip koyuyorlar kirisi 4.kiriste 2 tane takarlarsa koyulacak demektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı YunusEmre

Bir de geçen birileri kirişler arkada birleştirilmiş demişti.. acaba sıradaki kiriş 2li ya da 3lü olabilir mi

Çevrimdışı Berk

Tahminimce hafta sonu çalışırlarsa bu şekilde pazartesi gününe halat seriminin 4te3ü biter(4 tur serimden bahsediyorum) kirişlerin hepsi  artık çatının santim santim kaldırılmasını görmek istiyorumm :ebebe:

Çevrimdışı Erhan

bencede ama kirisin buyuklugune gore belki yerlestirir yada yarina birakirlar

Kısa kiriş eski açık ortada galiba orda 2 iskele yakın konulmuş

Çevrimdışı YunusEmre

ve ikinci halat bitti gibi son bağlantılar yapılıyor...

Çevrimdışı FARUK

Az önce konulan kirişle birlikte boşta kalan 15 kolon var. Her 2 kolona 1 kiriş düşmüyor mu? Yani 7 kiriş sonra bir kolon boş kalacak. Bu durumu nasıl aşacaklar, bilen var mı? Acaba kirişlerden biri 3 kolunu kapsayacak şekilde uzun mu olacak?

eski açık tam ortasına gelen 2kiriş 1.5 aralık işgal ediyor
yani eski açık tam orta kolonun sağına ve soluna gelen simetrik iki kiriş biraz kısa diğerlerine göre
şuan numaralı ve kapalı tarafından gelen kirişler simetrik durumdalar orta kolonun sağına ve soluna konulmak üzere 4 er kiriş toplam 8 kaldı

Çevrimiçi Necmi

Bir de geçen birileri kirişler arkada birleştirilmiş demişti.. acaba sıradaki kiriş 2li ya da 3lü olabilir mi
:nerd:

Not: resim @bjk_mabet  ten çalınmadır :D
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 17:08:26 Necmi ]

Çevrimdışı FARUK

olmaz hocam tanesi yaklaşık 22 ton denildi
bir tanesini bile vinç dibine girerek kaldırabiliyor kolunu açamıyor pek

Çevrimdışı denilanz

eski açık tam ortasına gelen 2kiriş 1.5 aralık işgal ediyor
yani eski açık tam orta kolonun sağına ve soluna gelen simetrik iki kiriş biraz kısa diğerlerine göre
şuan numaralı ve kapalı tarafından gelen kirişler simetrik durumdalar orta kolonun sağına ve soluna konulmak üzere 4 er kiriş toplam 8 kaldı
Teşekkürler. Bayağıdır aklıma takılmıştı.

Çevrimdışı YunusEmre

olmaz hocam tanesi yaklaşık 22 ton denildi
bir tanesini bile vinç dibine girerek kaldırabiliyor kolunu açamıyor pek

22 ton mu.. ya arkadaş bizim stadımıza gelen ne olsa hep tonlarca  :evillol: işte gelen rakiplere inecek bu tonlarca darbeler  :evillol:

Çevrimdışı YunusEmre

ysariusta

• Ziyaretçi

22 ton mu.. ya arkadaş bizim stadımıza gelen ne olsa hep tonlarca  :evillol: işte gelen rakiplere inecek bu tonlarca darbeler  :evillol:
Bari sen böyle deme Emre. Görmedin mi stadın büyüklüğünü

Çevrimdışı YunusEmre

Bari sen böyle deme Emre. Görmedin mi stadın büyüklüğünü

valla abim sadece fotolardan videolardan nasip olmadı başka da görmek  :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Halatların konulduğu alt iskelelerde ve iskele başında kelebek şeklinde demirlerin işlevini bilen var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı CUBUKLU

Merhaba kardeşlerim 1 haftadır bende forumu takip ediyorum üye olmak yeni nasip oldu. Buraya yazmamın sebebi sizler gibi bende vodafone arenayla yatıp kalkıyorum
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?