Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

çatı ve çim 29 ekime yetişecek gibi duruyor... Kilit olay İnce işler bence...

Çevrimdışı FARUK

gece işi hiç olacak gibi değil arkadaşlar ince işleri bilmem ama çatıda olmaz ağır iş bir kere
40cm uzun diye geciktirilen statta gece ortaya çıkabilecek sorunda ne sıkıntılar meydana geleceğini hesaplayabilmek gerekli
kaldı ki gördük en küçük vakada nasıl beli kırıldı mahkemeye verecek diye yaygara çıkarıldığını

ayrıca bugün gece çalışması isteriz ama yarın bir sorun olursa neden gece izin verildi de deriz :)

Çevrimdışı Efe

çatı ve çim 29 ekime yetişecek gibi duruyor... Kilit olay İnce işler bence...
kilit olay çim salla pati ince işler bitmese bile maç oynarsın ki localarda bişey kalmadı onlar biter dolaşım alanları biraz kalabilir oda çok önemli değil yıl içinde biter çatı mebran hariç ağustos başında biterse ve vinçler sahadan çıkarsa 2 ay sonra stad maç yapılacak duruma gelebilir bunda da çim belirleyici olacak ama görünen net bişey var 29 ekimden önce bu stadta maç oynamak zorunda zoru artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhalefet

kilit olay çim salla pati ince işler bitmese bile maç oynarsın ki localarda bişey kalmadı onlar biter dolaşım alanları biraz kalabilir oda çok önemli değil yıl içinde biter çatı mebran hariç ağustos başında biterse ve vinçler sahadan çıkarsa 2 ay sonra stad maç yapılacak duruma gelebilir bunda da çim belirleyici olacak ama görünen net bişey var 29 ekimden önce bu stadta maç oynamak zorunda zoru artık :)

Cati membran haric ne zaman biter bilmem de membran en az 1.5 ay surer

Çevrimdışı sallapati

gece işi hiç olacak gibi değil arkadaşlar ince işleri bilmem ama çatıda olmaz ağır iş bir kere
40cm uzun diye geciktirilen statta gece ortaya çıkabilecek sorunda ne sıkıntılar meydana geleceğini hesaplayabilmek gerekli
kaldı ki gördük en küçük vakada nasıl beli kırıldı mahkemeye verecek diye yaygara çıkarıldığını

ayrıca bugün gece çalışması isteriz ama yarın bir sorun olursa neden gece izin verildi de deriz :)

boya , fayans , korkuluklar , tesisat ,boru , havalandırma, tuvalet vs gece yapılabilir

Çevrimdışı sallapati

çatı olayı beni ümitlendirdi bugun.. ben temmuzda halatları görürüz diyordum...

hibrit çim olayını tesislerde test edeceğiz... kaç günde yapılacağını öğreneceğiz ordan...

bir de tabi restorasyon ne durumda onu bilmek lazım..

Çevrimiçi Necmi

boya , fayans , korkuluklar , tesisat ,boru , havalandırma, tuvalet vs gece yapılabilir
gece şantiyeye usta sokmak büyük risk çok mecbur olunmadığı sürecede sokulmamalı
düşen adam çalışırken düşmedi alakasız bir yerde gece yürürken boşluğa bastı
tehlikenin ve kazanın nerden nasıl geleceğini kestirmek zor anaca mobilya aşamasında olur bütün korkuluklar takılır
stad kullanıma açılma seviyesine gelir ondan sonra kalan işler gece gündüz demeden yapılır ama şantiye
durumundayken risk çok büyük kaybedilecek bir can senin bir aylık kaybından daha değerlidir
hemde böyle bir durumda şantiye aylarca mühürlü kalır. hemde gelir savcı mühürler.
belediye mühürleyince başkanla işi çözersin ama savcılık mühürünü kimseyle çözemezsin
bir onlarla muhatap olmadık olmayalımda.

Çevrimiçi Necmi

çatı olayı beni ümitlendirdi bugun.. ben temmuzda halatları görürüz diyordum...

hibrit çim olayını tesislerde test edeceğiz... kaç günde yapılacağını öğreneceğiz ordan...

bir de tabi restorasyon ne durumda onu bilmek lazım..
temmuz sonunda halat germe işi biter diye tahmin ediyorum ağustos 20 gibide semer montajı biter
ekimin ortasıda membran kaplaması biter. Ekim sonu oynanacak duruma gelir. Tabi başka bir engelleme olmazsa
çim membranla aynı zamanda başlar aynı zamanda biter.

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın arkadaşlar.hava güzel.halatlara son sürat devam

Çevrimdışı kkuirrsaalti

gece şantiyeye usta sokmak büyük risk çok mecbur olunmadığı sürecede sokulmamalı
düşen adam çalışırken düşmedi alakasız bir yerde gece yürürken boşluğa bastı
tehlikenin ve kazanın nerden nasıl geleceğini kestirmek zor anaca mobilya aşamasında olur bütün korkuluklar takılır
stad kullanıma açılma seviyesine gelir ondan sonra kalan işler gece gündüz demeden yapılır ama şantiye
durumundayken risk çok büyük kaybedilecek bir can senin bir aylık kaybından daha değerlidir
hemde böyle bir durumda şantiye aylarca mühürlü kalır. hemde gelir savcı mühürler.
belediye mühürleyince başkanla işi çözersin ama savcılık mühürünü kimseyle çözemezsin
bir onlarla muhatap olmadık olmayalımda.

Bence güzel bi ışıklandırma ile gece iş yapılabilir yapılmalıda

Çevrimdışı capo di capi

Forma alırsak sıcak para girişi olur. Gecede çalışılabilir o zaman.  :ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın...

2. halatı makaraya yerleştiriyorlar  :halay:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gunaydin Besiktaslilar
Günaydın Zeki abi ve tüm beşiktaş arena sakinleri

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı Kemal

Günaydın kardeşler ve abiler.

Tesislerdeki çim işini takip etmek gerek.

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Yasin A.

Stad ile ilgili ihaleye henüz çıkılmamış bir yer var mıdır? Yani daha şu konuların ihaleleri olacak vss? Eğer hala ihaleye çıkalacak yerler varsa, üretimi teslimi montajı umarım geciktirmez..

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın. Kimse santiyeye çalışanlar makaraya sarıyor diye şikayet etmez sanırım.

Çevrimdışı Bjk_kosova

Gunaydin , kosovadan herkese selamlar forumu bi aradir takip ediyorum herkesin eline saglik verdiginiz bilgiler muhtesem . Cim konusunda bilgisi olan varmi hangi sirketle anlasma yapilmis?
Bir gün değil hergün Beşiktaş

Çevrimdışı Abu Ali Imran

:tyson: Herkese Gunaydin... bugunki calismalar kazasiz belasiz ve hizli gecer insAllah

Çevrimdışı ahmetx

Gunaydin , kosovadan herkese selamlar forumu bi aradir takip ediyorum herkesin eline saglik verdiginiz bilgiler muhtesem . Cim konusunda bilgisi olan varmi hangi sirketle anlasma yapilmis?
:hosgeldin kosovaya selam
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum