Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027796 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

65 doğumlu değil misin abi ? ha gençliğin 80 nesli evet  :evillol:

Tam olarak 82 kuşağı desek yeridir. Hani şu 15 yıl üstüne gelen şampiyonluk ve İstanbul'un hiç olmadığı kadar Siyah - Beyaz'a dönüşmesi.  :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı bjkburakbjk

3 aydır ziyaretçi olarak takipteydim, burada ki ortam ve muhabbet çok güzel artık katılayım dedim  :)

Çevrimdışı FARUK

3 aydır ziyaretçi olarak takipteydim, burada ki ortam ve muhabbet çok güzel artık katılayım dedim  :)

merhaba hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı ahmetemre

:hosgeldin
1907 nolu üye :o_o:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

3.kiris takilacak halat devam ediyor acilmaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

çelik bağlantıların halata tutunacağı aralıkları ölçüp işaretliyorlar sanırım bugün sorulmuştu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjkburakbjk

1907 nolu üye :o_o:

Teşekkürler. Evet öyle bir muhabbet dönüyordu. Hatta 1905. üye olmamak için üye olmayan da vardı falan deniliyordu. Neyse sağlık olsun :D

Çevrimdışı kadir137

merhaba herkese. bugün çok takip edemedim. gördüğüm kadarıyla bi halatı daha seriyolar şu an ve 3. kirişi takıyolar. Kaçırdığım bir şey var mı acaba  :alala:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Murat Aksakal

Arkadaşlar başkan 1 temmuz gibi çatıyı havaya kaldırmak istiyoruz dedi..
öyle bir şey mümkün mü? değilse çatı en geç ne zaman havaya kalkar
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Efe

merhaba herkese. bugün çok takip edemedim. gördüğüm kadarıyla bi halatı daha seriyolar şu an ve 3. kirişi takıyolar. Kaçırdığım bir şey var mı acaba  :alala:
kalaslari uzatip ortada diger halatlar aciliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

3.kiris takildi
usta kaç kiriş kalmış oluyor geriye? muhtemelen cevaplanmıştır ama bugün takip edemedim affola  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

iyi ettin hoş geldin diyelim bizde

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Teşekkürler. Evet öyle bir muhabbet dönüyordu. Hatta 1905. üye olmamak için üye olmayan da vardı falan deniliyordu. Neyse sağlık olsun :D

:hosgeldin Darısı 19030. üyeye  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serdkar

etti 3

Kiris olarak dediginiz yer neresi oluyor...Kusura bakma biraz cahil kaldik bu konuda

Çevrimdışı Efe

usta kaç kiriş kalmış oluyor geriye? muhtemelen cevaplanmıştır ama bugün takip edemedim affola  :bawling:
7 yada 8 kaldi tahminimce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

1 kiriş daha takılırmı bugün  :busted_cop:

vincin hareket etmesi gerekebilir 4. için oda geciktirir yarına kalabilir bekleyelim bakalım

Çevrimdışı Emre.Guler

Kiris olarak dediginiz yer neresi oluyor...Kusura bakma biraz cahil kaldik bu konuda

Çatı kolonlarının üzerine konulan yatay parçalar. Çatı halatları bbu parçalara takılacak

Çevrimdışı kadir137

1 halat ve 1-2 kiriş daha hallolursa bugün, süper olur be  :halay:

Çevrimdışı FARUK

11 di 3 ü gitti 8 tane kaldı

Çevrimdışı kaanzor

Abi direklerin üzerine takılan şeyler varya onlar

anlatamadım  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Necmi

şu kelimeleri bıraksan burası şirket sitesi değil usta falan yok burda
abi kardeş var senden 10 yaş büyük birine bu şekilde hitap hiç yakışmıyor